![]() |
|
|||||||
| حیوانات در شرع |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
286 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام خدمت دوستان و کارشناسان محترم
مدتیه قصد خرید یک گربه دارم اما سوالات زیر سد راهم شده. از دوستان و بخصوص کارشناس مذهبی محترم تقاضا می کنم بنده رو راهنمایی کننند: آیا نگهداری گربه در خانه ایی که نماز بر پا می شود اشکال دارد؟ شنیدم اگر حتی یک موی گربه بر روی لباس کسی باشد نمار ان فرد باطل است. آیا این درسته؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,774 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز موی گربه بر لباس نماز گذار باشد نماز ندارد ولی نگهداری گربه در شرع مشکلی ندارد فقط باید محل سجود منزه از موی گربه باشد
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,398 بار در 2,446 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بر طبق قوانین فقه اسلامی گربه بر خلاف سگ نجس نیست. پس نگهداری از آن ممانعتی ندارد . ولی چون حرام گوشت هست نباید مویی از او در بدن و یا لباس نمازگذار باشه . حکم هر حیوان حرام گوشت دیگری مثل همستر یا خرگوش هم همینه.
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
869 بار در 172 پست از ایشان تشکر شده است
|
من نمي توانم خيلي آشكار در اين مورد به شما چيزي بگويم چون مطمئن هستم مشكل ساز مي شود. ولي اعتقاد دارم هر انساني كه حيوان و آفريده ي خداوند را از روي ناداني و خودخواهانه نجس و كثيف بحساب مي آورد درواقع ضدخداوند است چون به خداوند و مخلوقاتش توهين مي كند. من مطمئن هستم كه خداوند هيچ كدام از مخلوقاتش را نجس نمي داند و انها را مورد لعن و نفرين انسانها كه آفريده هاي ديگر او هستند قرار نمي دهد. آن چيزي كه نجس است ذهن و تفكر ضدخداوند است. پس از نظر من نه سگ، نه گربه و نه هيچ يك از حيوانات خداوند نجس نيستندچون مطمئن هستم اين گفته ي خداوند نيست. اگر براي آن خداوند دانا مي خواهيد نماز بگزاري لطفاً به مخلوقات او نيز احترام بگزاريد و انگ نجس بودن را به آنها نزنيد چون خداوند از اين خودخواهي ما انسانها بيزار است.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از karen عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
286 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از همه دوستان تشکر می کنم. اطلاعات مفیدی دادید. سعی می کنم با تفکر به نظرات و اطلاعاتی که شما ارائه دادید تصمیم بگیرم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mohammadaram عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,774 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
در مورد اون پستم هم باید بگم فقط یک نقل قول کردم فکر میکنم برای نماز باید محل سجده کاملا پاک باشد و موی حیوان ممکن است تمیز نباشد ( نه نجس) بهر حال نجس خواندن یک حیوان بنظر من توهین به طبیعت و پروردگار است و همونطور که خودتون گفتید امکان بحث کردن وجود ندارد
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
87 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مگر کسی گفته نجس به معنی بد است که شما اینطوری ایدئولوژیکی بحث میکنید؟ مشکل این هست که شما معنی بدی از نجاست توی ذهنتون هست. برای مثال مدفوع انسان هم نجس است اما گفته نمیشه که انسان نباید دستشویی برود. چون اون یک اصطلاح فقهی است و برای موارد خودش کاربرد دارد.
در اسلام احکامی برای سگ شکاری داریم که بسیار جالب هست و نشون میده که اسلام مخالف استفاده از سگ شکاری و حتی گرفتن شکار توسط دهان سگ نیست. یا درمورد سگ گله احکام و حرفهای جالبی داریم که بسیار هم طرف سگ گرفته میشود. این تفکر اشتباه من و شما هست که به حساب اسلام میگذاریم والا در اسلام گفته نشده که سگ را نگه ندارید. فقط گفتند اگر نگه میدارید این شرایطش هست. ضمنا گربه به هیچ وجه نجس نیست حتی در اسلام و فقط موی گربه نباید وقت عبادت برروی لباس باشد و اینها همه را با کمی وسواس نشان ندادن میتوان برطرف کرد و مساله ای نیست که بخاطر اون تصمیم گرفته بشه گربه نگه داشته نشه! من خودم گربه را موجود بسیار تمیز و ظریف و باهوش و با معرفتی میدانم و اگر گربه نگه دارم مطمئنم که منافاتی با دینم ندارد. ضمنا حتی در قرآن هم سگی داریم که به بهشت راه پیدا میکند و بسیار ازش ذکر خیرها شنیده شده است یعنی سگ اصحاب کهف که به مرام و معرفت معروف است پس دلیل نمیشه که بگیم سگ موجود بدی است که نباید دوست داشته شود. نجس یک معنای علمی و بهداشتی و فقهی دارد و نباشد شما دوستان اینطوری ایدئولوژیکی با این مساله برخورد کنید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نجس, هم, گربه, آیا, است؟, جزء, حیوانات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|