![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان عزيز من يك سگ ماده 8 ماهه خيلي خوشكل دارم از نژاد شيتسو ترير ولي چند تا مشكل اساسي باهاش دارم
1 بي اختياري ادرار بصورت قطره اي وقتي هم تذكر مي دهم يكهو همه اش را خالي مي كند در دامپزشكي آزمايش داديم ولي نتيجه نداد مي گويند دليل مغزي دارد تازه هم بالغ شده 2بسيار بازيگوش است و حرف گوش نكن يعني تا وقتي خوراكي جايزه در دستمان نباشد حرف كوش نمي دهد ولي اگر خوراكي در دست ما باشد حتي 20 تا فرمان متوالي را هم اجرا مي كند منظور اين است كه بلد است ولي رشوه بگيره ! 3 به ترك روي ديوار هم پارس مي كند و اگر تذكر بدهيم بدتر مي كند !من حتي فكش را به هم فشار دادم آب سرد بهش پاشيدم ولي فايده نداره توي بيمارستان دامپزشكي در سالن انتظار و يا داخل بخش هيچ سگي اعم از بزرگ يا كوچك پارس نمي كرد ولي اين فينقلي اعصاب همه را خرد كرده بود شايد بگوييد لوس شده ولي من قبلا هم سگ داشتم همه بخوبي تربيت شده بودند ولي از دست اين يكي عاجزم ...دوستان زيادي دارم كه همگي سگ دارند سگهاي آنها بسيار آرام هستند و حرف گوش كن به موقع پارس مي كنند و به موقع حرف گوش مي دهند ولي اين يكي ... همه مي گويند از دستش خلاص شو ولي اصلا نمي توانم خيلي دوستش دارم چون وقتي آرومه مثل فرشته هاست و البته شديدا به من وابسته است يك روز به علت مسافرت فوري او را به دوستي كه سگ نر به همين سن سال دارد سپردم توجه كنيد سگم در آن زمان فحل بود ولي انقدر در خانه دوستم جيش و پيپي كرد و سگ نر ده كيلويي او را كتك زد (خودش 5 كيلويه)كه آورد در عرض 2 ساعت گذاشتش خونه مادرم و اونجا هم تا 2 غذا نخورده بود . كمك كنيد چكار كنم بدبخت شدم از دست اين دختره ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
يعني بين اين همه دوستان دانشمند و باتجربه يكنفر نيست به من راهنمايي كنه ؟!
به مربي سگ هم زنگ زدم ولي ايشان هم علت را با توجه به توضيحاتي كه دادم مساله رواني دانستند . والبته بطور موقت قلاده الكتريكي را توصيه كردند ويا قطع كردن تارهاي صوتي كه البته بنده خدا خودش بشدت مخالف بود ولي مي گفت اگر بخواهي نگرش داري چاره ديگري نيست ؟ يعني واقعا چاره اي نيست ؟؟؟؟!!! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
240 بار در 72 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام من يك سئوال از شما دارم شما با سگتان زياد بازي ميكنيد؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از panahi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام من نه خيلي زياد باهاش بازي مي كنم نه كم ولي حداقل روزي 1 ساعت را باهاش بازي پيداكن و بيار يا تمرين دستور هاي بخواب، بده ،دست بده ،بچرخ و غبره را انجام مي دهم بعضي روزها كه كارم كمتره بيشتر بازي مي كنم و البته پسرم هم بازي دنبال بازي را هرروز با او تمرين مي كند و هردو لذت زيادي مي برند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام .سعي كنيد بازي كردنها كمتر بشود ولي تمرينهاي روزانه وپياده وري روزانه را انجام دهيد. در مورد پارس كردن شما ميتوانيد از يك قوطي فلزي مانند قوطي پپسي و دران يك تيله يا يك تكه سنگ بي اندازيد و در انرا ببنديد زماني كه انرا تكان ميدهيد صداي مانند تق تق بدهد درزمان پارس كردن بيجا بالاي سر حيوان تكان بدهيد معمولا يك لحظه از اين صدا شكه ميشود وحيوان خود را جمع ميكند در اين حين از كلمه نه استفاده كنيد اين كار فقط براي فهماندن كلمه نه به حيوان است بار دوم كه پارس كرد فقط بگوييد نه اگر توجهي نكرد يك بار ديگر تكان دهيد.ولي اگر زياد اين عمل تكرار شود حيوان به اين صدا عادت ميكند .بازي دنبال بازي را براي مدتي انجام ندهيد چون حيوان با ديدن پسر شما شديدان هيجان زده ميشود.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام دوست عزيز كارهايي كه گفتيد انجام دادم تقريبا 10 يا 20 درصد بهتر شد ولي باز هم صدايش قابل تحمل نيست مي دانيد به سايه روي ديوار هم پارس مي كند شبها كه اصلا نمي گذاره بخوابيم همسرم خيلي كلافه شده حق هم داره .
جديدا ديگه روي من هم جيش مي كنه الان 9 ماهه هست و يك ماه پيش بالغ شده به شدت به من وابسته است اگر يك دقيقه ازش دور بشوم خونه را روي سرش مي گذاره من اون كارهايي كه براي تنها گذاشتن سگ لازم است انجام دادم ولي جواب نداده چرا اين كوچولو اينطوريه ؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با سلام .شا ید سگ شما در محیط تاریک احساس ارامش کند برای امتحان انرال++++++++++++++++++++++++++++++++++د.س ی کنید کمتر نازونوازش کنید و زیاد بهاش حرف نزنید.شما از قلاده الکتریکی استفاده کرده اید؟
ویرایش توسط Houshmand : 9th March 2008 در ساعت 10:58 AM. دلیل: amozesh ghalat va bad amozi |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
206 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
|
به نظر من بازی هاش رو کمتر کنید و بیشتر به پیاده روی ببریدش ...
سعی کنید بیشتر بیرون از خونه ببریدش ! البته هنوز سگتون کوچولو و طبیعی هست خیلی از عاداتش !
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Persian عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در مورد بنجي وقتي پارس مي كنه من با صداي بلند دعواش مي كنم و 5 دقيقه اي توي دستشويي زندوني اش مي كنم
اينجوري تقريبا 50% پارس هاش كمتر شده يا از ترس زنداني نشدن با صداي كم فقط غرش مي كنه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این کوچولو الان صاحب جدیدی داره و در یک محیط بزرگ و ویلایی نگهداری می شه که تا دلش می خواهد پارس کنه
صاحب جدیدش چون بعنوان نگهبان ازش کمک می گیره از پارس کردنش خیلی هم راضیه
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|