![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام من عاشق حیوانات هستم از بچگی اینطوری بودم ما قبلا خونه حیاط دار داشتیم و من در آنجا جوجه و گربه داشتم حتی یک موقع هم طوطی و بز ولی بزرگتر که شدم صاحب یک سگ ژرمن بسیار زیبا شدم ولی یک سال بعد والدینم خانه را فروختند و پدرم با دعوا و جنجال زیاد مرا از سگم جدا کرد البته گاهی هنوز می بینمش ولی دیگه مال من نیست و من هربار بسیار غصه می خورم .بعد از مدتی یک روز در خیابان یک طوطی دیدم که دست یک فروشنده بود و طرف اونو از پاهاش معلق نگه داشته بود من با اینکه می دونستم ببرمش خونه کارم ساخته است ولی خریدمش و بردمش خونه با تمرین و نشان دادن دوستیم طوطی من تبدیل به یک پرنده زیبا و حرف گوش کن شد و همیشه روی شونه ام می نشست و با هم به گردش می رفتیم و مردم از اینکه پرنده پرواز نمی کنه و بره تعجب می کردندفندق باهوش ترین و مهربانترین پرنده ای بود که تا به آن زمان داشتم (البته بغیر از لامبرانت جوجه عزیزم که دزدیدنش:mad: )ولی یک روزکه به مسافرت رفته بودیم متوجه شدم که دلش می خواد روی درخت ها بمونه و با بی میلی برمی گرده پیشم برای همین آزادش کردم یعنی روی درخت گذاشتم بره و دیگه صدایش نکردم که برگرده احساس کردم که خوشحاله بعد از اون دیگه امکانات نگهداری از حیوانات را نداشتم و دلم برای فندق عزیزم لک زده برای سگ مهربانم چری که الان دوازده سالشه و پیر شده من آرزو دارم روزی بتونم در محیطی که حیوانات هستند کار کنم تا بتونم با اونها باشم و بهشون نشون بدم ما انسانها هم می تونیم با محبت باشیم .ولی حیف چون من هیچ وقت نتونستم به آرزویم برسم ...می دونید اخیرا چهار روز سگ یکی از دوستانم به طور امانت پیش من بود ووقتی رفت من خیلی گریه کردم و افسرده شدم چون خیلی کوچولو بود و طفلکی مامان هم نداشت و به من انس گرفته بود ...به اونهایی که الان سگ یا گربه دارند یا هر حیوان دیگری می گویم که خوشبحالتون قدر دوستای کوچولوتون را بدونید و باهاشون مهربان باشید چون خیلی ها مثل من آرزو دارند که در این زمینه جای شما باشند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
159 بار در 48 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ely_na2000 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزيز من الان به آرزويم رسيدهام و يك سگ دارم مي دونيد هنوزم بعضي ها اذيتم مي كنند ولي تحمل مي كنم چون عاشق نگهداري حيوانم براي شما آرزو دارم كه مثل من به خواسته تان برسيد .
سال نو مبارك. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|