9th May 2009, 02:29 AM
|
#1
|
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر 
تاریخ عضویت: Nov 2008
محل سکونت: تهران
ارسال ها
: 2,479
تشکر: 5,285
7,491 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز |
|
قاچاق، حيات وحش كردستان را تعطيل ميكند؟
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
در حال حاضر 27 گونه منحصر به فرد جانوري كردستان بنا به دلايل مختلفي از جمله قاچاق در خطر انقراض قرار دارند.
مديركل حفاظت محيط زيست كردستان با اعلام اين خبر گفت: اين 27 گونه جانوري اكثرا بومي منطقهاند و به غير از استان كردستان در هيچ نقطه ديگري از كشور زندگي نميكنند.سمندر آتشين، سنجاب، سمندر كوهستاني كردستاني، ميش مرغ، سمندرهاي سبز و... از جمله گونههاي جانوري در حال انقراض كردستان است.
خيرالله مرادي با اشاره به اقدامات سازمان محيط زيست استان براي جلوگيري از انقراض اين گونههاي جانوري در كردستان گفت: يكي از برنامههاي جدي سازمان، احياي اين گونههاي جانوري با احداث سايتهاي مختلف در مناطق حفاظت شده استان است.همچنين اولين سايت احياي گوزن زرد و آهو در بيجار از پارسال فعاليت خود را آغاز كرد.شكار بيرويه و قاچاق، نبود نظارتهاي لازم به دليل كمبود تجهيزات و تغيير شرايط آب و هوايي از جمله مهمترين دلايل انقراض اين گونههاي جانوري در كردستان است. در حال حاضر 6/7 درصد از استان كردستان جزو مناطق حفاظت شده است.
__________________
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .»
|
|
|