![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
2 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام.من امروز گوشه حیاط خانه یک گربه کوچولوی گشنه وترسیده پیدا کردم.اونقدر ترسیده وگرسنه که نای غذا خوردن نداشت.من وشوهرم کمی به اون رسیدیم ولی طفلکی اونقدر ترسیده بود که مدام فرار میکرد وگوشه ایوان خودش رو به شیشه می چسبوند.البته الان حلش بهتره امااز اونجایی که یه دختر 6 ماهه دارم ونمیتونم به گربه هم برسم اولا اگه کسی بخوادش خیلی لطف میکنه بعدش هم ادرس یه بیمارستان رو بهم بدین تا ببرمش که مریض نباشه (البته دولتی)
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از رویا عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
5,977 بار در 1,372 پست از ایشان تشکر شده است
|
کلینیک دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
مرسی ممنون.فقط این چیزی نمی خوره نه اب ته شیر نه گوشت.حتی با سرنگ هم نمی خوره.چیکارش کنم.من اصلا گربه داری بلد نیستم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
تو رو خدا اگه کسی میتونه بیاد ببردش.میترسم بمیره.تازه اگه بتونم نگهش دارم فقط یکی دو هفته است.من خودم نینی کوچولو دارم.نمیتونم به هر دو تا برسم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شير خشك براش درست كنيد برذيزيد تو يه بشقاب خودش گشنش كه شد مي خوره ضمنا همين طور بهش شير بدين و يا كالباس ريز و لهه شده يا تن ماهي له شده كم كم جون مي گيره و مي ره دنبال زندگيش و براي غذا و خواب به شما سر مي زنه!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
مرسی ممنون.با شرمندگی خیلی کثیفه.میترسم بشورمش سرما بخوره یا از دستم لیز بخوره .روش دیگه برای شستنش سراغ دارین(تو بالکن نگهش میدارم).
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
يه ظهر كه هوا گرمه با يه كهنه نم دار تميزش كنيد يكم كه جون گرفت و هوا گرمتر شد مي تونيد بشورينش.مواظبم باشيد از بالكن خودشو نندازه پايين عقل درست حسابي كه ندارن!!!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
مرسی از راهنماییتون
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
147 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درسته واقعا گربه ها البته بچه هاشون چشماشونو میبندن و هرکاری که بخوان میکنن... واسه شستن هم یه را ه دیگه ای هست که شما میتونین از یه کیسه پارچه ای استفاده کنید که سر کیسه بند داشته باشه تا بشه محکمش کرد بچه گربه رو بندازین توی کیسه وسرشو از کیسه بیرون بیارین و بعد سر کیسه رو فق به اندازه ای که نتونه ازش بیرون بیاد سفت کنید و بعد با خیتل راحت بشورینش، راسی ممکنه خیلی کولی بازی در بیاره و التماس کنه ولی خوب اگه آب گرم باشه کمتر سرو صدا میده اگه دیدین داره می گه میووووووووووووووووووووووو وو گول نخورین داره خواهش میکنه بیارینش بیرون ولی خوب باید تمیز بشه.
موفق باشین راسی اگه میخواین نگهش دارین یه اسمم واسش بزارین
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شستن گربه کوچک سخت نیست.. دست شوئی را آب ولرم بریز بعد گربه را به آرامی وارد آب کن و بدنش را با شامپو بچه بشور و زیر شیر آب کشی کن... به هیج وجه آب نباید تو گوش گربه بره چون فوری چرک میکنه پس بهتره اصلا" سرش را در آب نکنی و بعد با دستمال یا حوله خیس تمیز کنی...
گربه را سعی کن نزدیک ظهر که گرمتری بشوری و بگذاری در آفتاب خشک بشه.. غذا خورد یا نه؟ اگر میتونی و نگران بچه ات هستی تو حیاط براش یک جای مناسب درست کن همانجا نگهش داری.. از بیماری و این حرفها هم نترس اینجورها هم که مردم میگن نیست.... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Jaleh عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|