![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,513 بار در 460 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تنها مجوداتی که من ازشون خوشم نمیام کوسه شیر و سوسک و امثال این هاست....
کوسه یکی از بد ترین موجوداتی هست که تا الا دیدم و شناختم... ! نگاه کنید تو عکس زیر داره به من نیشخند میزنه میگه : اگه نخوردمت...ها ها ها ها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و در عکس زیر هم داره یه انسان بیچاره که مثل همه ی انسان ها و حیوانات حق زندگی رو داره میل میکنه: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تو عکس زیرهم خیلی خوشحاله حتما شکمش سیره و حسابی غذا خورده [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] البته درسته من ازش خوشم نمیاد ولی حاظر به کشته شدننش نیستم حتی گاهی اوقات با خودم فکر میکنم همون طور که هم نوعان من حیوانات رو میخورن با این که خدا بهشون عقل و فهم داده این بیچاره که از این نعمت بی نصیبه باید چی کار کنه؟ درسته من ازش بدم میاد ولی دیدن همچین صحنه هایی برای من اصلا اسون نیست....[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و مرگ هزاران کوکسه برای سیر شدن شکم انسان ها...... شکم خود را قبرستان حیوانات نکنید
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از dalmation عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
263 بار در 115 پست از ایشان تشکر شده است
|
كوسه هاهم حيوون هاي دوست داشتني اي هستند ،شكارچي بودن توذاتشونه . البته به شماحق ميدم اونقدر فيلم براي ترسناك نشان دادن كوسه نشون داده كه خيلي هاازاسمش هم ميترسند .
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از NARAQI110 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,289 بار در 2,426 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من ترس از کوسه دیگه بی معناست . باید از از دست رفتن کوسه ترسید ، نه از کوسه . سوپ بالهء کوسه داره کوسه ها را منقرض می کنه . موضوع کاملا جدیه . به داد کوسه ها برسید !!
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کوسه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|