![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
3,698 بار در 772 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] یک شرکت ژاپنی سرویسی را راهاندازی کرده است که بر اساس آن تنها سگها قادر به شنیدن زنگ موبایل هستند.به گزارش مهر،به گفته ارایهدهنده این سرویس، به این ترتیب سگهای خانگی میتوانند به یک علامتدهنده واقعی تماسهای تلفنی تبدیل شوند. این سرویس که "زنگی که تنها سگ تو میتواند آن را بشنود" میتواند با اشتراک ماهانه 315 ین (کمتر از دو یورو در ماه) روی تلفن همراه بارگذاری شود. این سرویس زنگهایی را تولید میکند که در بسامد 19 کیلوهرتز منتشر میشوند. این بسامد برای انسان مافوق صوت است و تنها توسط حیواناتی چون سگها و گربهها قابل شنیدن است. دوانگو، شرکت متخصص در توزیع و نشر محتویات چند رسانهای تلفن همراه در خصوص این محصول جدید خود توضیح داد: "این روش شاید بهترین روش استفاده از تلفن همراه باشد. در حقیقت تلفن همراه با کمک این سرویس به دستگاهی کاملاً ساکت برای گوش انسان تبدیل میشود و پس از زنگ خوردن آن، سگ و یا انواع دیگری از حیوانات خانگی مثل گربه میتواند صدای زنگ را بشنود و به صاحب خود خبر دهند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از CATICEF عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
الهي قربونش بشم با اين ژستش
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخی ! چه استفاده هائی که از پت نمی کنن.....ولی خب ایده خیلی جالبیه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
4,845 بار در 1,039 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای نازی. دستاشو نیگا!!! خیلی جالب میشه اگه بشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,688 بار در 1,869 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عجب چيز هايي آدم ميشنوه ولي عکس بالا خيلي ملوسههه
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوست داران پرندگان
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
6,560 بار در 1,633 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]یک شرکت ژاپنی سرویسی را ویژه تلفنهای همراه راه اندازی کرده اند که بر اساس آنها تنها سگها قادر به شنیدن زنگ موبایل هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، افراط گرایی بی حد و حصر فناوری در ژاپن موجب شده است که حتی حیوانات نیز از فناوریهای این کشور بی بهره نمانند به طوری که به تازگی سرویس جدیدی در سرزمین آفتاب تابان راه اندازی شده است که زنگی تولید می کند که تنها سگها قادر به شنیدن آن هستند. به گفته ارائه دهنده این سرویس، به این ترتیب سگهای خانگی می توانند به یک علامت دهنده واقعی تماسهای تلفنی تبدیل شوند. این سرویس که "زنگی که تنها سگ تو می تواند آن را بشوند" نام دارد می تواند با اشتراک ماهانه 315 ین (کمتر از دو یورو در ماه) روی تلفن همراه بارگذاری شود. این سرویس زنگهایی را تولید می کنند که در بسامد 19 کیلوهرتز منتشر می شوند. این بسامد برای انسان مافوق صوت است و تنها توسط حیواناتی چون سگها و گربه ها قابل شنیدن است در حالی که گوش ارباب آنها قادر به شنیدن آن نیست. براساس گزارش تک رادار، دوانگو شرکت متخصص در توزیع و نشر محتویات چندرسانه ای تلفن همراه در خصوص این محصول جدید خود توضیح داد: "این روش شاید بهترین روش استفاده از تلفن همراه باشد. در حقیقت تلفن همراه با کمک این سرویس به دستگاهی کاملا ساکت برای گوش انسان تبدیل می شود و پس از زنگ خوردن آن، سگ و یا نوع دیگری از حیوانات خانگی مثل گربه می تواند صدای زنگ را بشوند و به ارباب خود خبر دهند. به این ترتیب این حیوانات چهارپا تبدیل به علامت دهنده تلفن همراه می شوند و ابزارهایی مثل لرزاننده ها و تک زنگها کاربرد خود را از دست می دهند."
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
223 بار در 64 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یک صوتی هم هست برای تربیت سگ که فقط سگ میشنود .اون هم فرکانسش پینه .اگه اشتباه نکنم گوشه انسان رنج فرکانس بین ۲۰ هرتز تا ۲۰۰۰۰ هرتز رو میشنوه
ولی به نظرم این زنگ یک مشکلی هم داره مصلا نصفه شب اگه دوستت زنگ بزنه باید با صدای پارس سگ از خب بیدار بشی
دوستان عيد باستانى ايرانيان نوروز قراره در سازمان ملل به اسم افغانستان ثبت بشه خواهش ميكنم اگه اصالت ايرانيتون رو دوست دارين به لينك زير برين و اعتراض كنين http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?Norouz توجه داشته باشين كه تعداد اعتراضات بايد به 1 ميليون برسه از همه درخواست میکنم این امضا رو برای خودشون قرار بدن تا همه ببینن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ramrampro عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ادغام شد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
185 بار در 66 پست از ایشان تشکر شده است