![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
10 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام بر دوستان مهربان
يکى از مشکلاتى که سالهاست من با آن مواجه هستم، برخورد با حيواناتى است که در خيابانها آسيب ديده اند، مثلا تصادف کرده اند يا به هر دليلى بيمار هستند و احتياج به کمک دارند. هميشه آرزو مى کنم که روزى توان مالى کمک به انسانها و حيواناتى که به کمک نيازمندند را به دست بياورم، به هر حال امروز، آن روز نيست. شايد بشود از يک موسسه حامى حيوانات کمک گرفت تا با مديريت کمکهاى نقدى ما و معرفى پزشکانى در شهرهاى مختلف که حاضر به معالجه چنين حيواناتى با هزينه هاى کم مى شوند، بانى چنين حرکت موثرى شود. راستش درست نمى دانم که چه بايد کرد، اگر شما دوستان مهربان، به اين موضوع فکر کرده ايد و به نتيجه رسيده ايد من را هم مطلع کنيد. هر روز ممکن است که شاهد حيوان آسيب ديده اى در مسيرمان باشيم و به جاى کمک کردن، ناچار، شاهد مرگش شويم. ویرایش توسط AlirezaAkbari : 10th May 2008 در ساعت 06:29 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از AlirezaAkbari عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به تاپيك پناهگاه مراجعه كنيد
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیزم چرا امروز آن روز نیست !؟ همیشه باید چشمامون رو باز کنیم و با دقت دور و اطرافمون رو نگاه کنیم .شاید هر کسی به تنهایی توانایی پشتیبانی از این همه حیوانات بی سرپرست رو نداشته باشه اما به قول معروف قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود . پس شما هم مثل دوستانی که به یاری این حیوونای بی سرپرست شتافتن و توی تاپیک پناهگاه اعلام آمادگی کردن اعلام همیاری کنید تا با هم دست هامون رو به هم بدیم ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از پرشین پت نیوز عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
147 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من اگه کسی میخواد به حیوونای بی سرپرست کمک کنه اینهمه دورو ورش ریخته شما با دادن باقی مونده غذاتون به گربه ها به اونا کمک بزرگی کردین... اضافه برنج ظهر رو واسه گنجیشکا بریزین... میتونید ظهر که هوا گرمه یه ظرف آب بیرون توی سایه بزارین تا مه پرنده ها و هم باقی حیوونا بتونن استفاده کنن... و کلی کار دیگه خانم ترهنده هم درس می گن اگه شرایطشو دارین برین وفا و اعلام آمادگی کنین ولی باور کنین هرکس به سهم خودش میتونه کمک زیادی به حیوونا کنه.
حیوونای آسیب دیده رو هم میشه کمکشون کرد...البته بعضیا بد دلن و به یه حیوون که مثلا ضخمی شده دست نمی زنن ... اگه دامپزشک نمیاد شما برین پیش دامپزشک یا حداقل بیارین خونه و ازش مواظبت کنین مطمئن باشین هر وقت به این فورم مراجعه کنید یکی هست که راهنماییتون کنه. بازم این نشون میده شما دل بزرگی داری که به فکر حیوونایی.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
148 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
به نظر من یه صندوق باید درست کنیم و همه اعضا که مایل هستن ماهیانه یه مبلغی رو به صندوق کمک کنن چند نفرم که همه قبولشون دارن مثل ژاله ی عزیز پول دست این دوستامون هست تا اینکه بهش نیاز باشه
مثلآ یرا هزینه درمان حیوونا یا هزیته رسوندن اونا به یه جای امن در سراسر کشور چون خیلی ها که میتونن کمک کنن تهران نیستن میتونیم از این پول برا بهبود وضع پناهگاهها هم استفاده کنیم و با این پول میتونیم برشور چاپ کنیم تو مدرسه ها پخش کنیم به مردم آموزش بدیم .. اگه منسجم باشیم خیلی کارا میشه کرد .. خواهش میکنم همه کمک کنین .. تو خونه هاتون با دوستاتون تو مهمونیا از این جور حرکتها حرف بزنید .. کمک به حیوونا رو علنی کنید .. کی گفته که نمیشه پدر مادرا رو عوض کرد من مامانم رو 180 درجه عوض کردم دوستامو تغییر دادم اگه برنامه داشته باشیم میتونیم موثر باشیم میتونیم نفوذ داشته باشیم .. حتی میتونیم تو مجلس قانون مجازات برا ی آزار حیوانات تصویب کنیم این کارا همه شدنیه فقط تلاش میخواد فقط هماهنگی میخواد ... اولین گام هم اینه که همه انجمنا باید با هم هماهنگ بشن متاسفانه چیزی که هست و خیلی هم منو آزار میده اینه که همه میخوان رییس باشن و فوری همه چیز استبدادی میشه ماشالله ما ایرانیا همه عاشق دستور دادنیم ولی منظور من اینه که یه مجمع باشه که با رای اعضا و فقط هماهنگی ایجاد کنه در سراسر کشور .. من خیلی طرحها تو ذهنم دارم .. شاید گفتنش اینجا بیهوده ست اما اینجا میتونه یه نقطه شروع یاشه یا حد اقل یه جرقه.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از pishooli عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
والله من كه اين همه گفتم كسي كاري نمي كنه...خودم شروع كردم به جمع آوري حيوونا...يكم ديگه خبرشو مي گم.
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از badform عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
|
نقل قول:
باید ما اطرافیانمونو آگاه کنیم و اونا هم دیگران رو آگاه کنن .. من طرح های خوبی دارم منم میخوام یه کارایی کنم اما الان تهران نیستم به محض اومدنم به تهران با تمام امکانات و نیرو شروع میکنم حتمآ از شما هم کمک میخوام از همه دوستانی که دغده شون این موجودات معصوم هست. حتی قول یه جا یی رو هم از بابام گرفتم که بتونیم اونجا دور هم جمع بشیم و برنامه ریزی کنیم و مشورت کنیم من اصلآ ناامید نیست باید بزرگ فکر کنیم و بعد با برنامه ریزی حرکت کنیم کار بی فکر فایده نداره خوشحام اینجا اینهمه آدم خوب رو یه جا دیدم |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از pishooli عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
|
نقل قول:
باید ما اطرافیانمونو آگاه کنیم و اونا هم دیگران رو آگاه کنن .. من طرح های خوبی دارم منم میخوام یه کارایی کنم اما الان تهران نیستم به محض اومدنم به تهران با تمام امکانات و نیرو شروع میکنم حتمآ از شما هم کمک میخوام از همه دوستانی که دغده شون این موجودات معصوم هست. حتی قول یه جا یی رو هم از بابام گرفتم که بتونیم اونجا دور هم جمع بشیم و برنامه ریزی کنیم و مشورت کنیم من اصلآ ناامید نیست باید بزرگ فکر کنیم و بعد با برنامه ریزی حرکت کنیم کار بی فکر فایده نداره خوشحام اینجا اینهمه آدم خوب رو یه جا دیدم |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من اگر گربه زخمی یا مریض ببینم میبرم به دامپزشکی و در اصل بیشتر حقوق من خرج گربه ها میشه ولی کسی که وضع مالیش خوب نباشه میتونه ببره دانشکده دامپزشکی (البته نمیدونم آنجا هم ویزیت مثل مطب دامپزشکان میگیرند یا کمتر !!!). خیلی دلم میخواد یک خانه قدیمی بعنوان پناهگاه درست کنیم برای گربه ها با چند آدم پولدار هم صحبت کردم در این باره.. حالا ببینیم چی میشه ؟؟؟!!!:confused:
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Jaleh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,631 بار در 5,729 پست از ایشان تشکر شده است
|
برای گربه های بی سرپرست دوستان. می توانند از دامپزشکان ما بصورت رایگان کمک بگیرید
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|