![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
2 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوباره - راستش یادم رفت بگم سگ من یه مشکل دیگه هم داره در رابطه با ادرارش و مدفوعش.اون الان یاد گرفته تو خونمون کجا ادرار یا مدفوع بکنه ولی اگه در انجا بسته باشه نمی تونه خودشو نگه داره، همونجا میکنه. میخوام بدوننم چیکار کنم که بتونه خودشو نگه دارهو البته اون الان 7 ماهشه و ماده هستش.مثلاٌ اگه خونه یک دیگه بره هر جا دلش بخواد ادرار یا مدفوع می کنه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از نگار مجیدی عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,935 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
اینکه در 7 ماهگی یاد گرفته کجا دستشویی کنه عالیه. و چون کوچیکه نمیتونه خودش رو نگه داره . طبیعیه . باید تا 1 سالگی صبر کنی.
خوب در اونجایی که بیچاره دستشویی می کنه رو نبند.:d چون اگه چند بار بیرون ازونجا دستشویی کنه عادتش یادش میره و اگه در رو باز هم بزاری باز بیرون کارش رو میکنه. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,934 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خونه کسی هم که می ره می تونی پمپرزش کنی جای دمش را سوراخ کن پمپرز اندازه های مختلف داره و خودش هم چسب برای چسبیدن داره ببین چند کیلو است .خیلی کار خوبیه هم سگت راحته هم خودت دائم نگران نیستی که خانه مردم را کثیف نکنه منکه از وقتی توی مهمانی سگم را پمپرز می کنم اعصابم کلی راحت شده و تازه از مهمانی رفتن همراه سگم لذت می برم اونم با خیال راحت می ره شیطونی !!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
586 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين چيزي كه گفتين مربوط به سگ هاي ماده است يا سگ هاي نر ؟ من سگ نر دارم آخه . ممكنه كمكم كنين
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|