![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
كاريكلماتور زبان گويايي است كه شوخي ميكند، ميخنداند و به طعنه سخن ميگويد، به ناهنجاريها و بديها شليك ميكند و گاهي ناملايملت و سختيهاي زندگي را با طنز تلخ بيان ميكند. دردهاي اجتماعي را خوب ميشناسد و هر اتفاق كوچكي را شايد كمي اغراقآميز با نيشخندي كنايهدار مورد توجه قرار ميدهد کاربران عزیز به این نکته توجه داشته باشند که برای قرار دادن کاریکلماتور قبل از ارسال تمام مطلب را بخوانید و گزینه های خلاف قوانین تالار و دارای جنبه های سیاسی و دینی را حذف نمایند .
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اجناس جدید به تاریخ 88/9/25 به فروشگاه اضافه گردید ویرایش توسط PersianPet : 20th July 2009 در ساعت 09:37 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ـ بعضی ها پای حرفی که میزنند می ایستند و بعضی ها زانو میزنند.
۲ـ بعضی ها قابل تعریف هستند وبعضی ها قابل تحریف. ۳ـ بعضی ها دردسرند و بعضی ها مایه آن. ۴ـ اقتصاد فلج ، تصمیم به خرید صندلی چرخدار گرفت. ۵ـ چشم عسلی ها ، اشکهایشان شیرین است. ۶ـ اونهایی که این پا و اون پا میکنند ، از دست دست کردن خسته شده اند. ۷ـ زندگی بعضی از آدمها رنگی و بعضی ها سیاه وسفید است. ۸ـ اکثرا در قید حیات هستیم و در بند زندگی . ۹ـ زیباترین کلمه برای گوش های خسته ، خداحافظی است.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
- رياضي را دوست دارم اما با جبر مخالفم.
بعضي از نگاهها صداي قشنگي دارند. - درختي كه از زندگي سير شده بود براي هيزم شكن كارت دعوت فرستاد. ميز توالت نيازي به بوگير ندارد. - بايد بدنبال شادي باشيم، غمها خودشان ما را پيدا مي كنند. - زندگي را آن قدر جدي بگيريد كه كسي نتواند با آن شوخي كند. - ضربان قلب همه نژادها با يك ريتم مي زند. - براي اينكه حرفهايم بودار نباشد، قبلش مسواك مي زنم. - هنگام بيماري، خاطره ها به عيادتم مي آيند. - جنگل هميشه سبز، بهار را در خود احتكار كرده است. - وقتي نوشته هايش را نقد كردم چك كشيد. - شهرداري همه پس اندازش را خرج دست انداز كرد - كوه عصباني عاقبت آتشفشان شد. - زندگي مثل بازي شطرنج است اگر خوب بازي كني همه مي خواهند شكستت بدهند. - آدم خسيس سنگ كليه اش را اهدا كرد
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
- گاهي اوقات گونه هايم پيست سرسره بازي اشكهايم مي شود.
۲- نوشته هايم كه به پايان رسيد، قلمم از فرط خستگي به خواب رفت. ۳- با يك ريال، دو ريال نمي توان سريال ساخت. ۴- دلم هواي تازه مي خواد، همان طور كه پشه هاي آن سوي پنجره خون تازه. ۵- نبض كيف پولم در آخر ماه تندتر مي زند. ۶- در تابستان، خورشيد بر خر مرداد سوار است. ۷- خودتان را به آب و آتش نزنيد، معمولاً خشك و تر با هم مي سوزند. ۸- بيشتر نژاد پرستان، سياه فكر مي كنند. ۹- آخرين آواز عمرش غزل خداحافظي بود. ۱۰- گشادي جيب بعضي ها، بزرگتر از سوراخ لايه ازن است. * سهراب گل هاشم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
- بعضي ها خنده رو لبشونه، ولي دلشون هيروشيماست.
- سعي كن به خودت تكيه كني، ممكن است ديگران تحمل شما را نداشته باشند. - حادثه هيچ وقت خبر نمي كند و من 51 سال پيش اتفاق افتادم. راننده هاي عجول را دست اندازهاي خيابان دست مي اندازند. بسياري از آدمهاي چاق با رژيم موافق نيستند. بعضي از بانكها به چاقوي ضامن دار هم وام مي دهند! خداوند آزادي و آزادگي را آفريد، ولي بردگي و اسارت را ما آدمها خلق كرديم. - بعضي ها مردم را سياه مي كنند و خودشان را روسياه! - بزرگترين سكوت آفرينش را در كوير پيدا كردم. - زنبور تنها تزريقاتي است كه بدون تست، آمپول مي زند. - در هواي گرم خيلي ها در زندان آب خنك مي خورن ! - سمفوني بهار، نواي ناودانهاست. - عزرائيل ،رئيس كاروان آخرت است. - به خاطر پايمال كردن حقوق ديگران،كفشهايش را محاكمه كردند. - شايد مفهوم زندگي بر چسب خوب و بد زدن به پيشامدهاست. - نژادپرستان عليه رنگين كمان هم توطئه كردند. - وقتي آسانسور خراب شد، پله لبخند غرورآميزي زد.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عالیه داداش
وقتی در طنز ها به صراحت از مشکلات جامعه گفته میشه به ننظرتون کسی ارزش میده؟ ![]()
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جمله های عمیقی بودن هزاران حرف نگفته....بعضی وقت ها شاید نگفتن بهتر است(در گفتن غم ها)
و اگر بازگو نشود دل آنچنان نهان میسوزد که گویی استخوانت آتش گرفته (حال کردی یک ضرب این جمله رو گفتم)![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
247 بار در 97 پست از ایشان تشکر شده است
|
استاد این کار مرحوم پرویز شاهپوری بودن که یه زمانی هم همسر فروغ فرخزاد بودن.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pooria j عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,819 بار در 530 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من کاریکلملتور به ذهنم نمیاد ولی این تک بیتی رو الگوی راهم قرار دادم:
جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از مهتاب عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,471 بار در 402 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اینم تعدادی کاریکلماتور در مورد مرگ: ![]() مرگ مرا به همه چیز امیدوار کرده است. مرگم را از چشم تولدم می بینم. بر مزار موجودی که به مرگ غیر طبیعی مرده بود،دسته گل کاغذی نهادم. خدا سایه مرگ را از زندگی ام کم نکند. مرگ در قبر پایکوبی می کرد. انسان در طول زندگی اش شانس مردن دارد. چون حوصله خودکشی ندارم، زندگی می کنم. برای مردن باید یک عمر صبر کرد. به مرگ بیشتر از زندگی مدیونم. روی پل صراط پوست موز می اندازم. تا از عزراییل دستمزد نگیرم خودکشی نمی کنم. حاضرم مرگم را بین دوستانم سرشکن کنم. روحم هنگام صعود به آسمان جیب جسمم را زد. سنگ قبرم به چاپ دهم رسیده است. با هفت تیر متصدی آسانسور را مجبور کردم به آسمان هفتم برود. به اندازه ای به مرگ امیدوارم که هرگز دست به خودکشی نمی زنم. مرگ فرصت نداد بقیه آرزوهایم بر باد رود. (کاریکلماتور ها از شاپور)
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فارس, فاصله, كاريكلماتور, كاريكاتور, لاغری, چیه, هوشمند, های, و, کودکانه, کاریکلماتور, کاریکاتور, پسر, ؟, این, از, به, تفسیر, تاپيك, تاپیک, تخیلات, تصویر, تصاویر, جامع, خلیج, دختر, رویات, روش, زیبا, سنسور, شما, طنز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|