![]() |
|
|||||||
| معرفی حیوانات خانگی خود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
286 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بازم سلام.
عکسایی رو که می بینید ، شاه طوطی خوشگل منه که حدودا یک هفته هست که خریدمش. حدودا 5 ماهشه و به گفته دامپزشک و پرنده فروش به احتمال زیاد پسره .هنوز براش اسم انتخاب نکردم. خوشحال میشم اگه دوستان با پیشنهاداتشون منو در انتخاب یه اسم خوشگل واسه پسرم کمک کنند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
اینم چند تا عکس دیگه از گل پسرم:
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پسرم علاقه زیادی داره که از قفسش آویزون بشه: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و اینجا هم می خواد قدرت منقارش رو به رخ همه بکشه: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پسرم پشتکار زیادی تو کارهاش داره و به این زودی ها دست از کارش بر نمی داره و تلاش می کنه: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تلاش می کنه: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و بازهم تلاش می کنه: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و بالاخره موفق میشه و میله آهنی قفس رو می کنه تا به همه قدرت منقارش رو نشون بده: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
431 بار در 88 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
محمد عزیز طوطیتون واقعا شیرین و زیباس حیف نیست تو قفس باشه؟
شکمش داره گنده می شه ها!! باید یه تکونی بخوره.
بریدن گلوی حیوانات و زجر دادنشون به خاطر چی؟! برای به دست آوردن یک ماده مضر و بدبو به نام گوشت؟! ببین ارزششو داره؟! --------------------------------------------------------- از کسانی که توانایی و تمایل برای کمک به چند مرغ که در وضعیت اسف باری در یک پرنده فروشی به سر می برند دارند خواهش می کنم پیام خصوصی بدهند.(نژاد: لگهورن - موقعیت:مشهد)
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,499 بار در 666 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی بانمکه -
به احتمال خیلی زیاد ماده است و من 70 درصد حدس میزنم که ماده باشه ![]() اسم های پیشنهادی من : حباب ؛ قندی ، شاهدونه ، نبات و فسقلی و ... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از nilufar عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,499 بار در 666 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فقط یه نکته : به پاهش که پوسته پوسته شده حتما" روزی یکبار کرم a - d بزن و یا با روغن چربش کن ...
این پوسته احتمالا" بدلیل اب و هوای خشکه و چون طوطی ها اصولا" خاص مناطق مرطوب هستند وقتی به جای خشک برن پاهاشون پوسته پوسته میشه . طوطی منم با اینکه 3 ماهه بود و من خریدمش اما پاهاش کمی پوسته پوسته شده بود و من بردمش پیش دامپزشک و اونم اول بهش یه امپول تقویتی زد و بعد یه کرم a-d داد و گفت هر روز این کرم رو به پاهاش بزنم . خیلی کار سختی بود اما من بمدت یک ماه اینکارو انجام دادم - اما نکته مهم اینکه اگه میتونی اینکارو بده یه نفر دیگه انجام بده تا طوطی باهات لج نکنه . حتما این کارو انجام بده تا پاهاش بر اثر خشکی زخم نشه - موفق باشی .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از nilufar عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
از شما هم خیلی ممنونم نیلوفر جان. راستش من این بچم رو به یک پرنده فروش و 2 تا دامپزشک نشون دادم گفتن به احتمال زیاد نر هستش. حالا لینک این صفحه رو دادم به دکتر تیموتیان تا ببینم نظر ایشون چیه. بابت پیشنهاد های قشنگتونم ممنون.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mohammadaram عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مبارکتون باشه!اسمش بذارید قندکخیلی زیباست ولی منم احتمال میدم ماده باشه اما روی حرف دامپزشکان حرف نمیزنم!
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ممنون حسین جان. یعنی شما هم می گید پسرم دختره!!!!!؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, اینم, بازیگوش, شاه, طوطی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |