![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خواهر من دوباره یک بچه گربه پیدا کرده که خیلی کوچیکه!البته غذا میخوره راحت ولی چند بار هم شروع به مکیدن دست خواهرم کرده!من میخواستم بپرسم که واسه تغذیه ی این بچه گربه چی کار باید بکنیم!در ضمن از چشاشم آب میآد!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pddl عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,694 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزيز اطلاعات بيشتري بدين تا سن تقريبي گربه رو بشه تخمين زد.اندازش چقدره.ميتونه براحتي را بره؟و............اگه خيلي كوچيكه كه هنوز به تغذيه با شير البته با تركيبات خاص هم كنار غذاي جامد نياز داره.كه توي بخش دوستداران گربه كامل در مورد تهيه اين شير توضيح داده.
ابريزش چشم هم شايد نشونه اي از سرماخوردگي باشه با دامپزشكاي تالار در ميون بذارين.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ی, کوچک, گربه, بچه, درباره, سوال |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |