![]() |
|
|||||||
| حیوانات در شرع |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
263 بار در 115 پست از ایشان تشکر شده است
|
همستر شرعا چیه ؟؟
موشه ؟ فضله یا خودش نجسه ؟ نگهداریش چی مثل موش منع شده؟ ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از NARAQI110 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,909 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
فقط اینو میفهمم که آدم با داشتن یک جاندار کنار خودش راحت تر میتونه زندگی کنه و جاهای خالی زندگیش رو با اون پر کنه حالا هر چی میخاد باشه(سگ ، گربه،موش، پرنده یا هر چیز دیگه ای) و فکر هم نمیکنم که عشق ورزیدن به یک جاندار گناه باشه.
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,681 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همستر از نظر شرع چیه؟مگه موجودات رو از نظر شرعی هم تعریف می کنن؟؟اینم یه موجود زنده ست مثل بقیه موجودات که البته موش نیست خوشبختانه نجس شناخته نشده!! اطلاعات کافی و کامل هم در مورد زیستگاه تغذیه تولیدمثل طول عمر و.....................در تالار دوستداران جوندگان موجوده چند تا از تاپیکها رو مطالعه بفرمائین به جواب همه سوال هاتون می رسین و کارتون هم راحت تر میشه و لازم نیست برای هر سوال یه تاپیک جدید باز کنید.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از نظر فقه اسلامی همستر نجس نیست ، ولی چون حلال گوشت نیست فضله اش نجسه .
حلال گوشت نیست چون پنجه داره و سم نداره . این ها را گفتم چون در این مورد مطالعه داشتم . ولی ضرورتا بیانگر نظر شخصی من نیست . |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
533 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نجس یعنی چی؟ من هیچوقت نفهمیدم و هروقت هم از کسی پرسیدم جواب نداد. اگر چیزی کثیفه خب میگیم کثیفه. نجس دیگه چه صیغه ایه؟
مثلا فکرش رو بکنید سگ توی حیات ج+ی*ش کنه حالا ما با کف و صابون اون تیکه از زمین رو بشوریم و یکبار با سطل آب بگیریم طوری که کاملا کف ها بره. خب الان دیگه زمین کثیف نیست. ولی هنوز "نجس" است و برای پاکی باید 3 بار آب ریخته بشه. برای همین میگم من هیچوقت نمیفهمم نجس بودن یعنی چی و به نظر شخصی من بی معنی است |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از oscar عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
263 بار در 115 پست از ایشان تشکر شده است
|
ازهمه متشکر
نجس نمیدونی چیه ؟مسلمونی یا.....؟ ازنظر علمی هم این دستور اسلامی فایده داره اگر خواستی پیام بزن شرح کامل رو بهت بدم ازنظر شرع یعنی اینکه از دسته چه حیوانیه مثلا میگو بعنوان ملخ دریایی حلال گوشته حیوان جای دوست وکمبودعاطفه رو نمیگیره ولی خارجی درمورد بسیار اشتباه میکنند (برخی زوجها درانگلیس بجای بچه دار شدن یک سگ رو بزرگ میکنند واون رو به بچه ترجیح میدهند) نگهداری برخی حیوانها از نظر شرع خوب نیست (مثل سگ وخوک)مگر برای بعضی کارها (نگهبانی) ازنظر برخی دانشمندان نگهداری اونها حتی با مراعات شرایط هم مضره این هم جواب همتون باتشکر |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از NARAQI110 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,825 بار در 6,355 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
دوست عزیز با سلام . هر کسی اعتقاداتی داره و تمام اعتقادات هم تا حدودی محترم هستن . و اما یک مسئله مهم به شما یادآوری کنم و اون اینکه : قضاوت کار بنده ی خدا نیست قضاوت تنها کار خداست . پس لطفا در مورد خارجی و ایرانی و مسلمان و غیر مسلمان و عاطفه و کمبود عاطفه قضاوت نفرمایین. ممنون و اما اینکه اگر بعضی دانشمندان می گویند ضرر داره بعضی دیگه هم می گویند فایده داره . حالا نظر شما چیه و نظر من چیه بماند . |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,681 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از اونجائی که هیچ وقت پت رو به عنوان غذا نمی خوریم برای همین به حلال گوشت یا حرام گوشت بودنش هم اهمیتی نمی دادم.از این جهت عرض کردم که مگه پت رو از نظر شرع هم تعریف می کنن!!!ضمن اینکه شما پرسیده بودی از نظر شرع همستر چیه؟ که معمولا این سوال در حیطه جانورشناسیه و در شرع معمولا می پرسن حکمش چیه!
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
1,755 بار در 512 پست از ایشان تشکر شده است
|
اینجور که بوش میاد این تاپیک آخر عاقبتش فکر کنم قفل شدنه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تصور من اینه که شما جواب سوالهایتان را در سایتهای احکام باید جستجو کنید در اینجا همه موجوات خدا برای ما دوست داشتنی هستند و ما همگی بعنوان اشرف مخلوقات در قبال حمایت از اونها احساس مسئولیت می کنیم
در اینجا کسی را نمی شناسم که به دلیل نجس بودن !!!!!!!!!!!!!!!!!!! توله سگ گرسنه ای را پناه ندهد و همینطور نمی شناسم کسی را که هنگامی که به سراغ یک حیوان خانگی می رود و سرپرستی و حمایتش را بعهده می گیرد به این فکر کند که از کدام رسته است و مثلا کجایش نجس است ؟؟ ![]() ما به این فکر می کنیم که خدایی که ما را آفرید و ما را نسبت به سایر موجودات برتری داد از ما انتظار دارد که به دلیل قدرتمان حامی سایر موجودات به هر شکل از هر رده جانوری باشیم
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نظرشرع, همستر, از |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|