![]() |
|
|||||||
| مقالات و موضوعات تخصصی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
4 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام سگم 33روزه پيش در كرج گم شده مي خواستم بدونم سگهايي هستن كه با بو كردن وسايل سگم بتونن اونجاهايي كه ممكنه باشه پيداش كنن هزينه اش هر چقدر باشه مي پردازم آيا واقعا همچين چيزي ميشه لطفا كمكم كنيد واقعا هر كاري از دستم بر مي امده كردم شماره تماس 09124643740 وخ9358424898
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
206 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام
قبل از هر چيز بايد بگم که من هم ناراحت شدم سگتون گم شده ... يک نکته : شما الان چند تاپيک با اين موضوع زدي بهتر که همه مطالب فقط در يک تاپيک باشه که اين جوري نه شما گيج بشي و نه بقييه ! اما در مورد سوالتون : من خودم چنين سگي دارم البته در اصفهان هستم در خود کرج هم يک نفر رو مي شناسم که کارش تربيت سگ هاي سازمان مبارزه با مواد مخدر است و کلاٌ اين سگ ها رو براي مبارزه با مواد مخدر تو کرج آموزش ميدهند. اما در کل اين کار با توجه به گذشت بيشتر از يک ماه و بزرگي شهر کرج نتيجه اي نداره! بهترين کاري که مي تونيد انجام بديد اينه که يه اعلاميه بزرگ (اگه پارچه اي باشه بهتره، فقط جايي باشه که شهرداري نکنه) در محلي که سگتون گم شده قرار بديد همچنين به مغازه داران اطراف هم بديد پشت شيشه بزنن ... يه مژدگاني هم تعيين کنيد. اين بهترين راه ممکن است. استفاده از سگ هاي يابنده تو اين شهر شلوغ و کثيف اون هم بعد از گذشت يک ماه بدون نتيجه است .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
سلام مرسي از توجهتون اعلاميه دادم جايزه هم تعيين كردم به اكثر دامپزشكي ها هم گفتم ميشه لطفا آدرس ايميلتون بديد ؟ باز هم از راهنماييتون ممنونم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
206 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
|
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Persian عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
5,982 بار در 1,372 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام همشهری عزیزم
اینکه به دامپزشکی ها گفتی کار خوبی کردی ولی اگه به کسانی که در زمینه خرید و فروش سگ در کرج (که 100% همشونو میشناسی) بگی تاثیر بیشتری داره در ضمن امیدوارم پاداشی که تعیین کردی بیشتر از قیمت سگت باشه (البته کاملا با قیمت گذاری روی حیوانات مخالفم ) منتظر خبرهای خوب خوب از شما هستم. موفق و پیروز باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از timotian عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
سلام مرسی از توجهتون همه این کارها رو انجام دادم ولی تا الان خبری نشده حتما امید وارم خبری از لاکی بشه. موفق باشید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
12 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوست عزيز
نمي دونم سگت رو پيدا كردي يا نه هنوز ؟ واقعا" متاسفم . مي دونم چه حال بدي داري چون درست مثل خودمي ! يه سوال ازت داشتم . شما دقيقا" چه زماني بود كه گمش كردي عكس سگت رو هم مي خوام . چون من به دنبال سگمن كه بودم يه جائي رفتم كه حدودا" 400 - 500 تا سگ داشتن كه البته برات توي ايميلت توضيح دادم . شايد بتونم كمكي بكنم . ازت مي خوام تو هم به من كمك كني ! ؟ تا سگهامونو پيدا كنيم . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از rapi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
سلام مرسی من هنوز لاکی را بیدا نکردم مهمترین مشخصه لاکی این بود که اصلا دم نداشت .ماده سفید بشمالو کوچک. امیدوارم بیدا بشن من هم هر کاری از دستم بر بیاد برای بیدا کردن سگ شما انجام می دهم.موفق باشیدعکس لاکی در قسمت سگهای گم شده هست
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از lostcontrol عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
7 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
واي بازم يه سگ ديگه گم شده خيلي خيلي ناراحت شدم دوستان به ريز نكات اشاره كردند و من در تكميل فرمايشات آنان پيشنهاد ميدم كه در سايت هايي كه تبليغاتي هست نيز سري بزنيد
مثل [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] كه معمولا سگ هاي دزدي را از ايترنت هم خريد و فروش ميكنند برا يپيدا كردن ديگر سايت ها ميتوانيد در [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سرچ كنيد (( خريد+سگ فروش+سگ )) انشا ا... فردا شب خبر پيدا شدن سگ تان را بشنويم
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mohammad1363 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
sسلام اميدوارم سگتون پيدا كرده باشيد.منم يكماه پيش سگم گم كردم ولي 2روز پيش پيداش كردم. ميدونم كه چقدر تحملش سخته اميدوارم بتونيد هر چه زودتر به دستش بياريد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|