![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان.یک مشکل جالب باعث شد که بعد از مدت ها توی این سایت یک تاپیک بزنم. یک گربه دو سه روزه که اومده و پشت در حیاط پشتی ما زاییده و 4 تا هم بچه رنگ و وارنگ آورده که هنوزم چشاشون بستس. مشکل اینه که که بشدت وحشیه! نه می زاره در را باز کنیم نه بچه هاشو می بره نه می زاره غذا براش بزاریم! هر عملی که باعث بشه در بیش از 10 سانت باز بشه باعث می شه که مادر شیر دادن را ول کنه و یا چنگ و انواع اقسام صداها! به در و دست و پای شخص حمله کنه!کلاسشم بالاست! هرچی گوشت و کالباس از درز در براش پرت می کنم نمی خوره! از اونور هم به علت اینکه تمام حبوبات و کلی از لوازم خانه در انبار و در حیاط پشتی هست این وضع نمی شه دوامی بیاره و یا خانم باید بچه هاشو ببره چند متر اونور تر یا اعضای خانه به زور متوسل می شن!
سوال هایی که داشتم : آیا خودش بچه هاشو به زودی می بره یا جا خوش کرده؟اهلی می شه و به اعضا خونه عادت کنه یا نه؟ این وحشی بودن بیش از حدش طبیعیه؟ و کمتر می شه یا نه؟ ممکنه اگه به زور در ا باز کنیم با چوب بترسونیمش بزاره بره یا نه می زنه چشم چارمونم در می یاره!؟ اگه ترسید و در رفت برمی گرده برای بچه ها یا نه؟ اگه برگشت بازم می مونه یا نه بچه ها را می بره؟ (چون من می خوام بمونه فقط بد جایی اتراق کرده!) پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون.چون تجربه در این زمینه ندارم.
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,741 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من اول اینکه خوشحالیم که دوباره بعد از مدتها تو را اینجا میبینیم.
از اون مامان خانم وحشی هم تشکر میکنیم که با چنگ و دندان شما را مجبور کرده تا به سایت خودت سری بزنی. اما درباره گربه ایی که توضیح دادی باید بگم گربه ها وقتی زایمان میکنند حساسیتشان بیشتر از قبل میشه و حتی اگر گربه ایی خانگی باشه گاهی اوقات دیده شده که به صاحبش هم اجازه نزدیک شدن را نمیدهد. البته شدت و ضعفش در همه گربه ها فرق داره. اینطور به نظر میرسه این گربه از حساسیت بالایی برخورداره. گربه ها درصورتی که احساس خطر بکنند متاسفانه بچه ها را به دندان میگیرند و از اون مکان نقل مکان میکنند. این کار همیشه با موفقیت صورت نمیگیرد چون ممکنه یک بچه را جایی و بچه دیگری را در نقطه ایی دورتر بگذاره و همین باعث آسیب به بچه های تازه دنیا امده میشه. اگر شما خیلی زیاد با این گربه سر به سر بگذاری ممکنه تصمیم به نقل مکان بگیره. متاسفانه گاهی هم دیده شده اگر برای گربه تازه زایمان کرده را زیاد مزاحمت ایجاد کنی که او احساس خطر بکنه ناگهان او بچه ها را ول میکنه و مکانش را ترک میکنه بدون اینکه بچه ها را ببره.اون موقع است که بچه های تازه دنیا آمده در خطر مرگ قرار میگیرند. من فکر میکنم باید یک کمی در اینبار حوصله کنی و لااقل بگذاری دو هفته ایی بگذره تا بچه ها از آب و گل در بیان. فراموش نکن که گربه تازه زایمان کرده از لحاظ فیزیکی و روحی شرایط سختی را میگذراند و ایجاد تشنج بیشتر براش خیلی مضرره.او الان در شرایطیه که هر اتفاقی را خطری برای فرزندانش میگیره.و برای حفط بچه هایش به چنگ و دندان متوصل میشه.و همینطور یادت باشه گربه ایی که شیر میده برای سلامتی بچه هایش نیاز داره در جایی امن و آرام باشه. حالا این شانس شما بوده که یک گربه باید بیاد پشت در حیاط پشتی منزل شما زایمان کنه.پیشنهاد میکنم این موضوع را به فال نیک بگیری.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنونم که جواب دادید.ولی دو هفته زمان زیادی و نمی شه صبر کرد! نمی شه گربه را فراری بدم بعد بچه هاشو تو یه کارتون بزارم چند متر آن طرف تر ؟ دوباره بر می گرده یا طبق توضیحاتتون با خداست؟چون امروز یا فردا صدای همه در می یاد !
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
753 بار در 245 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با این همه سوال اگه مامان گربه ها هم بودم تصمیم گرفتن برام سخت میشد ؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
دوست من به هر ترتیبی اگر بچه های یک گربه دست بخورند که باعث بشه مادرشان آنها را ترک کنه و در مواقعی اگر بویی متفاوت با بوی شناسه گربه مادر میان بچه گربه ها مخلوط بشه گربه مادر هرگز به آن بچه ها نزدیک نخواهد شد. شاید به نوعی آنها را از طریق بو نمیتواند شناسایی کند.
من فکر میکنم اگر تو آنها را در جعبه ایی قرار بدی و منتظر بمانی تا گربه مادر پیش آنها باز گردد این کار هیچوقت اتفاق نمی افتد. در حقیقت شما داری شانس آن بچه گربه ها را از داشتن نعمت مادر میگیری. شاید بهتر است کمی درباره این موضوع با تامل بیشتری اقدام کنی. لطفا تالار را در انتخاب تصمیم نهایی در جریان بگذار.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,568 بار در 444 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یعنی وقتی غذا می زاری و در را دوباره می بندی هم نمی خوره؟ اگه اینطوری باشه که خیلی عجیبه چون من گربه های وحشی رو دیدم که وقتی غذا براشون می ندازی و فاصله ات را باهاشون حفظ می کنی می خورن. من تا حالا چند تا گربه را ( البته مادر نبودن) به همین صورت به خودم عادت دادم طوری که بعد از مدتی خودش می یومد و تنشو به پاهام می مالید ولی دوست نداشت به هیچ عنوان بغلش کنم منم به این خواسته اش احترام می گذاشتم و هیچ وقت بغلش نمی کردم.
یه گربه ی مادر هم بود که بچه هاشو داشت منتقل می کرد پسر من اون موقع کوچیک بود و یکیشونو بر داشت آورد خانه , تا فهمیدم بردم گذاشتمش توی حیاط و اومد بردش. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
ممنون خیلی جالب بود.
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,319 بار در 2,431 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اون بچه اش چرا مثل جنازه ولو شده کنار دمپایی ؟!
![]() ![]()
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
1,755 بار در 512 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
یعنی چی ؟ورود سگ و دختر ممنوع؟ ویرایش توسط Houshmand : 7th June 2009 در ساعت 04:19 PM. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوست داران پرندگان
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
6,525 بار در 1,624 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخی گناه دارن چقدر بچه هاش کوچیکن بنده خدا اینقدرم وحشی نیست تونستین عکس بگیرین ازش خوب کالباس نزار یک چیز دیگه بزار بخوره کم کم آرومتر می شه
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از shahrzad عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مادر, مشکل, یک, کرده, با, تازه, رفتار, زایمان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|