![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
36 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام و عرض ارادت خدمت همه
راستش من تازه دارم یک گربه ( از نژاد پرشین که کاملا تربیت شده هم هست ) میگیرم اما یکسری ترس دارم که امیدوارم با کمک شما بزرگواران رفع بشه . اول اینکه وقتی این گربه جاش عوض میشه چه قدر طول میکسه به مکان جدید عادت کنه ؟ منظورم اینکه مثلا جای دستشویش ( که مورد ترس همه خانواده ها هم هست ) رو چه جوری باید بهش یاد بدم که کجاست ؟ بقیه سوالاتم رو یکی یکی عرض می کنم . ممنونم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,665 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزیز
میزان ترس و عادت کردن گربه به محیط جدید تا حد زیادی بستگی به سن و جنسیت و البته خلق و خوی گربه داره.معمولا هر چی سن گربه پائینتر باشه سریعتر به خونه جدید عادت میکنه.گربه های نر هم معمولا از ماده ها خوش اخلاق تر هستن و سریعتر ارتباط دوستانه برقرار میکنن.....ولی باز تاکید میکنم همه اینا کلیاته و با توجه به خلق و خوی گربه قابل تغییر...چون حیوانات هم مثل انسانها شخصیتها متفاوتی دارن و به طور کامل به غریزه وابسته نیستن که صد در صد بشه گفت همه سگها اینطورن یا همه گربه اینطورن........ گربه ها به طور غریزی خاک رو برای دفع انتخاب میکنن هرچند گاهی به خاطر جابجائی و ورود به خونه جدید گاهی دچار اضطراب میشن و ممکنه خارج از خاک دفع داشته باشن که خیلی خیلی به ندرت اتفاق میفته.(مخصوصا که میگین تربیت شده ست بعید میدونم مشکلی پیدا کنه)حتما یه ظرف خاک مخصوص گربه توی جای ثابت براش بذار و روزای اول به هیچ وجه جای این ظرف رو تغییر نده . روزای اول ورودش خیلی سعی نکن که بهش نزدیک شی.اون روزای اول اغلب یه جا برای پنهان شدن پیدا میکنه تا خیالش راحت شه کسی بهش آسیب نمیرسونه.سعی کن از همون لحظه اعتمادش رو جلب کنی.یه جای ثابت برای غذا خوردنش انتخاب ک ن و اونجا براش غذا بذار و سریع یه اسم براش انتخاب کن و مرتب به اسم صداش کن.... مطالب و تاپیکهای تالار دوستداران گربه رو هم حتما مطالعه کن خیلی مطالب پیدا میکنی که به دردت میخوره اگه جواب سوالاتت رو اونجا پیدا نکردی بپرس حتما دوستان راهنمائی میکنن.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
چشم ممنونم ... یه مدتی طول میکشه تا خودم هم راه و چاه رو یاد بگیرم که خوب شدیدا نیازمنذ کمک هستم
پ ن : این نکته رو یادم رفت بگم که این گربه ما به نظر بالغ میاد چون بزرگه و دختر هم هست ( 99% هم مجرد :d ) گفتم شاید توی نوع توضیحات مهم باشه . مرسی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از bhrzk عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
اگه براش شناسنامه گرفته باشن حتما تاریخ تولد تقریبی اش تو اون ذکر شده از روی اون میتونی سنش رو بدونی.حتما بپرس وضعیت واکسیانسیونش چطوره اگه کامل انجام دادن که هیچ اگه نه باید ببری دامپزشکی
برای تکمیل واکسیناسیون....بد نیست قبل از خرید هم توسط یه دامپزشک حتما یه چکاب کلی بشه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2007
2,745 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
|
اصلا نگران نباش گربه خیلی باهوشه مخصوصا تو این زمینه، من گربه ام حتی وقتی2-3 ماهش بود و مهمونی میبردمش ظرف دستشویی رو هم میبردم (جای خاکش) با یک بار بردن سر ظرف خاک سریع خودش میفهمید که ظرفشو کجا گذاشتم و اگر میخواست میرفت سراغش. فقط وقتی گربه رو آوردی ببر و جای خاکش رو نشون بده و 2-1 بار هم بعد از غذا خوردنش خودتون ببرید سر ظرف خاکش، خیلی سریع یاد میگیره ، اصلا جای نگرانی نیست در مورد عادت به جای جدید هم فکر میکنم که کاملاً بستگی به رفتار شما داره ، تمام عوامل استرس زا رو وقتی به خونه شما وارد شد از بین ببرید، مثل صداهای بلند و.... سعی کنید به همون اسم قبل صداش کنید وسایل ، اسباب بازی ها ، جای خواب و ظرف غذاش رو هم سعی کنید از صاحب قبل گربتون بگیرید و با نوازش(البته اگر تمایل داشت) و صحبت کردن اجازه دهید با شما و محیط جدید آشنا بشه و اخت بگیره |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
درسته بهار جون من خودم هم بارها جای خاک پتا رو تغییر دادم و حتی جا رو بهش نشون ندادم اما خودش اونقد میگرده تا ظرفشو پیدا کنه اما بهتره روزای اول چون حیوون خیلی آشنائی به محیط جدید نداره و کمی هم مضطربه همه چیز منظم و ثابت باشه تا گیج نشه.در مورد اسم هم اگه خیلی سنشون زیاد نباشه راحت اسم جدید رو هم یاد میگیرن هرچند نظر شما هم خیلی خوبه
![]()
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2007
2,745 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم موافقم که جای خاک گربه رو نباید تغییر داد ولی در هر صورت در مورد گربه ایشون جاش عوض شده و باید به گربه جای خاک رو نشون داد تا جای جدید رو یاد بگیره هر چند که از طریق حس بویایی خودش هم متوجه میشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
سلام
سپاسگذارم از دوستان . در مورد شناسنامه که والا عرض کنم ندارم . آخه این گربه توی حیاط یکی از فامیل هامون پیدا شده ( حدود 3 هفته پیش ) و الان اونها شرایط نگهداری گربه رو ندارند و برای همین به من میدهند . البته فکر کنم این قضیه واکسیناسیون و شناسنامه رو باید جدی دنبال کنم . تا ببینم چی میشه ... اما موضوع دوم این هست که ما اینجا در آپارتمان هستیم و من مجبورم ظرف خاک رو در بالکن قرار بدم حالا آیا لزومی داره در بالکن همیشه باز باشه !؟ اگر بتونم شرایطی رو برای خاک درست کنم که داخل اتفاق باشه ( مثلا یک ظرف که سقف داشته باشه ) آیا از نظر بهداشتی دچار اشکال می شیم ؟ بازهم از لطف شما ممنونم . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از bhrzk عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
نقل قول:
مسئله واکسیانسیونش رو حتما جدی پیگیر باش.در واقع اولین کاریه که باید انجام بدی.این گربه ممکنه خونگی نبوده باشه و گربه های بیرون هر غذائی میخوردن پس حتما درمان ضدانگی هم نیاز داره که با مراجعه به دامپزشکی حتما دامپزشک همه کاراش رو میکنه.نگهداری گربه و کلا هر حییوون دیگه ای بدون معاینات پزشکی و واکسن اصلا به صلاح نیست.ظرف خاک رو میتونی تو بالکن بذاری هرچند بعضی از گربه ها زمان ثابتی برای دفع دارن اما نمیشه با اطمینان گفت پس ظرف خاک باید جائی باشه که همیشه در دسترسش باشه.یه سری درهای مخصوص پت هم هست که با ایجاد برش روی درب منازل یا بالکن نصب میکنن...سگ و گربه میتونن هر وقت خواستن از اون خارج شن و دوباره بیان داخل.مشکل اینه من نمیدونم تو ایران هم هست یا نه؟؟؟ اینو بپرسین اگه حتما میخواین ظرف خاکش تو بالکن باشه.اما میتونی ظرف خاک رو گوشه ای از توالت هم بذاری به نظرم این بهتره.
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|