![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گاهی وقتها واقعآ از انسان بودم خودم شرمنده میشم.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چطور میشه از دیدن یه گاو زبون بسته با نیزه هایی که به بدنش با کمال وحشی گری فروکردن و خون ازش میریزه لذت برد؟؟؟؟؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چطور میشه عذاب و مرگ حیوانی جشن ملی و میهنی یه کشور باشه؟؟؟؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چطور صدها و شاید هزارها انسان کوچک و بزرگ با ادعای شعور و فهم ساعتها وقت صرف دیدن این تصاویر دلخراش میکنن ؟؟؟؟؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و چطور ساعات شکنجه حیوانی بیگناه به عنوان ورزشی شاد و لذتبخش معرفی میشه ؟؟؟؟؟؟ واقعآ موندم !!!!!!!!
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من وقتی بچه بودم هروقت از تلویزیون گاو بازی می دیدم حالم بد می شد .
خاک برسرشون با این ورزش ملی شون صد رحمت به بر بر ها !
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
879 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اخه تا کی؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همون قدر که انسانها از این کار لذت میبرند یعنی با عذای لذت میبرند گاو ها هم به همین اندازه عذاب میکشند وگاوهایی که معمولا مدت زیادی این کار رو میکنند شاید عادت کرده باشند ولی هر دفعه عذاب خودش رو میکشند .
در هر حال کار پسندیده ای نیست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از eshghe sag عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,938 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
گاوهایی که معمولا مدت زیادی این کار رو میکنند شاید عادت کرده باشند ولی هر دفعه عذاب خودش رو میکشند .
(مدت زیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عادت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) جهت اطلاع باید بگم هر گاو فقط در یک گاوبازی شرکت میکنه . گاو با رنگ قرمز تحریک میشه و حمله میکنه و در هر حمله ماتادور نیزه ی کوچیکی همونطور که میبینید به پشتش فرو میکنه و زمانی که گاو با از دست دادن خون بی حال شد ماتادور نیزه ی معروف رو که بسیار بلند هست رو با یک ضربه تا انتها پشت گاو فرو میکنه که تا قلب حیوون فرو میره و اون رو از پا در میاره .عکس دوم دقیقا همون لحظه رو نشون میده. آقای عشق سگ شما که به دیگران توهین میکنید که اطلاعات ندارن . چیز به این کوچکی رو نمیدونید؟ خیلی خنده داره . ویرایش توسط sahar : 14th July 2008 در ساعت 02:48 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تورو خدا انجارو نگاه كن مثلا اينا انسانهاي متشخص و متمدن هستن . خجالت داره بخدا . من موندم مگه هنوزم دوره روم باستان كه اينا از اين كارهاي نا انساني ميكنن .
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
از حرفشم کاملا مشخصه که فکر میکنه گاو بد بخت هم مثل آدم ازین آزار خوشش میاد نه آقای محترم این آدما هستند که عاشق جنایتند در دنیای حیوانات جز عشق و وفاداری چیزی پیدا نمیشه ! ![]()
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از pana عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مار با اون همه وحشتناک بودنش وقتی میبینه حیوانی و یا حتی انسان داره آب میخوره نیش نمیزنه و منتظر میشه آب خوردنش تموم بشه بعد نیش میزنه یا حمله میکنه ولی آدم چی ...؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!بعضیها حتی دل رحمی مار رو هم ندارن چی میشه ازشون انتظار داشت !!!!!!!!!!!!!!!! جای تآسف داره
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آدم هایی که به هم نوع خودشون هم رحم نمی کنن ما ها انتظار داریم که به حیوونا بدی نکنن ؟!!!!
آخه من نمی فهمم جون دادن یه حیوون زنده رو دیدن واقعا لذت داره ؟!
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جهت اطلاع شما باید بگم این تنها نوعی از گاو بازی هست . در تمام گاو بازی ها از نیزه استفاده نمیکنند . این هم برای اضافه شدن اطلاعات شما .
در ضمن خواهش میکنم از خانوم پانا بنویسند من در کجا و در چه تایپیکی نوشتم که سگ نجس است . این فقط من نیستم که به قول شما از سگ سوء استفاده میکنم فکر کردید شما که دارید از سگ در مکانی بسته و... نگه داری میکنید فکر میکنید خیلی مدافع حقوق سگ هستید . نه یه چیز یادتون نره تمام آدم ها روی زمین هر کاری میکنند فقط و فقط به خاطر خودشون هست و بس . شما ها از سگ نگه داری میکنید چون از این کار لذت میبرید . در ضمن مگه شما از آزار خوشتون میاد که این رو نوشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید م آره !! چه جالب که به این خوبی از دنیای حیوانات خبر دارید . انسانها تو معنی عشق موندن بعد حیونا عاشقن . اصلا اگه انسانها از گوسفند نگه داری نکنند که زنده نمیمونه . پس خداوند گوسفند رو آفریده تا گنجشک شکار کنه میگم دیگه رویایی بودن هم عالمی داره ![]() ویرایش توسط eshghe sag : 14th July 2008 در ساعت 11:00 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نيست, نیست, و, واقعیتها, وحشی, وحشیانه, يك, یک, گاو بازي, گاو بازی, گاوبازي, گاوبازی, از, اسپانيا, است, بلکه, بازي, بازی, بزرگ, بشر, تاریخچه, تصاویری, جنايت, جنایت, در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|