![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
249 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این جا پر از دلالهای حیوانات هست . وحشی ترین ، سنگ دل ترین و احمق ترین آدمهای روی زمین رو با چهره ها و نوشته های به ظاهر زیبا و قشنگ این جا میتونید پیدا کنید .
از من به شماهایی که فقط کمی از انسانیت درشون باقی مونده . اگر سگ یا گربه یا هر موجود بی گناه دیگه رو دارید یا پیدا کردید ، میخواهید بفروشید یا واگذار کنید ، تا جد و آباد طرف رو زیر ر رو نکردید اون بدبخت مادر مرده رو نگذارید پیششون . اون موجودات بی پناهی رو که پیدا میکنید رو ندید پناهگاه تا از اینی که هست بدبخت تر بشن . به خدا اگر همون جا باشن ، اگر گیر دلال ها نیوفتن ، اگر پناهگاه نرن راحت ترن . به خدا قسم اگر همون جا باشن لااقل زنده میمونن . اگر زنده نمونن هم راحت تر میمیرن . به خدا قسم . اون پناهگاه کثافت هم جز یه نون دونی نیست . اگه باور نمیکنید یه سر برید اون جا تا آدمهای کثیف و احمق و وحشی رو از نزدیک زیارت کنید و صحنه های زیبا ببینید . تا ببینید انسان چقدر میتونه کثیف و و سنگ دل باشه و انسان وحشی ترین موجود روی زمینه . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از zarabanekaenat عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
منظورت از پناهگاهها چیه ؟
البته من خودم مجبور شدم 2 شب سگم رو بزارم پانسیون از محیط اونجا اصلا زاضی نیستم راستش رو بخوای و قتی تو یکی از شبکه های ماهواره پانسیون سگاشونرو دیدم کف کردم ما حتی آثار باستانیمونم تو همچین جایی نگه نمی داریم چه برسه به سگ و گربمون رو
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mahdokht عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منظورشون پناهگاه وفا است !
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از pana عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,933 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من اصولا با دلیل وجود چنین جایی(پناهگاه وفا) مشگل دارم و نمی توانم بفهمم به چه دلیل باید سگهایی را که با محیط بیرون سازگار شده اند و تمام عمر در آنجا زندگی کرده اند به یک محیط بسته منتقل کرد یعنی سگهای خیابانی خودشان این محدودیت را دوست دارند ؟ یعنی تا بحال که در خیابانها بودند چکار می کردند آیا آلودگی این محیط محدود با اینهمه سگ بیشتر است یا آلودگی در محیط باز بیرون ؟ نمی دانید تامین پاکیزگی چنین محیطی چقدر طاقت فرسا است ما که یک پناهگاه کوچو برای سگهای خانگی بی صاحب داریم واقعا برای تمیزی آنجا پدرمان در آمده وای بحال این سگهای بزرگ خیابانی . اگر این پناهگاه در مورد سگهای خانگی بی صاحب یا رها شده بود لااقل به نظر من دلیل موجهی داشت چون اونجور سگها احتیاج به سرپناه و تغذیه بوسیله انسان و نگهداری دارند و در محیط بیرون بلد نیستند زندگی کنند و حتما حتما احتیاج به حمایت دارند تا به دست صاحب مناسبی سپرده شوند و حمایت دائمی پیدا کنند.
در هر حال منکه از دلیل وجودی وفا خیلی سردر نیاوردم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
144 بار در 83 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نه بابا خوبه... حداقل پناهگاه وفا یه خورده کوچولو، تر و تمیزه... اصلا در مقابل اونجا هایی که من دیدم مثل کاخ میمونه...
می دونم تو این فرم شیرازی هست، یا حداقل استان فارسی... شما تاحالا به دانشکده دامپزشکی شیراز سر زدین؟ سگای بیچاره رو دیدین که بدنشون تکه تکست؟ حیوونای بیچاره رو دیدین که توی کثافت خودشون می خوابن... غذا می خورن و بعد از انجام جراحی های جورواجور تو یه محل کثیف به هوش میان؟ سگایی که وقتی دیگه به درد جراحی نمی خورن توی محوطه ول میشن تا یه گوشه تک وتنها بمیرن... از همه بدتر... اون توله های بیچاره رو که حتی نمیتونن واسه خودشون غذا پیدا کنن رو کنار جاده ول می کنن که 90 درصدشون زیر ماشین ها له میشن و بقیه هم از گرسنگی میمیرن؟ جالبه به این یعنی دامپزشکی؟... یعنی دانشگاه و یه عوضی به نام ...سگی(این ... اسمشه که حتی ارزش نوشتن هم نداره) یه زمین گرفته و سگا رو کنار هم ول کرده انقدر بهشون غذا نمی دن که این بیچاره ها ببخشید جسارت نشه ها پی پی خودشون رو می خورن... سگایی که به بدترین ویروسها و بیماریها دچارند و برای فروش گذاشته شدن... ای آقا کجای کارین... اینجا به آدمها رحم نمیشه چه برسه به حیوونا... چه برسه به سگ که تو جامعه ما سنبل نجاسته ولی به نظر من هیچ حیوونی نجس نیست، کسی که حیوونا رو اذیت کنه نجسه.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از aries-boy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ببخشيد اينجا جاش نيست ولي از بس كه تو اين سايت پيام خصوصي زدم و جواب نگرفتم ديگه بيخيال پيام شدم.خانم يا آقاي يلدا امكانش هست كه در سفري كه به تهران دارم پناهگاه شما را ببينم.چرا تا حالا ازش عكس نگذاشتيد و الان چند تا سگ يا گربه داريد؟
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از badform عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
5 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
افسوس كاشكي از دست ما هم كاري بر مي اومد يا امكانش رو داشتيم كه به سگ هاي زيبا و دوست داشتني جا مي داديم كاش ميشد
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از raof_ro عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|