![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
خیلی ممنون می شم اگه به سوالات من پاسخ دهید. من یه پسر کوچولو دارم که اسمش تامی است . تامی نزدیک سه سالشه اما هنوز یه سری کارای بد می کنه. 1- اگه تو خونه تنها باشه حتما روی مبل یا تخت ادرار می کنه. 2- حتی وقتی سیر شده و ما داریم ناهار می خوریم دائما زوزه می کشه و غذا می خواد . 3- ادرار سگهای ماده رو می خوره . 4- غذا رو از تو ظرف غذاش در میاره و می بره رو فرش می خوره و تمام بدنشم کثیف می کنه. من باید چیکار کنم؟ :confused: |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
97 بار در 43 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
متاسفانه تامي كوچولوتون فكر ميكنه كه اون رئيس خونه است پس هر كاري كه دلش بخواد ميكنه. شما اول بايد با اون يه كم قاطع برخورد كنيد و نشونش بدين كه رئيس شماييد تا به حرفاتون گوش كنه. براي شروع زمانيكه يكي از اين كارها رو انجام داد با يه نه محكم اونو تنبيه كنيد. و نگذاريد اينكارو بكنه. مهمه كه اول بهش بفهمونيد رئيس شمائيد و اونجا تحت فرماندهي شماست و تامي هم بايد از اين قانون تبعيت كنه. آموزش ها بايد دوباره انجام بشود. در مورد گندخواري تامي كوچولو مطمئن نيستم شايد به علت كمبود پروتئين باشه ميتوني از بقيه كمك بگيري.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از radhonored عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|