![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
249 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام همون طور که شاید بعضی از شما ها بدونید سگ من لوسی در اثر تجویز غلط دکتری مبنی بر تزریق 2سی سی ویتامین کا3 دچار مسمویت وتلف شد امروز به شورای دامپزشکی استان مراجعه و ایشان گفتند درمان سگ کار تخصصی واین دامپزشکان وارد نیستند؟؟؟؟
حالا بماند که طرف دکتر و اصولا باید هر نوع جانداری رو درمان کنه واطلاع از یک ویتامین نوع خاص دیگه تخصص نمیخواد وباید از عوارض اون اگاه باشه به هر حال شکایت کردم وقرار رسیدگی کنند در خواست من از دامپزشکن محترم سایت این در مورد این ویتامین بیشتر به من اطلاعات بدید وایا واقعا یک دامپزشک نباید از یک ویتامین سر در بیاره وایا درمان سگ تخصص میخواد دامپزشکی یعنی فقط درمان گاو وگوسفند مدیران عزیز در برابر این سوال احتمالی چند تا پاسخ به من بدید با سپاس
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریت تالار مشاوره دامپزشکی و بیماری های مشترک
![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
1,018 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ویتامین K
ویتامین K در سال 1935 میلادی کشف و به عنوان ویتامین انعقاد خون که برای جلوگیری از خونریزیهای کشنده ضرورت دارد شناخته شد. این ویتامین برای تشکیل پروتومبین ، به وسیله کبد ، دخالت می کند و کمبود آن سبب خونریزی می گردد. میکروبهای طبیعی روده قادر به ساختن ویتامین K هستند و در صورتی که آنتی بیوتیک های وسیع الطیف به مدت طولانی مصرف شود با از بین رفتن اینمیکروب ها از سنتز ویتامین K در روده کاسته می شود. معمولاً بدن انسان مشکل کمبود ویتامین K ندارد زیرا اصولاً میکروبهای دستگاه گوارش به مقدار کافی از این ویتامین سنتز می کند . فقط در نوزادان در چند روز اول تولد که دستگاه گوارش استریل است خطر کمبود این ویتامین وجود دارد .نقش اصلی ویتامین K در انعقاد خون است . این ویتامین سه عمل مهّم در بدن انجام میدهد: * به پیشگیری از خون ریزی داخلی و خارجی کمک میکند. * در کم کردن خونریزی عادت ماهیانه __مؤثر است. * انعقاد خون را تنظیم میکند. منابع غذایی ویتامین K علاوه بر تهیه ویتامین K توسط باکتریها در روده گیاهان سبز مانند اسفناج ، گل کلم ، گوجه فرنگی ، جوانه گندم ، ماهی، جگر و زرده تخم مرغ ،ماست ،روغن نباتی نیز دارای این ویتامین می باشند و نیاز انسان را به این ویتامین برطرف می کنند. موارد استعمال : ویتامین K1 یا فیتونادیون ( قرص های مفیدون ، آکوامفیتون ، کوناکون ، Vet – A- K 1 تزریقی ) در درمان آسیب های انعقادی به دلیل اختلال جذب ویتامین محلول در چربی و مسمومیت داخلی با آنتاگونیست های ویتامین K ( سالیسلات ها ، کومارین ها ، اینداندیون ها ) به کار می رود. ویتامین k3 یامنادیون ارزان قیمت می باشد ولی اثر کمتری دارد. میزان و نحوه مصرف : ویتامین سگ : ٥ – ٢٠ میلیگرم تزریق داخل عضلانی ، وریدی ، زیر جلدی ٢ بار در روز ، ٥ میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن ابتدا تزریق زیر جلدی سپس ٥/٢ میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن میزان مصرف تقسیم شده خوراکی ، تزریق زیر جلدی ٣ بار در روز اثرات جانبی : فشار پایین زودگذر خون ، تنگی نفس و سیانوز به ندرت با مصرف این دارو دیده می شود. آلرژی نیز متعاقب تزریق داخل وریدی دارو گزارش شده است. دوست عزیز مطالب در مورد شکل تزریقی این ویتامین بسیار است .اما تشخیص دقیق این مطلب که حیوان بر این اساس تلف شده جای بحث و بررسی دارد.اثبات این مطلب هم به راحتی نیست.اصولا گاهی اثرات جانبی هر دارویی حتی با انجام تزریق دوز معین امکان پذیر است. به هرحال از اتفاق پیش آمده بسیار متاثر شدم. وظیفه هر دامپزشکی درمان کیس بیمار هست اما بسیاری از دامپزشکان در لاین تخصصی خود تبحر بیشتری دارند و قابل احترام.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
249 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون از شما دوست عزیز اونچه که من رو برای شکایت تر غیب کرد دکتر سوم گفت که 2 سی سی برای تریر زیاد بوده وایجاد مسمویت کرده نظر شما چی البته دکتر دوم یه امپول زد که گفت دمای بدنش رو بخاطر تب پایین میاره حالا نمیدونم به نظر شما کدام عامل باعث مرگ شده چون فکر کنم بعد 3 ساعت پس از زدن اون امپول برای پایین اوردن تب بود که سگ من به کلی از پا در اومد لطفا راهنمایی کیند
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| محترم, مشاوره, از, دامپزشکان, سایت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|