![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
3 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستان سلام . من یک دختر کوچولوی یک ساله دارم
و خیلی دوست دارم که یه حیوان خونگی داشته باشه. چون خودم خیلی گربه دوست دارم می خوام یک گربه بگیرم.سئوال من اینه که اصولا با توجه به سن بچم این کار درستی هست یا نه؟ و اگه مشکلی نداره چه گربه ای رو انتخاب کنم. مثل اینکه گربه پرشین نر 6 ماهه مناسب تره برام. اینم در نظر داشته باشین که دختر من بکمی هم شیطونه و فضول ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,694 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزيز
در صورتيكه حيوون خونگي واكسينه شده باشه و توسط دامپزشك مرتب چكاب شه هيچ مشكلي براي هيچ كدوم از اعضاي خونواده در هيچ سني به وود نمياره.البته موارد آلرژي به مويسگ و گربه استثناست و ارتباطي به بيمار بودن حيوون هم نداره. بنظر من اينكه بچه ها با يه حيوون خونگي بزرگ شن خيلي هم خوبه.فط بايد يادتون باشه كه ي گربه هم درست مثل بچه شما به رسيدگي و توجه نياز داره.وقت كافي براي رسيدگي به يه گربه رو دارين؟ انتخاب گربه هم سليقه ايه.اكثرا گربه هاي نر آروم و مهربونتر هستن فقط بعد از بلوغ اگه ميخواين مشكلي باهاش نداشته باشين حتما بايد عقيمش كنين.(بيشتر گربه هاي نر بعد از بلوغ محدوده زندگي رو با ادرار علامت گذاري مي كنن و براي جفت گيري از هر فرصتي براي فرار از خونه استفاده مي كنن چون تقريبا هميشه آمادگي جفت گيري دارن). اما گربه هاي ماده دوره خاص و محدودي امادگي جفت گيري دارن كه مي توني تو اين دوره كنترلش كنين اما خب به طور كل بهتره همه حيوانات خونگي عقيم بشن چه نر چه ماده. شيطنت دخترتون م نميدونم تا چه حده؟فكر مي كنين جوري باشه كه به يه گربه آسيب بزنه؟ ![]()
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,355 بار در 2,439 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من گربه ، مخصوصا از نژاد پرشین را به هیچ وجه برای منزلی که کودک های شیطون در آن هستند توصیه نمی کنم ، چون ممکنه به حیوان آسیب برسانند . در طی این سال ها مواردی را شاهد بودم که بچه های کوچک به طور غیرعمدی و ناخواسته بچه گربه ها را کشته اند و یا گربه های بزرگ را مجروح کردند . کافیه محکم گربه را فشار بده یا درحالیکه گربه خوابیده پا روی شکمش بزاره ، یا روی گربه بنشینه و یا با هدف بازی کردن چیزی را به گربه پرتاب کنه ، و ....
به عقیدهء بنده شما چند سال صبر کنید تا کودکتان کمی بزرگ تر و هوشیار تر بشه ، به گونه ای که بتونه رفتار صحیح با یک حیوان را تشخیص بده . نهایتا اگر عجله دارید ، باید همیشه مراقب نحوهء برخورد دخترتان به گربه باشید ، که این هم عملا مقدور و ممکن نیست . با سپاس
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,938 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من یه سگ بزرگ رو پیشنهاد می کنم
چون که می تونه همیشه هم مراقب کوچولوتون باشه و آسیبی نبینه از شیطنت کودک . راستی کارتون خیلی دوست داشتنیه من همیشه دوست دارم اگر روزی بچه ای داشته باشم با حیوانات خونگیم بزرگ بشه و همبازی هم باشن . اما درسته موضوع اینه که کودک شما کاملا در سن کنجکاوی و شیطنت محضه و گربه یا هر حیوان دیگه هم همونقدر به مراقبت نیار داره که کودکتون . پس خیلی مراقب باشن و زود تصمیم نگیرین
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
حالت من:
|
راستی به تالار پرشین پت خوش اومدین
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
676 بار در 143 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
دركشورهاي مترقي در 90درصد از خانه ها بچه هاي كوچك با گربه و سگ بزرگ ميشن. اينكه ميگوئيد آسيب ميرسانند به حيوان مقصر والدين هستند. ميشه جلوي اينكار را بگيرند. من يك پسر 2 ساله دارم كه عاشق حيواناته و هيچ آسيبي هم بهشون نميرسونه. چه عمدي چه غير عمدي. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,355 بار در 2,439 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
بله درسته . ولی توجه داشته باشبد که طبق فرمایش خود ایشون دخترشون "شیطونه" !!! حالا وقتی خود مادر اذعان به شیطونی فرزند می کنه ، دیگه وضعیت مشخصه . ایشون باید 24 ساعت مراقب باشند که دخرشون گربه را آزار نده ، واین هم عملا ممکن نیست .
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
3 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
دست همه دوستان درد نکنه از اینکه اطلاعات مهمی رو در اختیار من می زارن.
البته من مادرش نیستم پدرشممن خودم می ترسم چو نکه ممکنه نتونیم درست از گربه مراقیت کنیم چون این اولین حیون خونگی ماست. البته تا حالا همیشه اکواریوم ئاشتیم الانک هست ولی حیوون با ماهی خیلی فرق می کنه. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از just_k1 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
حالت من:
|
خوب پس اول باید کاملا در مورد نگهداری گربه در سنین مختلف آگاهی کسب کنین بعد ببینین میشه شرایط رو فراهم کرد یا نه ..
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,694 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بچه ها از سنين پائين بايد ارتباط درست با حيوانات رو ياد بگيرن.اتفاقا يكي از دلايل اصلي كه ما نسبت به ح مهر هستيم همينه كه دوست داشتن اونا رو ياد نگرفتيم!
از برادر من شيطون تر بچه وجود نخواد داشت.ما هميشه حيوون و خونه داشتيم و برادرم هم بخوبي ياد گرفت كه اينا اسباب بازي نيستن ! اين كار زمانبره و پدر و مادر بايد براي اموزش به بچه وقت بذارن .درست كوچيكه اما بچه يه ساله هم دركشون در اون حدي هست كه بعضي چيزا رو بفهمه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نگداری, گربه, از, جهت, سئوال |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |