![]() |
|
|||||||
| نژادهای گربه در این تالار به نژادهای گربه و چگ.نگی پیدایش آنها میپردازیم memoli_pishi |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
320 بار در 94 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
اگه میشه یکی به من بگه نژاد این گربه با بچه هاش چیه؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
پیشرو انگار خدا واسه تو جبرییل رو زمین فرستاده که مامور این باشه بگه بیام به استقبالت چون من تا انتهای دنیا خیابونارو می دوام میام اونارو می کشم که چشاتو می دزدن من توتنهاییم فقط دارم اینجا یه 4 دیواری زندگیمم شده عین فیلم های چارلی چاپلین ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,684 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
(dsh (domestic short hair هستن اين گربه هاي زيبا
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
320 بار در 94 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ببخشید از نژاد اصیلیه؟قیمتیه؟
پیشرو انگار خدا واسه تو جبرییل رو زمین فرستاده که مامور این باشه بگه بیام به استقبالت چون من تا انتهای دنیا خیابونارو می دوام میام اونارو می کشم که چشاتو می دزدن من توتنهاییم فقط دارم اینجا یه 4 دیواری زندگیمم شده عین فیلم های چارلی چاپلین ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
4,812 بار در 1,164 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست خوبم اين نژاد همون نژادي هست كه در همه كوچه خيابان ها ميبينيد.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از elnur عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نژاد, ها, گربه, این |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|