![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
10 بار در 6 پست از ایشان تشکر شده است
|
ميخواستم بپرسم که من يه سگه شيتزو ميخوام بگيرم که حدوده 9 ماهشه و اينو ميخوام از کسی که قبلاً داشتدش و وقته تربيت کردنشو نداشته بخرم اول ميخوام ببينم از سنه تربيتش نگزشته و تربيت ميشه ؟ چون فقط توالت نکردن تو خونرو بلده و اين که اگر من بيارمش خونه خودمون عادت هاش تغيير نميکنه و توالت کردنش همون جوری ميمونه يا عوض ميشه؟ و بد اين که براي اينکه غريبی نکنه و به من عادت کنه براي چند روزه اول چيکار بايد بکنم که رو تربيتش اگه ميشه تأثير نظاره و اينکه ميشه اسمه سگم عوض کرد تو اين سن يا نه و این که تو روز های اون که از صاحب اولش جدا میشه ممکن چه مشکلاتی پیش بیاید اگه راهنمايم کنيد ممنون ميشم
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pej_pej عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
10 بار در 6 پست از ایشان تشکر شده است
|
کسی نمی خواد کمک کنه ؟؟؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
علت اینکه کسی جواب نمیده اینه که سوال شما بارها توسط سایر کاربران مطرح شده و جوابهاش هست و اینجا هم معمولا قبل از اینکه تاپیکی برای یه سوال مطرح شه دوستان از جستجوگر استفاده میکنن و اگه به جواب نرسیدن سوالشون رو مطرح میکنن.
بارها تاکید شده که حیوانات در هر سنی قابلیت آموزش دارن پس جای نگرانی نیست البته هر چه سنشون کمتر باشه یادگیریشون سریعتر و راحتتره..با تغییر مکان بعضی از حیوانات دچار استرس میشن و ممکنه تا مدتی برای جای خواب و دستشوئی و..مشکل داشته باشین تنها راه حل هم صبر و توجه و مهربونیه...بهتره اسمش رو عوض نکنین اما با تغییر اسم هم مشکلی پیش نمیاد و بعد از مدتی اسم جدید رو یاد میگیره ترجیحا این کارو روزای اول ورودش انجام ندین.برای عادت کردن به محیط جدید هم باید از همون لحظه اول اعتمادش رو جلب کنید تا مطمئن شه توی این مکان جدید جاش امنه و افراد جدید دوستش دارن.برای اطلاعات بیشتر تالار دوستداران سگها و تربیت حیانات رو مطالعه کنید. موفق باشد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|