![]() |
|
|||||||
| نژادهای گربه در این تالار به نژادهای گربه و چگ.نگی پیدایش آنها میپردازیم memoli_pishi |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
3,698 بار در 772 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این هم واسه اون دوستی که خواسته بودن انواع نژاد گربه رو نشون بدیم. البته بعضی از دوستان قبلا در وبلاگم این رو دیده بودن. واسه اونهایی که ندیدن گذاشتم ![]() بیش از 60 نوع نژاد گربه تا حالا در دنیا شناسایی شده! اینجا من تعدادیشونو به شما معرفی می کنم. 1. persian پرشین کت یا گربه ایرانی. زیباترین گربه دنیا شناخته شده است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 8. American Shorthair گربه موکوتاه نژاد آمریکایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 10. Sphynx گربه چروک! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 11. Norwegian Forest Cat گربه جنگلی نروژی ( البته خونگی هستش اسمش جنگلیه!) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 15.Tonkinese تونکینس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 16. British Shorthair انگلیسی موکوتاه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 17. Scottish Fold گربه اسکاتلندی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 19. Russian Blue گربه روسی ( کلمه آبی به خاطر ته رنگ خاکستری مایل به آبی این گربه هستش) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 23. Colorpoint shorthair [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 24. Selkirk Rex گربه نژاد رکس اسکاتلندی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 25. Chartreux [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 29. European Burmese گربه نژاد برمه ای اروپایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 34. Korat [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 35. Balinese [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 36. Havana Brown گربه قهوه ای هاوانایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 37. Ragamuffin گربه ژولیده! به خاطر موهای بلندش این اسم رو بهش دادن. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 39. American Wirehair گربه آمریکایی پشم وزوزی! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 40. LaPerm [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط CATICEF : 17th January 2009 در ساعت 06:24 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,914 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همه به نوعی خیلی زیبا هستند
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
575 بار در 168 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنونم دوست عزيز
هركدوم زيبايي خاص خودشونو دارن. ولي پرشين يه جذبه عجيبي داره... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از aysan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
85 بار در 31 پست از ایشان تشکر شده است
|
ممنون ، ولی چروکش کر،کر خنده است.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از H_shamloo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
.
گربه برمه ای [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از اینها داخل ایران هم است؟؟ قیمت چنده؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
882 بار در 341 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عکس های بسیاز زیبایی بود
جالب هست بعضی از گربه های داخل تهران را با دقت نگاه کنیم بعضی از مشخصه های عکس های گربه هایی که در اینجا گذاشتید از لحاظ طرح و رنگ مشابهت دارد ( البته مسلما نژاد این گربه ها کاملا میکس هست ) |
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
32 بار در 21 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام.ببخشیدکسی راجب گربهیمیکس چیزی میداند
با تشکر ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از CAT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,356 بار در 2,439 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز میکس یعنی مخلوط . هر گاه دو گربه از دو نژاد متفاوت باهم جفتگیری کنند بچه هاشون میکس یا مخلوط خواهند بود . وگرنه میکس نژادی جداگانه نیست .
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
32 بار در 21 پست از ایشان تشکر شده است
|