![]() |
|
|||||||
| نژادهای گربه در این تالار به نژادهای گربه و چگ.نگی پیدایش آنها میپردازیم memoli_pishi |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,293 بار در 5,315 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
Elf اگزاتيك از آميزش نژادهاي American Curl و Sphynx و Domestic Short Hair پديد آمده ست. كارن نلسون و كريستين ليدم،براي تولد اگزاتيك Elf تلاش بسياري داشتند و استاندارهاي اين نژاد را مكتوب كردند و نهايتا اين نژاد در سال 2007 بعد از طي مراحلي توسط نژاد شناسي TICA رسما معرفي شد.پوست نرم و رنگهاي خارق العاده اش كه بواسطه براق بودن مثل رنگين كمان به رنگهاي متفاوتي در مي آيد از خصوصيات بارز اين نژادست. خصوصيات رفتاري اگزاتيك Elf -بسيار مهربان و اجتماعي -رابطه خوبي با ساير پتها دارد. -از صبر و شكيبائي خاصي در برقراري ارتباط با كودكان برخوردارست. -از وابستگي به انسانها و سگها لذت ميبرد! -فعال و بازيگوش -با بازگشت صاحبش به خانه احساس شعف وصف ناپذيري دارد. سلامتي اين نژاد،نژاد جديدي ست و اطلاعات درباره ش بطور روزانه در حال تكميل ست....... مثل گربه هاي اسفينكس تابش مستقيم نور خورشيد براي آنها مضرست. تصور عموم بر اين ست كه حيوانات موكوتاه يا پوستي نيازي به مراقبت و آراستن ندارند،اين تصوري غلط ست چراكه اين نژادها هم حداقل بصورت هفتگي نيازمند مراقبتهائي چون پاك كردن گوش و پوست كه اهميت زيادي براي سلامتشان دارد،هستند. چربي نرمالي كه ساير گربه ها براي داشتن پوستي سالم به آن نياز دارند، در واقع بايد از روي پوست اين نژاد مرتب تميز شود در غير اين صورت پوستي چسبناك و مستعد بيماري و زخم ايجاد خواهد شد. اين گربه ها بايد بصورت ماهيانه استحمام شوند و برخلاف اغلب نژادهاي گربه از اب تني لذت ميبرند! اين نژاد و اسفينكس براي افرادي كه نسبت به موي حيوانات آلرژي دارند پت مناسبي محسوب ميشود هرچند گاها امكان آلرژي به اين گونه ها نيز وجود دارد بنابراين قبل از تصميم براي داشتن اين نژادها نيز قبلا بايد از عدم حساسيت به آنها اطمينان حاصل كرد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] + [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] American Curl +Sphynx [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] Origin: United States Weight: 10- 15 pounds Average Litter Size: 1-5 Elves per litter Grooming Needs: Medium Life Expectancy: Undetermined Good With Kids: Yes Good With Other Animals: Yes منبع : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
ویرایش توسط peta : 11th May 2009 در ساعت 04:58 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,022 بار در 5,643 پست از ایشان تشکر شده است
|
ممنون از مقاله بسیار عالیتون ! جای این دسته نوشته ها در سایت واقعا خالی بود به امید نوشته های بیشتر از شما
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
749 بار در 243 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این که انگار پلاستیکیه. ولی خیلی جالب بود
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
370 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واای جانم خیلی خوشگله..دوسش دارم..
قیافشو ببینین چقدر دوست داشتنی و معصومه... از این نژاد توی ایران هست؟! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
آره سامي جان.مخصوصا عكس سوم(طوسي)
![]() از لحاظ شكل ظاهري همون اسفينكسه فقط با گوشهاي امريكن كورل
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
بعيد ميدونم دوست عزيز،اين نژاد از نژادهاي جديد گربه ست و از گرون ترين نژادها هم به حساب مياد.و توي كشورائي مثل ايران كه آفتاب زياد داريم خيلي نگهداريشون خوب نيست چون مستعد سرطان پوست هستن
![]()
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,566 بار در 444 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی خوشگلن . ولی باید خیلی آسیب پذیر باشن چون خود مودار بودنشون یه سپر حفاظتی براشون هست. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از rose1 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مهربان, يك, اگزاتيك |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |