![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
26 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام . اولا ما زيباترين و دوست داشتنی ترين سگ موسسه را در تاريخ 1/2/85 خريديم اسم اين سگ TAFFY و يک توله دوماهه ترير قهوه ای روشن نر است. Taffy از تاريخ 2/2/ ابدا حتی در زمان تنهايی وارد آشپزخانه اوپن ما نمی شه . Taffy از تاريخ 3/2/ بدون اشتباه برای دفع به دستشويی و محل مخصوص خودش می ره . حالا چطور ؟ من تمام توصيه هايی که از طرف موسسه شده بود را مو به مو انجام دادم . با اين تفاوت که از شب اول ياد دادم که داخل حمام آپارتمانمان ، مخصوص دستشويی اوست روزنامه ها را داخل حمام و يک تکه روزنامه را به اولين ادرارش آغشته و روی روزنامه ها گذاشتم . فقط فکر می کنم که يک نکته بسيار مهم در جلوگيری از اشتباه بود و اونهم اينکه وقتی توله ادرار می کنه ، چه در جای مخصوص خودش و چه در جای اشتباه ، با پاهای خيس خود تا شعاع حدودا 1 متر بوی ادرار را روی زمين پخش مي کنه . و مهم اينه که بعد از تميز کردن فوری ، تا شعاع يک متر کاملا با سرکه تميز شود تا هيچ بويی باقی نماند . ( البته عملا کل خونه بوی سرکه می گيره :eek: ) و مهمتر حوصله و تشویق ، چون من و همسرم از ساعت چهار 1/2 تا شب 2/2 حتی در طول شب اول چشم از Taffy برنداشتيم و هر لحظه که تصميم به دفع داشت ( با همان مشخصاتی که در جزوه ها گفته شده ) فوری اورا به دستشويی برديم . سخت بود ولی حالا کاملا راحتيم با تشکر مخصوص از دوستان پرشيا دام . ویرایش توسط TAFFY : 25th April 2006 در ساعت 03:35 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2006
11 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
الحمد الله که جکی من (ژرمن شفرد) ابدا در خونه و حتی در بالکن یا حیاط دستشویی نمی کنه
و حتما باید بیرون از خونه برده بشه تا کارشو انجام بده . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از yasaman عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
7 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
میشه بیشتر در مورد آموزش سگ توضیح بدین؟ که بر فرض مثال چطوری میشه تربیتش کرد که محل توالتش کارشو انجام بده ؟!!
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Rabid عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
31 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
من میخوام یه سگ بخرم از نژاد yorkshire یا maltese با توجه به اینکه کارمندم باید هر روز چند ساعتی تنها باشه چطوری میشه تربیتش کرد که وقتی تنها میمونه پارس نکنه و اپارتمانو رو سرش نذاره چون همسایه های ما همه پیر و مذهبین و احتمالا سگو نجس میدونن
و اصولا این سگها ساکتن؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از lucifer9765 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز الان دیگه بعد از ادرار هیچ جارو کثیف نمیکنه؟؟؟
اگه اموزشش بدی که بپره تو توالت کارشو بکنه خیلی خوبه اونم اینطور میشه که هر وقت رفت دستشوییکنه قبل از ادرار برش دار و برروی کاسه توالت بزار تا اونجا کارشو بکنه و بعد هم یه جایزه بهش بده تا بفهمه که این کار خوبه
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
15 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام : من يه سگ ژرمن شفرد دارم الان6.5 ماهشه . ايا روشي واسه اين سن هم هست؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از siazxz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
32 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از arezoopd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
جعل و کلاهبرداری اخراج شد
212 بار در 117 پست از ایشان تشکر شده است
|
اتفاقا بهترین موقعه آموزش سگ در سنین 6 ماهگی به بعد هستش چون پایین تر از 6 ماهگی هیچی حالیش نیست نمیتونه خودشو نگه دارهو و در رایطه با آموزش دستشویی سگ هم باید بگم راحت ترین راهه...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از دوبر عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
518 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی عالیه
من هم از یکی از دوستان در همین سایت یک سگ شیتزوی نر به نام دنی رو موقتا" گرفتم ولی دنی هم که الان 5/2 سالشه یک مقدار در دفع مشکل داره . البته خیلی سعی میکنه که توی آپارتمان کاری نکنه ولی چون کف سرامیک هست و احتمالا" خونه قبلیش فکر میکنم سرامیک نبوده ، اینجا دنی دچار اشتباه میشه و فکر میکنه که میتونه رو سرامیک دستشویی کنه . ولی واقعا" جالبه که سگ اینقدر با ادب و با تربیت باشه . ممنون از راهنماییتون و ممنون از خواهر گرامی من که دنی رو به من دادن
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از بابک فروزان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
8 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام من تازه میخوام سگ بخرم ترییر لطفا منو راهنمایی کنید چند ماهه بخرم که بتونم تربیتش کنم با تشکر من اصفهان هستم کسی میدونه اصفهان کجا سگ میفروشن
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از badboy عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|