![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
147 بار در 33 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام خسته نباشید
یکی از همسترهام چشمش زخمی شده فکر کنم با اون یکی دعواش شده البته دورش خون اومده بیشتر هم میبنده چشمش رو و نمیذاره ببینم چیشده باید چیکار کنم؟ نیاز به مراجعه به دامپزشک هست ؟![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از تامی و جری عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معاون بازنشسته
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2008
3,504 بار در 990 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
دوست عزیز به نظرم بهتره به دامپزشک مراجعه کنین در ضمن شما مگه همستراتونو با هم نگهداری میکنین؟ منظورم اینه که جدا نیستن؟
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از کوروش عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
843 بار در 193 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوست خوبم نمیدونم تا چه حد مطالب قدیمی تالار جوندگان رو خوندین... به هر حال من باز هم تاکید میکنم:
همستر موجودی تکزی - منزوی - قلمرو طلب و نسبت به هم به شدت مهاجمه. ممکنه برادرها و خواهرها تا سن یکی دوماهگی تاحدودی همدیگه رو تحمل کنن ولی بعد از اون طبیعت واقعیشون رو میشه و ممکنه تا حد کشت به همدیگه صدمه بزنن: کور شدن - کنده شدن گوش - زخمهای عمیق و شدید و مرگ در قفسی که دو یا چند همستر نگهداری میشه کاملا شایعه. اولین و مهمترین کار اینه که برای هر کدوم سرپناه(قفس یا اکواریم جدا) تهیه کنید. قدم بعدی رسوندن به دامپزشکه ...در اویلن فرصت اینکارو بکنید...احتمال کور شدن - عفونی شدن زخم و حتی اگه خیلی دیر بشه احتمال مرگ وجود داره. امیدوارم زودتر خوب بشه. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از lone wol f عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
147 بار در 33 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
از وقتی که همسترهامو خریدم با هم هیچ مشکلی نداشتن الان 2 3 روزه که یکیشون گردن کلفتی میکنه از هم که جداشون میکنم میخوان برن پیش هم تازه بعداز دعوا پیش هم میخوابن سرشون رو میذارن رو هم وکلی رفیق میشن اما یکدفعه یکیشون قاطی میکنه میپره به اون یکی آخه یک کم هم حسوده![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| راهنمایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|