![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2008
2 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام من گربه ای دارم که الان یکسالشه ولی احساس میکنم از اینکه توی اپارتمان زجر میکشه میترسم اگه ولش کنم بره زیر ماشین همش از پنجره بیرون نگاه میکنه می خواستم بدونم گربه هارو هو باید داخل سبدشون گذاشت و برد اینور اونور
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از nazi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عقيمش كنيد آروم مي شه گربه بدش مي ياد جا به جا بشه.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از badform عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
من گربه ای دارم حدودا سه ماه و نیم اهلیه ولی نمی دونم چرا گاهی اوقات حالته حمله و وحشی گری به خود میگیرد و دندون میگیره البته خیلی اروم.نمی دونم چکار کنم که دیگه این کار رو انجام نده؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از parastoo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
fبیشتر بچه گربه ها این عادت را دارند که گاز میگیرند اونم برای اینه که میخواهند دندان در بیاورند و لثه هاشون میخاره... مطمئن باش تا چند ماه دیگه این عادت از سرش میافته.... درضمن هیچ گربه ای وحشی نیست.. ما آدمها وحشی هستیم نه گربه ها..... دلیل نمیشه چون گربه از آدما میترسه و در میره بهش بگیم وحشی !!!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Jaleh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
147 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نه دوست عزیز نترسین گربتون نه وحشیه ونه لثه هاش میخاره(تابلوه گربه سه ماه و نیمه دندوناش دراومده دیگه) گربه دوست داره بازی کنه و خوب از همه بیشتر تمرین جنگیدن و شکار رو دوست داره حالا گربه شما هر از گاهی این کار رو میکنه من چهارتا دارم که نوبتی میان بازی اتفاقا خودتونم میگین داره آروم گاز میگیره واین نشون میده گربتون دوستتون داره که میاد باهاتون بازی می کنه من که خیلی این کار گربه ها رو دوست دارم و اگه هم می خواید از سرش بیافته یه هم بازی واسش پیدا کنین یه بچه گربه دیگه. اون موقع هست که واقعا صحنه های جالبی از این دوتا میبینین. نترسین دعوا هم نمی کنن.
دوستان سعی کنین قدر و منزلت خودتونو رو پایین نیارین. آدم فکر میکنه جو گیر شدین
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از aries-boy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
98 بار در 30 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم يه گربه دارم كه وقتي لجش در مياد من و گاز ميگيره اما ناراحت نميشم چون گربه هيچوقت صاحبشو جدا گاز نميگيره اگه اين كارو بكنه مطمئن باش كارت به بيمارستان كشيده ميشه .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ليلا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
46 بار در 11 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربه من 7 ماهس .وای بروزی که بخوام اونو برس بزنم ویا بشورم و یا ناخنهاشو کوتاه کنم هم چنگهای خیلی خیلی بد وهم گاز بدی میگیره الان تمام دستهای من زخمهای بسیار بدی داره .لطفا بگید چکار کنم ؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از naratsan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,692 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين كارو تقريبا همه گربه ها انجام ميدن چون از آب بدشون مياد.ناخنهاشو سعي كن وقتي خوابه بگيري تا كمتر حساسيت نشون بده و اذيت كنه.براي حمام و شونه كردن از سن پائين اگه عادتشون بدين معمولا كمتر تقلا ميكنن.حالا كه گربتون هفت ماهست.سعي كنيد يه سبد بلند رو كمي آب توش بريزيد و گربه رو در اون قرار بدين تا نتونه بياد بالا .فقط اب خيلي نريزين كه تا صورتش برسه و احيانا تو گوشش بره .از يه نفر كمك بخواين نگهش داره و خودتون بدنش رو بشورين صورتش هم با حوله نمدار تميز كنين و حدالامكان اصلا نشورين چون كمي اب تو گوششون بره عفونت ميكنه.تو حوله گرم بپيچين و خشكش كنين و در حاليكه موهاش كمي نم داره شونش كنين چون كمتر دردشون مياد و بهتر گره ها باز ميشه و موهاي مرده هم از سطح بدنشون جدا ميشه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|