![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
533 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امروز دیدم یکی از گربههای کوچه فلج شده و 2 تا پاهاش کار نمیکنه و با دستاش روی زمین میخزه. خواستم بگیرمش ولی خزید رفت زیر ماشین. غذا هم گذاشتم براش نیومد جلو بخوره. رفتم کنار تا خودش بخوره. ولی هیچ طوری نتونستم با غذا بکشونمش جلو تا بگیرمش. فکر میکنم بخاطر اینه که کارگرهای افغانی اینجا خیلی حیوونا رو اذیت میکنن بخاطر همین به هیچ آدمی اعتماد نمیکنن و از همه میترسن. چندبار دیدم افغانی ها با سنگ سگ رو میزدن یا وقتی میدیدن گربه ها بالای منبع آشغال سر کوچه جمع شدند لگد محکمی به منبع زباله میزدن تا همه گربه ها فرار کنن.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به هر حال برای رسیدگی به وضعیتش باید بگیرینش.با وضعیتی ه داره گرفتنش خیلی سخت نیست باید کمی وقت بذارین سعی کنین به مسیری هدایتش کنین که نتونه جائی دور از دسترس شما مخفی شه و بتونین به دام بندازین مثلا کنج یه دیوار که هیچ مخفیگاهی نداره .برای معاینات و معالجه هم مطمئنم (admin)دکتر انزانی کمک می کنن..
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خب پس اگر تونستم بگیرمش خبرتون میکنم ولی تا وقتی که نتونم بگیرمش براش غذا میذارم که فعلا نمیره چون وضعش خیلی خرابه و فکر نمیکنم اینطوری بتونه غذا پیدا کنه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
اقاي اسكار ان گربه الان نمي تونه غذا پيدا كنه و گرسنه است به داحتي ميشه گرفتش به خصوص اگه تن ماهي بخري ببري بگذاري مياد جلم بخوره من هر گربه اي را نمي شد گرفت تن ماهي گذاشتم بخوره امد گرفتمش
احتمالا خيلي هم درد داره حتما بگيرش به خصوص كه ادمين هم براي درمان كمكت مي كنه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
اقاي اسكار چرا به كارگرها نميگيد حق ندارند حيوان ازاري كنند
لطفا بي تفاوت نبا شيد وگرنه به زودي يك گربه فلج ديگه هم خواهيد ديد حتما بهشان تذكر بديد اگر توجه نكردند بگيد كه ازشون شكايت مي كند مطمئن باشيد چون افغاني هستند مي ترسند و خيلي موثر است |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,914 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز میتونم بپرسم کجا هست این گربه ناز؟
اگه تو تبریز باشه من میتونم کمک کنم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
من تهران هستم. هربار که افغانیای دیدم حیوون آزاری کرده باشه بهش فهموندم که دیگه حق نداره اینکارو تکرار کنه ولی اینجا پر از افغانی هست و هر کوچه و خیابانی که برید میبینید بیشتر از ایرانی ها افغانی وجود داره و باید اسم این محل رو افغان آباد بگذارند.
من الان متوجه شدم غذایی که گذاشته بودم رو بقیه گربه ها نمیذارن بخوره. الان دوباره رفته بودم سراغش اتفاقا با تن ماهی چون بو داره و فکر میکردم اثر میکنه ولی سر جاش موند و هرچی هم سعی کردم پرت کنم جلوش گربه های دیگه امان ندادند و زودتر از اون خودشون رو میرسوندن و میخوردن. راننده ماشینی که زیرش پنهان شده بود اومد و اول فکر کرد قالپاق/لاستیک دزدی چیزی هستم که خم شدم زیر ماشین رو نگاه میکنم بعد که توضیح دادم هم یه جور بدی نگاه کرد انگار که به دیوونه نگاه میکنه براش متاسفم که شعورش نمیکشید این چیزارو درک کنه. خلاصه ماشینش رو روشن کرد و رفت و من موندم و گربهی فلج که حسابی وحشت کرده بود و داشت با سختی و لذت خودش رو به سمت ماشین دیگری که اونطرف کوچه بود میکشوند ولی هرچی دور و بر رو نگاه کردم چیزی ندیدم که بشه با اون گربه رو گرفت و امشب هم گمان نمیکردم همچین موقعیتی پیش بیاد تا سبدی ساکی دستکش یا پارچه ببرم که بشه بگیرمش. رفتم جلو با این گمان که شاید گاز و چنگ نزنه ولی حسابی وحشت زده بود و مدام ناله های وحشت ناکی سر میداد و حرکات پرخاش گرانه کرد ترسیدم بگیرمش. رسید زیر ماشین بعدی. گربه های دیگه وقتی اون ماشین قبلی رفت هرکدوم رفتن به یک سمت و این دفعه گربه فلج تنها بود و تا دیر نشده تن ماهی رو انداختم سمتش تا بخوره ولی طرفش نرفت و فرار کرد سمت دیگهی ماشین و طرف ماهی نرفت. انقدر تکون نخورد تا گربه های دیگه باز سر رسیدن و ماهی رو خوردن. من واقعا متاسف شدم. چه مشکلی داره که غذا نمیخوره؟ فردا هرطوری شده باید بگیرمش الان تنهام فردا با برادرم میرم یکی با چوب از زیر ماشین فراریش میده یکی دیگه میگیردش |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين گربه احتمالا"پاهاش رفته زير ماشين و فلج شده و مطمئنا" از شدت دردي كه داري هيچ چيز نميخوره.
بايد گوني بندازي رو سرش بگيري و زود بياندازي تو سبد ولي بنظر من اگر از كمر به پائين فلج باشه و پاهاش از پشت كشيده بشه ديگه خوب شدني نيست (مثل گربه فلج قبلي). درهرحال اميدوارم بتوني بگيري به يك دامپزشكي برساني كه زجر نكشه.. يا خوب بشه يا راحت بشه. درضمن همه افغاني ها هم بد نيستند من چندين كارگر افغاني ميشناسم كه عاشق حيوانات هستند و نبايد وقتي تو مملكت خودمان اينقدر وحشي زياده گناه را فقط بياندازيم تقصير افغاني ها.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
گرفتمش!!!!!!!!!!
عکس هم گرفتم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینم عکس دوم که خراب شد ولی هنوز تکه ای از عکس رو میشه دید [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] غذا نمیخوره. آب هم نمیخوره. البته شاید جلوی من میترسه. فعلا انداختمش توی کارتن تلویزیون 21 اینجچی و غذا و آب و جای گرم و راه تنفس داره توی بالکن. منتظر یاری شما هستم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بهترین کار اینه که زنگ بزنید پرشین پت با دکتر انزانی هماهنگ کنید شک نداشته باشید که حتما کمکتان می کنند
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فلج, کمک, گربهی, به |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|