![]() |
|
|||||||
| معرفی حیوانات خانگی خود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
![]() ![]() ![]() ![]() این مشت هایی هست که میشل به چشم مامانش لطف فرموده و نثار کرده ![]() میشل : دروغ میگه ، دروغ میگه .. مامان میشل : خوب وورووجک خان بذار ادامه حرفمو بزنم ..[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چند روز پیش در پی دعوا و بحثی که با فروشنده سنجاب داشتم برای خریدن فنچ به خاطر مادرم به مغازه ی دیگری رفتیم که اصلا قرار نبود بریم!! دیروزش ما اونجا سر زده بودیم و جز قناری و مرغ مینا و طوطی خاکستری پرنده دیگری ندیدیم .. و اونروز به خاطر اینکه نمی خواستیم به از فروشنده ی بد طینت سنجاب پرنده خریداری کنیم به اون مغازه ی دیگر رفتیم و در کمال تعجب بعد از چند لحظه چشمم به عروس زیبای هلندی افتاد .. از تعجب دهانم باز مونده بود که چطور ممکنه .. پرسیدم دیروز که اومدم عروس هلندی نداشتین و گفتین اونایی هم که داشتین جفت بودن .. که فروشنده که پیرمرد مهربانی هم بود جواب داد که همین امروز کسی این عروس کوچولو رو برای فروش آورده و هنوز هم جوجه هست .. (دیروز آنروز! من به چند پرنده فروشی سر زدم و عروس هلندی های جفت داشتن و گفتن جوجه ها بعد از عید .. و من تا بعد از عید از خرید عروس هلندی منصرف شده بود..) واقعا چه سرنوشتایی دارن این حیوونای معصوم. خلاصه سر نوشت سنجاب و اتفاقات پیش اومده باعث شد که این عروس هلندی دوست جدید من بشه ..[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از این بابت خیلی خوشحالم . اسمش رو گذاشتم ویتا برگرفته از ویتامین البته شاید این اسم رو تغییر بدم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] برای میشل هم چندین عروسک به عنوان رشوه خریدم و جمعه براش تولد می گیرم که حسودی نکنه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کمی از ماجراهای این چندروز :
شب اول که ویتا رو آوردیم خونه برخلاف وقتی که در مغازه بود و ورجه وورجه می کرد ، توی خونه کز کرد و من تا فردای اونروز فقط غصه اشو می خوردم و عذاب وجدان داشتم .. مادرم هم می گفت ممکنه که مریض باشه و ... خلاصه بعد از دو سه روز که با آرامش آب و غذاشو عوض می کردم و خونه اش رو تمیز می کردم با نهایت تعجب ویتا اومد روی دستم نشست بدون اینکه ناراحتی کنه .. و من خیلی خوشحال تا شب چند بار دستم رو بردم داخل قفس و گذاشتم بیاد روی دستم .. هنوز کامل اعتماد نمی کرد و به سرعت از دستم میرفت پائین .. این مراحل اعتماد کردن این پرنده به انسان برام خیلی جالب و زیبا هستش .. دیروز در قفس رو باز گذاشتم با تردید اومد بیرون قفس نشست و مشغول تماشا شد و بعد از چند دقیقه رفتم و دستم رو گرفتم جلوش چند قدم رفت عقب و بعد اومد روی دستم نشست .. چند دقیقه ای روی شونه ام بود و اطرافش رو تماشا می کرد .. چندبار هم پر زد و گوشه ای از خونه نشست (که متوجه شدم نباید بذارم اینجوری آزاد باشه چون بچم توی فرود اومدن استعداد نداره و ممکنه کار دست خودش و من بده)[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] احتمالا باید خودم پرواز یادش بدم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خلاصه اینکه جمعه شب که از مهمونی برگشتیم انگار از تنهایی حوصله اش سر رفته بود و برای اولین بار جیک جیک خوشکلش رو شنیدم .. الان هم در روز خیلی کم سر و صدا می کنه و خیلی آروم هستش . هنوز به طور کامل به من اعتماد نکرده .. اینم بگم که من اصلا قصد ندارم این پرنده رو تنها بذارم .. می خوام به من عادت کنه (از بس خودخواهم!) و به امید خدا بعد از عید یا کمی دیرتر براش یه هم نوع خودش رو تهیه کنم ..[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اخلاق جالبی داره این ووووجک خیلی باهوش هست و کل محیط اطرافش رو به خوبی زیر نظر می گیره .. خیلی دوستش دارم و امیدوارم از شرایط جدید زندگیش ناراحت نباشه .. این چندتا عکس کوچک از ویتامین من : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منتظر عکسهای زیبا و جدید ویتا باشین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخي چه خوشگله ويتامين جون . مبارك باشه
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Mar 2008
7,194 بار در 1,335 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پريا جون مبارك باشه عروس نازت اول فكر كردم براي ميشل زن گرفتي كه گفتي عروس دار شدي
![]() مواظب ويتا باش واكسنشم حتما" بزن كه خيالت راحت باشه.پرنده هاي دوست داشتني هستند
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
4,846 بار در 1,039 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخی مبارکت باشه پریا جون....................چه لپ گلیه این ویتامین
![]() بوسش کن از طرف من.... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خوش به حالت!حالا دیگه هم میشل یه همبازی داره هم ویتامین یه نگهبان داره!
![]() میتونی ویتامین رو روزی یک ساعت یا هر چقدر دوست داری بذاری داخل حیاط تا واسه خودش تفریح کنه البته با قفس!ومیشل هم نگهبانی بده که یک وقت گربه نیاد بخورتش! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی خوشحال شدم که می خای براش یه همنوع بگیری پریا جان . همهء حیوانات حق دارند تا از همنشینی با همنوع خود لذت ببرند . ایشالا سال های سال در کنارت با خوبی و خوشی زندگی کنه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,721 بار در 552 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای پریا جون فکر کردم میشل میخواد بابا بشه
بعد فهمیدم نه مثل اینکه این آقا زن بگیر نیست ![]() عروس خشکلیه نر هم که هست و باهوش ! مواظب باش توی خونه که پر میزنه یه دفعه نره سمته آشپزخونه و گاز ... چون ممکنه غذا رو گاز باشه و .... مبارکت باشه به هر حال ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی خوشگله، مبارکت باشد. مبارک میشل هم باشد.
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
2,158 بار در 522 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مبارک باشه امیدوارم دست به آقا پسرت باشه عروس دومت منهم فکر کردم دختر مالتیز پیدا کردی ذوق زده شدم
چه کسی می گوید که گرانی اینجاست؟ دورِه ارزانیست! چه شرافت ارزان ... تن عریان ارزان ... و دروغ از همه چیز ارزان تر !!! آبرو قیمت یک تکه نان ... و چه تخفیف بزرگی خورده قیمت هر انسان شاد زی.....مهر افزون.....سپندار یار |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میشل, مامان, دار, شد, عروس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|