![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
معتقدم برای آنکه بتوان دریافت که آیا انسان اشرف مخلوقات است، پیش از هر چیز می باید مباحثه ای با سایر موجودات انجام داد و سنجشی پیرامون درک سایر موجودات از کائنات بعمل آورد.شاید گفته شود چنین کاری غیر ممکن است.من نیز نظرم این است که چنین کاری برای ما آدمیان امکان ندارد.اما این سوال پیش می آید که ما از کجا میدانیم اشرف مخلوقاتیم در حالی که نمی توانیم با مخدومینمان ارتباط برقرار کنیم.آیا این شبه از آن جهت نیست که چون یکه تاز میدان تخریبگری در طبیعت شده ایم این فقره را دلیل اشرافیتمان می دانیم. آیا هر مخربی با سنجش توان تخریبش، مشمول اشرافیت است؟.آیا بمب اتم بر شمشیر اشرف است؟آیا هیتلر برقابیل اشرفیت دارد؟من متعجبم که مفاهیم را چگونه قلب کرده ایم!!!.این تفاخر را از کجا استدلال کرده ایم؟ آیا هیچگاه به آرامشی که در وجود حیوانات هویداست توجه کرده اید؟آیا به معصومیت، به ابهت، به قدرت و تمرکز توامان هیچ اسبی یا سگی ویا گربه ای توجه داشته اید؟شما فکر می کنید ما آدمیان به اصطلاح اشرف مخلوقات چند سال می باید ممارست کنیم تا اندکی به آرامش یک گوسفند برسیم؟ آیا این ناتوانا ییها دلیل بر بزرگی انسان است یا دلیل ضعفش؟ چرا وقتی می توانیم در شرایط نا مساوی موشی را بکشیم گمان می کنیم کشتار آن موش به علت اشرافیتمان حق ماست و دلیل می آوریم که تمام موجودات روی کره زمین برای ما خلق شده اند و ما حق کشتار و آزار آنان را خواه جهت خوراک یا حتی جهت سرگرمی داریم؟آیا اگر روزی مارمولکی توانست ما را فقط برای آنکه از دیدنمان چندشش می شود بکشد می توان استدلال کرد آن مارمولک بر ما اشرف است؟ شما دوستانی که با علاقه از حیوانی نگهداری می کنید بی شک توان دوست داشتن و دوست داشته شدن توسط حیوانتان را بارها تجربه کرده اید.آیا هیچگاه قیاسی بین توانایی انسان و حیوان برای بروز قدرت دوست داشتن انجام داده اید؟به نظر من کمتر انسانی می تواند پاکتر از عشق و علاقه ای که حیوان نسبت به انسانی دارد را داشته باشد. بهترین تمثیل ما در عشق ورزی کسانی چون رومئو و ژولیت و یا لیلی و مجنون وامثالهم هستند، ولی آیا این نمونه ها را می توان با عشق و علاقه حیوانتان نسبت به دوستانشان مقایسه کرد؟ من معتقدم اگر خواهان یادگیری درس عشق ورزی هستید ویا به دنبال کسی می گردید تا دوستی واقعی را نشانتان دهد حتما ازحیوانی بخواهید معلمتان باشد. آنگاه خواهید دید که چه با صفا دوستی یافته اید(چه بی زار و متنفرم از اینکه طعم گوشت تن دوستانم، خواه انسان باشند ویا حیوان را زیر دندانم تجربه کنم). چرا نمی خواهیم باور کنیم انسان نیز جزیی از چرخه حیات بر روی زمین است؟وهیچ رجحانی بر سایر موجودات ندارد؟و نه تنها رجحان ندارد بلکه موجودی راه گم کرده است که نقش خود را در تنها مجموعه جاندار کائنات فراموش کرده است (بگذریم از احتمال امکان حیات در نقاطی دیگر از جهان لامتناهی). شاد باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مهران عزیز نوشته بسیار زیبائی بود...
قبل از نگارش در مورد اشرف بودن انسان در کتب دینی معروف مثل تورات و انجیل و قرآن... کتاب آفرینش نوشته شده... حالا بگذریم که معلوم نیست چگونه و توسط چه کسی ؟؟؟!!! همانطور که بقیه کتب دینی هم معلوم نیست چگونه نوشته شده !!!! درکتاب آفرینش میخوانیم که خداوند اقیانوس و زمین و زمان را آفرید و بعد حیوانات دریائی و بعدپرنده و حیوانات روی خشگی و نهایتا" انسان (قسمتی از کتاب آفرینش را وقت کنم ترجمه میکنم میریزم تو وب لاگ)... بعد خداوند انسان را به شکل خود آفرید و به عنوان اشرف مخلوقات به او فرمان داد تا بر موجودات دیگر حکومت کند.... ولی این بدان معنی نیست که بقیه مخلوقات را بکشد و بخورد و بزند تار و مار کند و شکار و آزمایشات علمی و غیره و غیره........ منظور از اشرف مخلوقات در اصل این بود که هوای بقیه را داشته باشه و بهشون کمک کنه که همانطور که میبینیم برعکس شده.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
85 بار در 47 پست از ایشان تشکر شده است
|
وحشی ترین
بگین وحشی ترین حیون کدومه جواب این سوال کی می دونه بگین گرگه یا شیر یا پلنگ ؟یا ببری که حریص بوی خون ولی من این سوال بیجواومیپرسم از یه موش آزمایشگاه نگاهم میکنه . هیچی نمیگه جوابش خیلی کوتاه مث /اه تو رگهاش جای خون ویروسه چون که ما آدما نباید زود بمیریم باید درمون دردا روبفهمیم .باسه این کار مجازیم جون بگیریم میپرسم از یه اسب پیر ابلق که یه عمری روبه گاری بسته بوده جوابش خیلی تلخه آخه پشتش هنوز از ضربه شلاق کبوده یه فیل گنده تومیدون سیرکه که میرقصه با صوت رام کننده ازش میپرسم امامیگه ول کن بابا دل خوش سیری چنده برای کشف اون حیون وحشی کجای دنیا رو بگردم سوالم سادس اما بیجوابه جوابش رو چرا پیدا نکردم میرم پیش گوزنی که سر اون آویزونه به دیوار یه تالار میگم وحشی ترین حیون کدومه سکوتش روسرمن میشه آوار یه روباه طلایی ر میبینم ولی اصلا جوابم رونمی ده آخهاون خیلی وقته پاتو پوسته دیگه مرده به آرامش رسیده تمام عمرش در رفتهبودازآدم سگ و دام و گلوله حالا پالتو شده پائئین پالتو جای تیر یه دولوله سوال رو از قناری ها میپرسم قناری ها جوابش رومیدونن جوابو ازصداشون میشه فهممید . مث زندونیا آواز میخونن میرم تا باغ وحش اونجا شیرا دارن از بیغذایی نفله میشن سوالم رو نگفته پس میگیرم جواب این سوالم میشه روشن دیگه دنبال حیوون نگردین من اونو تو اینه پیدا کردم شما ها رونمی دونم ولی من حالا دارم پی آدم میگردم dr.s.ahadzadeh
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
85 بار در 47 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
206 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
|
جالب بود ...
نمی دونم چرا یاد فیلم رقصنده با گرگ اثر بی نظیر کوین کاسنر افتادم ! مخصوصاً صحنه ای که اون سرباز گرگ کوین (2 جفت جوراب) را میکشه با تمام این اوصاف همین آدم بود که الان داره از حقوق حیوانات دفاع میکنه، شاید علت اینکه اشرف مخلوقات شد همین باشه هرچند که در مورد همه آدما این حرف صحیح نیست ولی خیلی ها هستند که عمرشون و زندگی شون رو وقف حیوانات کردند.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سام عزیز خیلی زیبا نوشتی... دیگه عالی تر از این نمیشه وحشی ترین موجود زمین را توصیف کرد...
درضمن سامی جان آن چیزی که تو دنبالش میگردی انسانه نه آدم.... آدم زیاده این همه دور و برت میبینی ولی یک انسان واقعی ؟؟؟!؟!!!!! نمیخوام از خودمان تعریف کنم .. ولی ما انسان واقعی هستیم.. چون برای زندگی هر موجودی ارزش قائلیم.. درضمن Persian عزیز.... تعداد انسانهائی که حامی حیوانات هستندمخصوصا در مملکت گل و بلبل ما خیلی کمه.... شاید 10%... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
7 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|