6th February 2009, 05:10 PM
|
|
|
مدیر روابط و ضوابط
19,692 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز |
|
دامپزشکی که با حیوانات حرف میزند!
دکتر مایکل باسکوم دامپزشک و روانپزشک حیوانات که در استرلیا بیمارستان مجهزی برای حیوانات تاسیس کرده در مصاحبه ای اعلام کرد که انسانها قادر به برقراری ارتباط و درک مفاهیم و زبان حیوانات هستند!
وی که مدعی ست با نیروئی شبیه به تله پاتی با حیوانات ارتباط برقرار میکند و زبان آنها را میفهمد معتقد ست که همه انسانها این قدرت پنهان را دارند اما غلب با آن ناآشنا هستند.در این مصاحبه جالب دکتر باسکوم راهنمائیهای حیوانات بیمار را در درمان آنها بسیار موثر دانست و گفت اغلب زمانیکه در حال معاینه حیوانات هستم به چشمان آنها به دقت نگاه می کنم و با تله پاتی حیوانات از دردها و ناراحتی های خود برایم می گویند و من اینگونه بهترین درمان و دارو را انتخاب می کنم! اغلب حیوانات بیمار در این زمان بیشتر از اینکه ناراحت و نگران سلامت خود باشند نگران وضع روحی صاحبان خود هستند برای همین من صاحبان آنها را به آرامش دعوت می کنم چون به عقیده من در روند و سرعت درمان حیوانات بسیار موثر ست.
همچنین حیوانات از ناراحتی های دیگرشان با من حرف میزنند.آنها بسیار نگران صدمات جبران ناپذیری هستند که انسانها به طبیعت وارد می کنند.آنها نگران سیاره ای هستند که دوستش دارند اما توان مبارزه با انسان را برای نجات این سیاره ندارند.حیوانات دارای توان ارتباط عرفانی با خداوند هستند و به همین جهت بی گناه و پاکند.من اسم این را هوش الهی حیوانات میگذارم و معتقدم که این قدرت در همه مخلوقات وجود دارد اما ما اغلب آنقدر درگیر زندگی مادی می شویم که پرهیزگاری را فراموش می کنیم.درک حیوانات از زندگی و دنیا و خدا و آفرینش کمتر از ما نیست فقط چون ما زبان مشترکی با آنها نداریم قدرت فهم آنها را باور نداریم.به نشانه های قدرت آنها توجه کنید.حواس شنوائی بویائی بینائی و......بسیاری از آنها بسیار بیشتر از ماست.آنها وقایع طبیعی زلزله و رعد و برق را خیلی پیشتر از پیش بینی(گاها اشتباه)دستگهای پیشرفته ما درک میکنند.
حیوانات زمانیکه شما تلاش می کنید آنها را بفهمید بسیار خوشحال می شوند حتی اگر شما موفق نشوید یا از روی شانس به سگتان بگوئید.عزیزم از پیاده روی خسته شدی؟؟؟آنها این تلاشهای شما را درک می کنند پس هر روز بر روی این نیروی پنهان خود تمرین کنید به چشمان پاک پت خود بنگرید و سعی کنید به صدای درونش گوش دهید.شاید اگر در مدارس به اندازه ای که در مورد حواس پنجگانه آموزش دیدیم کمی هم از قدرت پنهان و ذهن خوانی و تله پاتی می خواندیم امروز تا این حد با این نیروها بیگانه نبودیم.
|
|