![]() |
|
|||||||
| انتقادات و پیشنهادات و اخبار سایت |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,644 بار در 5,731 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستان عزیز بنا نداشتیم از خود شرکت بگیم ولی دوستان عزیزی که تشریف نیاورده بودند مرکز پرشین پت درخواست داشتند از محیط هم براشون عکس قرار بئیم ما هم اطاعت امر کردیم و عکسها را قرار میدهیم
اتاق اداری [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اتاق آرایش [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سالن .و محیط پرشین پت [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اتاق نگهداری [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بخش تحقیقات [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینم خانم یورکی بانو که معرف حضورتون هست [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بزودی از همه بچه های پرشین پت هم عکس خواهم گذاشت در ضمن اگر درخواست بالا باشه عکس مدیران تالار مای پت را هم قرار خواهیم داد با بیوگرافی مختصری تا بیشتر با مدیران عزیز مای پت هم آشنا شوید
ویرایش توسط Admin : 11th April 2009 در ساعت 03:11 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 89 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: | 2804083, 2rsa, afshinhemmati, Anastacia_4_Ever, artemis, ati, aysan, bahar-m, behnaz, bita.b.m, chico, dalmation, Daniz , dooni66 , Dr.liOn, dvd-yar-man, elnur, fifi, gazelle, HamidOnline, HODAjon, horaman, hosnaei, hrc123, Igor, jassmin, jobin, k_one, M.M, Maria 81, mashoon, mehdinajjari, memoli_pishi, My PeT, nastaran_2009, natasha, night_dream, nilufar, owtana, pangool, paniparis, parastesh, Parparak, pddl, PersianPet, peta, poone_s, rain man, reza1980, River, rozanna, rozhan, sani.A, saral, sara_ranjbar1977, sara_tokli, saye, shilan, shishi, shohi, sjalal, slmz, Soltan, soniha_pe, tabasom, Tala, timotian, tina666, turok, قمر, میلاد, ماندانا, ماهی, نیما, هوریار![]() , یورک شایر, ژنوسا, کوروش, گنجشک, پيشي ملوس ناز, پریا, venus7, yebordi, آريو, حامی حیوانات, دوستدار حیوانات, دکتر_ژابین, ساقی, عاشق گربه |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای خیلی دوست داشتم تصاویرو و اون لینک عکسهارو
محیط دوست داشتنی ایه مطمئنا حیوانات احساس امنیت می کنن اونجا .. ممنون دست شما درد نکنه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 29 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, afshinhemmati, dvd-yar-man, HamidOnline, hrc123, jassmin, mehdinajjari, nastaran_2009, natasha, reza1980, rozhan, saral, shilan, shishi, shohi, Soltan, tabasom, tina666, قمر, میلاد, نیما, هوریار ![]() , یورک شایر, ژنوسا, پيشي ملوس ناز, دوستدار حیوانات, دکتر_ژابین, ساقی |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,774 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
یورکی خانوم واقعا خیلی ......قشنگ و ناز و بانمکه.
|
|
|||||||||||||||||||||
| 31 کاربر برای این پست سودمند از ساقی عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
(معاون بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,556 بار در 817 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عجب جای باحالیه! فکر نمیکردم اینجوری باشه
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 22 کاربر برای این پست سودمند از HamidOnline عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, afshinhemmati, dvd-yar-man, hrc123, jassmin, mehdinajjari, nastaran_2009, natasha, reza1980, rozhan, shilan, shishi, shohi, Soltan, tabasom, میلاد, هوریار ![]() , ژنوسا, کوروش, پيشي ملوس ناز, دکتر_ژابین |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,869 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی ساویس جان ، این کارتون خیلی قشنگ بود .
![]() معلومه که یه دفتر تکونی درست و حسابی شب عید داشتین ، خیلی مرتب شده ، خسته نباشید
|
|
||||||||||||||||||||
| 22 کاربر برای این پست سودمند از River عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, afshinhemmati, bita.b.m, dvd-yar-man, hrc123, mehdinajjari, nastaran_2009, reza1980, rozhan, shilan, shishi, shohi, Soltan, tabasom, میلاد, هوریار ![]() , ژنوسا, کوروش, پيشي ملوس ناز, دکتر_ژابین, ساقی |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
5,982 بار در 1,372 پست از ایشان تشکر شده است
|
بله بدون شک.
ولی به نظر من بدون ذره ای تردید آن چیزی که باعث تمایز پرشین پت از دیگر مراکز مشابه است عشق صمیمیت یکرنگی و اعتماد بین تمامی همکاران و دوستان است در زیر سایه دکتر انزانی بزرگ.
|
|
||||||||||||||||||||
| 36 کاربر برای این پست سودمند از timotian عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, afshinhemmati, ati, bita.b.m, Dr.liOn, dvd-yar-man, HamidOnline, hamid_khapid, hosnaei, hrc123, jassmin, mehdinajjari, nastaran_2009, natasha, owtana, reza1980, River, rozhan, shilan, shishi, shohi, Soltan, soniha_pe, stillcrazy13, tabasom, قمر, میلاد, هوریار ![]() , ژنوسا, کوروش, پيشي ملوس ناز, پریا, دوستدار حیوانات, دکتر_ژابین, ساقی |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,774 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
پرشین پت متفاوت و بی نظیره ...
|
|
|||||||||||||||||||||
| 29 کاربر برای این پست سودمند از ساقی عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, afshinhemmati, bita.b.m, dvd-yar-man, HamidOnline, hrc123, Igor, jassmin, mehdinajjari, My PeT, nastaran_2009, reza1980, River, rozhan, shilan, shishi, shohi, Soltan, soniha_pe, tabasom, timotian, tina666, هوریار ![]() , ژنوسا, کوروش, پيشي ملوس ناز, پریا, دکتر_ژابین |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
4,570 بار در 1,046 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از دوران کودکی به حیوانات علاقه مند بودم
تا اینکه چند ماهه پیش یک دوست دوباره این شوق و انگیزه رو درونم شعله ور کرد... متاسفانه نتونستم دامداری بخونم بهتون تبریک میگم کسایی که تونستین رشته مورد علاقتون رو بخونین |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
3,221 بار در 961 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 16 کاربر برای این پست سودمند از گنجشک عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
2,158 بار در 522 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پرشین پت در یک نگاه
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و با تشکر از ادمین عزیز و زحمات شبانه روزیشون
چه کسی می گوید که گرانی اینجاست؟ دورِه ارزانیست! چه شرافت ارزان ... تن عریان ارزان ... و دروغ از همه چیز ارزان تر !!! آبرو قیمت یک تکه نان ... و چه تخفیف بزرگی خورده قیمت هر انسان شاد زی.....مهر افزون.....سپندار یار |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 27 کاربر برای این پست سودمند از shilan عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, afshinhemmati, Dr.liOn, dvd-yar-man, hrc123, Igor, jassmin, mehdinajjari, memoli_pishi, nastaran_2009, natasha, reza1980, River, rozhan, shishi, shohi, Soltan, tabasom, نیما, هوریار ![]() , یورک شایر, ژنوسا, پریا, دکتر_ژابین, ساقی, عاشق گربه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| پت, پرشین, از, عکسهایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|