![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
15 بار در 7 پست از ایشان تشکر شده است
|
پارسال من یک بچه گربه از خیابون پیدا کردم و الان بزرگ شده ، عید دو تا بچه به دنیا آورد ، یکیشون که مرد ولی اون یکی دیگه که الان دو ماه و نیمشه و اونم ماده ست، تو خونه ما زندگی میکنه، و نگهداری از این دو تا گربه برای ما سخت شده، متاسفانه گربه بزرگ دوباره باردار شده و یکی دو هفته بازم بچه به دنیا میاره و دیگه نگهداری از این همه گربه برامون غیر ممکن میشه ، تو شهر ما (سبزوار که بسیار بسیار عقب افتاده ست و از روستا هم بدتره . اگه بیاید اینجا فکر می کنید رفتید به عصر حجر!) اصلا دامپزشکی برای گربه وجود نداره پس ما این گربه ها رو تا حالا نه واکسن زدیم و نه دارویی بهشون دادیم، و اگر هم بود، قیمتهاش برای ما بالا بود ، ما این گربه رو فقط آوردیم تا از مرگ نجاتش بدیم نه به عنوان حیوون خونگی(البته اگه فقط یک گربه بود دوست داشتیم نگهش داریم). مامان و بابام قصد دارن گربه رو قبل از اینکه که بچه هاش به دنیا بیان بیرون کنند، چون دیگه بیش از حد داره واسمون مشکل درست میکنه، متاسفانه تو دهکوره ی ما هیچ آدمی پیدا نمیشه که گربه رو قبول کنه پس مجبوریم همینطوری تو خیابون ولش بدیم و اینجوری خیلی زندگیش سخت میشه و فکر نکنم بتونه بچه هاشو بزرگ کنه چون به زندگی توی خونه عادت داره، اگه نتونیم کسی رو پیدا کنیم مجبوریم گربه ی بزرگ رو بندازیم بیرون و گربه ی کوچیکو چون نمیتونه از خودش دفاع کنه تا موقع بزرگ شدندش نگه داریم ، البته این دوتا خیلی به هم وابسته هستند، وقتی گربه ی مادر (اسمش ببری هست) میره بیرون ، بچه گربه (چیتا) خیلی داد و بیداد میکنه.
با اینکه میدونم هیچ راهی جز این پیدا نمی کنیم، اما کسی پیشنهادی نداره؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از finalcrash عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,359 بار در 2,440 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ای کاش یه سفر کوتاه و یک روزه می رفتید مشهد و این زبون بسته را عقیم می کردید تا این سیر تولید مثل بیشتر و بیشتر بچه گربه ها پایان بپذیره .
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از حامی حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شايد سخت باشه اما يه بار سختي ميرزه كه يه عمر هم خودتون و هم گربتون راحت باشين.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
البته گربه شما كه ماده ست.گربه هاي ماده هم يه دوره مشخصي امادگي براي جفت گيري دارن .اين دوره تو خونه نگهش دارين و اصلا نذارين بيرون بره!!!! اينجوري ديگه باردار نميشه....مگه گربه خونگي نيست؟؟منظورم اينه هميشه خونه نيست و گاهي ميره تو كوچه؟يا فقط تو محوطه حياط ميچرخه؟
فعلا كه باردار شده گناه داره آواره شه.اگه خونوادت مخالفن.تو حياط نگهشون دار.كه بچه ها هم بعد از تولد به زندگي در محيط بيرون عادت كنن و كم كم خودشون ميرن بيرون.اما اگه مادرشون از بچگي تو خونه بوده بيرون نميتونه زندگي كنه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
دیگه هیچ کاری فایده نداره ، چون امروز صبح هردوتا شونو بردن انبار ضایعات آهن که مال عموم هست، اگه فرار نکنن اونجا هم غذا گیروشون میاد ، هم میتونه یه جایی برای به دنیا آوردن بچه هاش پیدا کنه و هم عموم مراقبشونه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لطفا, کمک, کنید, به, ببری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |