![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2008
32 بار در 13 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان
اگه امكان داره بفرمائيد چگونه ميتوانم فيلمهائي از آموزش براي سگم داشته باشم و نحوه دانلود كردنش را بگيد .فيلمهاي موجود در سايت اصلا دانلود و يا پخش نميشه .اگه نكته خاصي داره لطفا بگيد چون من در هندوستان هستم و دسترسي به پست ايران ندارم و فقط ميتوانم دانلود كنم.و چه دستوراتي براي اموزش سگ در اولويت ميباشد.البته سگم اينجا معلم داره وبهترين نژاد ها را ميتوانيد اينجا پيدا كنيد. اگه هر كدوم از دوستان هم راجع به اينجا و قيمت و نژادهاي سگ در هند سوالي داره من در خدمتم. دائي امير -هند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از shoami عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,143 بار در 5,666 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام متاسفانه لینک دانلود فیلمهای آموزشی کمی مشکل داشت که دانلود سنتر را افتتاح نمودیم و شما میتوانید از اون استفاده کنید
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2007
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
salam man ham hend hastam va kheyli doost dashtam yek moalem vase tarbiyate sagam dashte basham age emkan dare mano rahnamae konid
سلام من هم هند هستم و خيلی دوست داشتم يک معلم واسه تربيته سگم داشته باشم اگه امکان داره منو راهنماه کنيد ویرایش توسط Houshmand : 6th July 2008 در ساعت 02:07 AM. دلیل: تبديل به فارسی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از lolita عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|