![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,247 بار در 1,542 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام خدمت شما دوستان
تعدادی از دوستان از من خواستن درباره نگهداری از چند حیوان در کنار هم توضیح دهم و شایان ذکر است که تمام مطالب ذکر شده تجربی بوده و هیچ ماخذی ندارد. امیدوارم در صورت اشتباه بودن مطالب به اینجانب تذکر دهید. نگهداری حیوانات خانگی در کنار هم باید همیشه بیاد داشته باشیم که حیوانات احساسات ما را درک می کنند. به همین علت نباید بین آنها تفاوت قایل شویم حتی اگر شما کسی هستید که کارتان تکثیر حیوانات است، باید میزان توجه و ابراز علاقه شما به تمام حیوانات به یک اندازه باشد آنها هم مانند ما انسانها حس حسادت دارند و همین امر باعث میشود در زمان نبود شما باهم رفتاری خشونت آمیز داشته باشند. برقراری ارتباط در گروههای همسان آسانتر می باشد. مطالب ذکر شده فقط شامل حیوانات اجتماعی و خانگی میباشد. برقراری ارتباط پرندگان با دیگر حیوانات مانند سگ و گربه سختتر می باشد و اگر قصد چنین کاری دارید باید پرنده شما در زمان جوجگی بوده و حیوان خانگی تان بسیار رام و تحت فرمان تان قرار داشته باشد که من آنرا توصیه نمیکنم چون تجربه آن را ندارم. اما در سگها و گربه ها این ارتباط برعکس آن چیزی است که همیشه شنیده ایم. سگها با گربه ها بهتر ارتباط برقرار می کنند و شما بهتر است اگر تصمیم به نگهداری سگ و گربه در کنار هم را دارید انتخاب شما بچه گربه باشد نه گربه بالغ و خواهید دید که سگتان چقدر قشنگ از گربه نگهداری می کند البته بیاد داشته باشید زمانی که حیوان شما ( سگ و گربه ) در دوران شیردهی قرار دارد از بچه حیوانات دیگر نیز نگهداری می کند و کم دیده شده مادری در امنیت و آرامش قرار داشته باشد و به نوزاد حیوانات دیگر حمله کند. 1.به حیوان تان اطمینان داشته باشید. 2. حیوان جدید را در دست گرفته و اجازه دهید به شناسایی هم بپردازند. 3. در این زمان از انجام رفتاری تند و سرشار از استرس دست بردارید اگر نمیتوانید بر رفتار خود تسلط داشته باشید از این کار صرفنظر کنید. چون همین حالت درونی شما باعث ایجاد نگرانی و نا امنی در حیوانات شده و ممکن است رفتاری غیر منتظره از آن سرزند. 4. هر دو حیوان را با هم نوازش کنید آن حیوانی که حالت تدافعی دارد را به آرامش دعوت کرده و با کلمه نه کنترلش کنید. 5. شب اول آشنایی را در کنار حیوانات سر کنید و زمان بیشتری را با آنها سپری کنید. 6. برای هر کدام ظرف آب و غذا و رختخواب جدا تهیه کرده و در مکانهای دور از هم قرار دهید. آشنایی دو سگ بالغ یا دو گربه بالغ حس مالکیت محیط همیشه در نرها وجود دارد و باید به آن توجه شود و قرار گرفتن دو نر بدون دعوا بر سر قلمرو امکانپذیر نیست و همیشه قویتر باید مشخص شود از این اتفاق نترسید و بدانید که در این صورت همیشه در خانه بوی ادرار به مشام میرسد چون حیوانات با این روش قلمرو خود را مشخص می کنند.و دعوا آنقدر ادامه پیدا میکند تا قویتر مشخص شود و این توصیه نمیشود. البته من برای رفع این مشکل در زمان پانسیون گربه های نر به روشی مخصوص خود عمل میکنم. گربه ها را در باکس روبروی هم قرار دهید بعد از آنکه صدای جیغ و داد شان خوابید در باکسها را باز کرده و زمانی را به کنترل آنها میپردازید و در صورت خشونت دوباره این روش را انجام میدهید. برای آشنایی سگهای بالغ هر دو سگ باید با زنجیر و قلاده بسته شده باشند سگها را به آرامی بهم نزدیک کرده و اجازه دهید همدیگر را بو کرده در صورتی که حالت تهاجمی گرفتن ( نشان دادن دندانها، خرناس کشیدن، بالا نگاهداشتن دم ) با محکم کردن بند قلاده (نه کشیدن قلاده زیرا با این حرکت سگ تحریک به گرفتن می شود) و بیان کلمه نه و یا آرام باش سگ را به آرامش دعوت کنید و اگر سگها رفتار خصمانه نداشتن آنها را بهم نزدیکتر و بندها را شل تر کرده و در نهایت آنها را در کنار هم رها میکنید. اگر قصد نگهداری دو سگ و یا دو گربه نر را دارید در آن محل نباید سگ یا گربه ماده وجود داشته باشد چون برای بدست آوردن حیوان ماده درگیریها بسیار شدید و دور از باور خواهد شد. اما نگهداری و آشنایی دو سگ ماده و یا گربه ماده بسیار راحت و بدونه درگیری میباشد. اگر تصمیم دارید برای گربه و یا سگ ماده خود حیوان نری بگیرید بهترین زمان، زمان فحلی حیوان ماده میباشد. و در این زمان است که حیوان ماده حیوان نر را میپذیرد. هیچگاه در زمان آبستنی و یا شیردهی حیوان نر را به محیط نیاورید زیرا باعث ایجاد ناامنی و خشونت در حیوان ماده خواهید شد. رنجبر |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,933 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خانم رنجبر از حضورتان در سایت و ارائه تجربیات ارزشمندتان در زمینه تربیت حیوانات به تمام کاربران بسیار خوشحالم
موفق باشید
************************** باران باش مپرس كه پياله هاي خالي از آن كيست ویرایش توسط yalda : 31st January 2009 در ساعت 09:39 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام یلدا جان
واقعا منو شرمنده کردید. هنوز اول راهم و خیلی مطالب هست که نمیدام و امیدوارم در کنار شما دوستان و با استفاده از راهنمای های ارزشمندتان به کمال برسم. ممنون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
80 بار در 26 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزيز بخاطر اطلاعاتي كه در رابطه با نگهداري حيوانات خانگي داديد خيلي ممنون من يه گربه نر يكساله دارم خيلي دلم ميخواد يه گربه ماده بياورم كه گربه ام تنها نباشه اما نميدانم كه بچه گربه بيارم يا بالغ و نيز نميدانم كه آيا با هم سازش خواهند داشت چون دلم نمياد گربه اي را كه بخانه مياورم برش گردانم و شايد گربه ام اين وضعيت تنهائي را به داشتن يك همدم بيشتر ترجيح بدهد لطفا" راهنمائي فرمائيد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از hengame عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
278 بار در 72 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
خانم رنجبر عزیز اگه ممکن منو راهنمایی کنید رفتار سگ های بزرگ با سگهای کوچک چطور است ؟ میشه سگی که تو باغ نگهداری میشه با سگ خونگی اشنا کرد ؟ ما به تازگی یه سگ که البته نژادشو نمی دونم برای باغ گرفتیم می خوام بدونم بارنی رو می تونم ببرم پیشش یا خطرناک جفتشون نر هستن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
آیا توانایی نگهداری از چند بچه گربه را باهم دارید چون ممکن است سرگرمی و تنها نبودن یک گربه باعث آوارگی چند گربه شود اول به این نکته بیندیشید. بهتر است شما گربه ماده بالغ داشته باشید اگر این گربه ماده در دوران فحلی باشد (زمان آمادگی برای جفت گیری) به خوبی همدیگر را می پذیرند. بیاد داشته باشید جفت گیری در گربه سانان با جنگ و دعوا و جیغ همراه بوده که این رفتار در این زمان بسیار طبیعی می باشد.
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
به همین روش عمل کنید، در صورتی که سگ بلغ نر رفتار خشن از خود شان داد از اجازه نزدیک شدن سگها را بهم ندهید. رفتاری که سگ در زمان آماده شدن برای حمله و گاز گرفتن از خود نشان می دهد عبارت است از: گوشها و دم سگ حالت افراشته پیدا کرده و لبها بالا رفته و دندانها نمایان می شود و در حال خرناس کشیدن است.
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از sara_ranjbar1977 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
288 بار در 117 پست از ایشان تشکر شده است
|
اطلاعتتان خیلی عالی است ممنون
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از batista عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
729 بار در 231 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سارا جان من یه سوال داستم من با وجوده جسی می تونم یه سگم داشته باشم.آخه م خیلی سگ دوست دارم
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از عاشق حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,723 بار در 1,985 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم این سوال رو ازتون پرسیده بودم . حقیقتش ما زمانی که فکر میکردیم سگ ماده حامله هست دو تا گربه نوزاد رو اوردیم و پیش خودمون گفتیم وقتی بچش به دنیا اومد گربه هارو نشونش میدیم ولی بارداری سگمون کاذب بود و ما جرات نکردیم گربه رو نشون هانی بدیم . یعنی جلوش بزاریم . حالا هم که گربه ها بزرگتر شدن هنوز جرات نکردیم اونارو کتنار هم بزاریم .
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از evil عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نگهداری, هم, کنار, حیوانات, خانگی, در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|