![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
32 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یک گربه نر 1 ساله دارم که البته تو خونه نیست ولی خب خیلی اهلیه چند روز پیش یه گربه نر به گربه طفلکی حمله میکنه و 2 روز بعد متوجه شدم تو اون حمله یه زخم روی گردنش افتاده و موهای اطراف زخم هم ریخته پا و دمشم زخمی شده ، حالا الان بعد از یه چند روز(حدود 10 روز) حال گربه هه خیلی بد شده... دهنش یکمی بازه...و آب دهنش گه گاه آویزونه آب ریزش بینی شدید داره... شدیداً کم اشتهاست(در حدی که گوشت چرخ کرده رو با اکراه می خوره و شیر و ... رو که اصلاً نمیخوره و چند بار خودم با سرنگ بهش دادم) خیلی خیلی لاغر شده... استفراغ میکنه...ولی اسهال نداره گوشه گیر و کم تحرک شده... گه گاه آب زیاد می خوره... نفسش هم شدیداً بدبو ست و با سختی نفس می کشه... تو رو خدا بگید این بیماری چی میتونه باشه... 1)آیا میتونم با دادن مکرر ویتامین یا قرص دیگه ای این بچه رو خوبش کنم؟ 2)آیا باید ازش فاصله بگیریم؟ 3)ویزیت دامپزشک چقدره؟ از پاسخی که اساتید محترم میدن پیشاپیش تشکر می کنم
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز این گربه از زخم های حاصل در اون جنگ عفونت کرده و احتمالا عفونت در خونش پخش شده . فورا ببرش دامپزشکی وگرنه زود میمیره . فورا !
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
559 بار در 152 پست از ایشان تشکر شده است
|
ویزیت دامپزشک زیاد نیست . تو شهر ما ( سمنان) حداکثر 2000 تومن با خرید دارو احتمالا سه تومن بیشتر نمی شه . ممکنه زخمها عفونی شده باشند و یا اینکه احشاء داخلی آسیب دیده باشند . به هر حال حتمأ به یه دامپزشک مراجعه کن.شایدبا کمک دارو خوب بشه .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
559 بار در 152 پست از ایشان تشکر شده است
|
اگه گربه شما دچار آسیب احشاء داخلی و یا عفونت زخم شده باشه، دادن ویتامین، فایده ای نداره و ممکنه وضعیت اون رو بدتر هم بکنه . باید زودتر از این به یه دامپزشک مراجعه می کردی . به هر حال بهتره همین حالا قبل از تعطیلات این کارو بکنی . شاید دیر نشده باشه و با کمک دارو خوب بشه . اگه احشاء داخلی آسیب دیده باشند موضوع پیچیده تر می شه . ولی در مواقع عادی هزینه مراجعه به دامپزشکی البته توی شهر ما ( سمنان ) برای من حداکثر دو هزار تومن بوده است .شاید با دارو یه کمی بیشتر بشه . دامپزشک با معاینه گربه به شما می گه که خطری خود تورو تهدید می کنه یا نه .توصیه می کنم :تا تعطیلات شروع نشده زودتر اقدام کن .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز 10 روز زمان طولانی ایه.چرا زودتر اقدام نکردین؟..یه سری از علایمی که میگین مثل کم اشتهایی و بدبو بودن تنفس حکایت از عفونت داره.نوشیدن بیش از حد آب و خارج شدن آب دهان بعضی از علایم هاریه.نمیخوام نگرانتون کنم.من دامپزشک نیستم و اونچه گفتم هم دونسته های محدودم از مطالعه این موضوعاته.پس شاید به هیچ وجه گفته ام درست نباشه. اگه ساکن تهرانید با ادمین سایت تماس بگیرین.کلینیک ایشون تهرانه.نگران هزینه نباشین دامپزشک به شدت حیوون دوست و منصفی هستن
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
249 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من ببر پیش یه دامپزشک مجرب تا تلف نشده سریع اقدام کن میتونی از مدیران محترم بخش برای بردن پیش دامپزشک خوب مشاوره بگیری
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
خوب ببرش دكتر
ببر پيش دكتر هاي همين سايت ويزيت زياد نميشه نهايت ويزيت بشه 8000 تومان تا تعطيلات شروع نشده و دكتر ها هستند زودتر ببر دكتر به احتمال زياد از ان گربه بيماري گرفته خودت نبايد سر خود دارو بدي يك دكتر بردن كه زحمتي نداره |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
نجنبي گربه ات مرده
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
31,175 بار در 7,933 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز من در حدی نیستم که بخوام راهنماییت کنم اما بهتره که خودسرانه بهش دارو ندی!
ویزیت دامپزشک زیاد نیست. ببرش پیش دکتر ، ایشالا که خوب میشن پرشین پت 2 دکتر خوب و قابل اعتماد داره. دکتر انزانی و دکتر رحیمی مقدم اینم شماره اونجا 88030555
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
3,326 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوست عزیزم سلام معمولا وقتی حیوانی توسط جانوری گاز گرفته میشود اولین گزینه احتمال هاری است که از 10 تا 80 روز علائم خود را نشان می دهد و با توجه به علائمی که شما گفته اید به خاطر فلجی حلق که یکی از علائم هاری است (آبریزش بینی و دهان ) لذا شما از حیوان فاصله گرفته هر چند که حیوان شما بسیار آرام باشد . و در صورت امکان داخل قفس نگهداری شود که امکان حمله یا گاز گرفتن نداشته باشد . حدس دوم چون گربه شما واکسن سه گانه را نزده است احتمال دارد به بیماری عفونت تنفسی مبتلا شده است . این هم در صورت درمان نشدن کشنده است و حتما به نزد دامپزشک برده شود . حتما حتما از دادن دارو اجتناب کنید بدون دستور پزشک بخصوص استامینوفن و آسپرین . اینها فقط اطلاعات شخصی است و باز هم با دکتر محترم سایت و دامپزشک های دیگر موضوع را سریعا در میان بگذارید . و شاید هم این دو حدس من غلط باشد فقط محض اطلاع شما دوست عزیزم گفتم .
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میمیره, گربم, انگار, داره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|