![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,503 بار در 460 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همون طور که اکثر دوستان تالار حمایت از حیوانات بی سرپرست میدونند بسیاری از سگ ها در کشور هند در کوچه ها و خیابان ها ولگردی میکنند و با بیماری های بسیار خطرناکی مواجه هستند
همچنین بسیاری از این سگ ها با مرگ مواجه می شوند و در این میان فقط چندین شهروند در هند به این حیوانات کمک میکنند ![]() اما بسیاری از هندی ها با سردی با حیوانات مخصوصا با سگ ها برخورد میکنند حتی به سختی ان ها را می زنند و حیوانات بیچاره با ترس فراوان و گرسنگی بیش از حد جان میدهند من نیز در حال حاظر به 8 تا 10 سگ و 3 گربه غذا میدهم همچنین من خودم 2 سگ نیز دارم ![]() ![]() ![]() :zoo_d og:ایا کسانی هستند که به این حیوانات بی سر پرست کمک کنند ؟ ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,475 بار در 5,348 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اميدوارم اگه دوستاني هز هند هستن بهتون كمك كنن....من 18 سال پيش سه سال هند زندگي كردم.اون موقع يادمه كه تو خيابون كلي سنجاب بود.بعضي جاها هم فيل مي ديديم !!! هنوزم همينجوره؟
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| هند, های, کشور, پرست, بی, در, سگ, سر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |