![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران اسب |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,568 بار در 446 پست از ایشان تشکر شده است
|
یک پونی بر اثر حمله دو سگ وحشی از نژاد رات ویلر کشته شد.هنگامی که پلیس در محل حاضر شد، پونی مرده بود.
پلیس لان کشیر این خبر را از طریق تماس شهروندی روز 27 آوریل ساعت 2 صبح آگاه شد. ماموران پلیس بعد از کشته شدن پونی به سگها تیراندازی کردند و آنها را از بین بردند.بازرس دیو هادسون گفت" نمی توانستیم نسبت به مرگ این اسب بی تفاوت بوده، همچنن این سگهای وحشی غیر قابل کنترل بودند، لذا لازم دانستیم تا وارد عمل شویم". بعد از تکرار چنین موارد حمله سگ به اسب، انجمن اسب بریتانیا از قربانیان حادثه می خواهد تا با این مرکز در ارتباط باشند. امقامات این انجمن این اتفاق را حادثهای با پیامدهای فاجعه آمیز دانست.همچنین وی اظهار داشت گزارشات متعددی از حمله سگ به اسب داشتیم و از قربانیان می خواهیم تا گزارشات خود را در سایت ([مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]) تا بتوان عوامل پیشگیری را اجرا کرده و از مالکان چنین سگهایی بخواهیم تا در خصوص کنترل سگهای خود آموزش ببینند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,724 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
رتوایلر سگی که همیشه حادثه آفرین بوده. مخصوصآ در انگلستان. در حال حاضر خرید و فروش روتوایلر در انگلستان ممنوع اعلام شده. اما هنوز هم نژاد مورد علاقه منه. با اینکه تاریچه زیاد خوبی نداره و اما در پشت اون ظاهر وحشتناک من از روتوایلرهای خودم یک دوست واقعی پیدا کرده ام.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,568 بار در 446 پست از ایشان تشکر شده است
|