![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
هوا دوباره سرد شده و مثل اينكه زمستان تازه داره شروع مي شه
سعي كنيد هر كس در حدي كه توانش را دارد به گربه هاي شهر كه نه جايي براي خوابيدن دارند نه غذائي براي خوردن كمك كنيد به خصوص كه امسال با وجود سطل هاي شهرداري شرايط گربه ها بدتر شده اگه تا پارسال گربه ها از بي غذائي به خوردن اشغالهاي درون كيسه هاي زباله هم راضي بودند امسال با امدن سطل هاي شهرداري ديگه هيچي براي خوردن ندارند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
1,721 بار در 552 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
رد رز جان الان چند روزه گربه هایی رو توی محله امون میبینم که سر کیسه های زباله به دنبال غذا میگردن ...
باورتون نمیشه یکیشون انقدر ناز بود ... سیاه با چشمای سبز رنگه چشمای اواتارم ... میخوام بهشون کمک کنم ... فقط میشه بگین برای غذا دادن بهشون بهتره از چیا استفاده کنم چه جوری براشون بزارم ؟ راستی یه گربه سیاه هم به تازگی دیدم که یکی از چشماش کور بود ... طفلک انقدر اروم بود نشسته بود جلوی مغازه ... خوش بختانه مغازه دار های اطراف خونه ما خیلی خوبن و توی باغچه های کنار خیابان همیشه ارزن میبنم و پرنده هایی که میخورن ... بعضی اوقاتم ته مانده برنج و اینجور چیزا که برای پرنده ها گذاشته مبشه و گربه هام بی نصیب نمیمونن
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
410 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فكر كنم قمري ها از ارزن ها بهره مي برند و گربه ها هم از قمري ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
1,721 بار در 552 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نه گربه هایی که من میبینم به قمری ها کاری ندارن ... البته امیدوارم ...
چون من خودم خیلی برای قمری ها ارزش قائل هستم و نسبت بهشون احساس خوبی دارم ... آخه به نظرم همونطور که من دوستشون دارم اونام این احساس رو درک میکنن ... برای همین ازم نمیترسن و همیشه باهام دوستن الانم یه جفت دارم که توی حیاطمون رفت آمد میکنن و روی بالکنمون میشینن و آواز میخونن ( مشخصه ایی دارن که میدونم همون دو تا هستن )
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Renia عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
612 بار در 156 پست از ایشان تشکر شده است
|
خواهرمن تمام گربه هاي محل رو تغذيه مي كنه برخلاف اينكه ميگن گربه ها بي چشم وروهستن واقعا با محبتن بهشون كمك كنيم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,688 بار در 1,869 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هر کي با گذاشتن فقط يه جعبه بيرون ميتونه يه جاي خواب براي گربه ها فراهم کنه حالا اين کمشه چيز هاي ديگه هم ميتونه بزاره
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از نظر محل خواب گربه ها معمولا" خودشان زرنگ هستند ميرن داخل پاركينگ ها يا شفاژ خانه هاي ساختمانها (مگر اينكه خيلي كوچولو باشند) ولي غذا سخت گيرشون مياد. همه تو خانه هاشون هر روز گوشت و مرغ ميپزند كافيه باقيمانده اينها را روي يك تكه روزنامه يا ظرف يكبار مصرف شب ها بگذاريد پائين سطل هاي زباله شهرداري.. خودشان بو ميكشند ميايند. درضمن چيزي كه ميشه به گربه هاي بيرون داد كله مرغ و يا بال و گردن مرغ كه بايد پخته بشه اينها ارزانتره. ولي گربه ها جگر مرغ و كالباس و ماهي (بدون تيغ) هم ميخورند. ماكاراني هم دوست دارند. خلاصه هر طور ميتوانيد كمكشان كنيد چون با نصب اين سطل هاي دكله حتي تابستانها هم غذا براشون سخت گير مياد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من که همیشه به گربه های کوچه غذا میدم!ولی برای جای گرم نمیدونم چیکار کنم البته اینجا خیلی هم سرد نیست!
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2009
1,131 بار در 318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من پرنده ها بیشتر از گربه ها نیاز به غذا و جای گرم دارن اونا حساسترند و مصرف انرزی بیشتری دارند
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از azita عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
اگر شوفاژ خانه يا زير زمين داريد يك پنجره يا در باز بگذاريد خيلي زود مي فهمند و مي روند انجا مي خوابند
گربه ها اكثر غذاهاي ما انسانها را مي توانند بخورند به خصوص گربه هاي كوچه كه بسيار گرسنه اند خوب البته اگر مرغ ماهي يا گوشت باشه كه چه بهتر |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كمك, كوچه, هاي, گربه, به, در, سرما |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|