![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوستان
من حدود شش سال پيش در پي مباحصه اي كه با دوستي داشتم به يكباره از خوردن گوشت حيوانات اجتناب كردم و تا به حال هيچ غذايي را كه در ساخت آن از گوشت استفاده شده باشد تناول نكرده ام.بر خلاف تصور اطرافيان هيچ عارضه اي از عدم استفاده از گوشت برايم پيش نيامده است و هيچ رژيم غذايي خاصي را هم دنبال نكرده ام و اكنون به قطع به اين نتيجه رسيده ام خوردن گوشت هيچ لزومي براي بدن ندارد و تشوق به كشتن و خوردن حيوانات نه تنها مبناي علمي ندارد بلكه نتايج زيان باري براي انسان و حتي حيات ساير موجودات دارد.دوستاني كه مايل به ترك گوشت خواري مي باشند و سوالي در اين مورد دارند ميتوانند سوال خود را مطرح فرمايند در حد وسعم سعي در پاسخ گويي خواهم كرد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امروز یکی از دوستان از آمریکا ایمیلی برای من فرستاد در مورد سرطان که یکی از علل اصلی آن استفاده از گوشت قرمزه که ثابت شده.. نه تنها سرطان کلی مرض دیگه هم به همچنین. من خودم سالهاست گوشت قرمز نمیخورم چون اصلا دوست ندارم گاهی مرغ و ماهی میخوردم که حدود 2 ساله گذاشتم کنار.... امیدوارم افراد بیشتری در این مملکت به این نتیجه برسند که گیاه خواری بهتر از خوردن جسد جانداران دیگر است.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
148 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
اگه ممکنه برنامه غذایی یه هفته تون رو بزارین خیلی ممنون میشم من علاقه دارم گیاه خوار بشم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
879 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اامیدوارم روزی برسه که دست از سر این حیوانهای بی زبان بردارند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|