![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
4 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
من یک سگ کوچولوی یک ساله دارم اون سگ بسیار باادب و دوست داشتنی ای است ولی من یک مشکل دارم که شاید خیلی هم مهم نباشه اشتباهی که من کردم این بود که از یک ماهگی که اون رو به خانه آوردم با خودم به همه جا که از جمله منزل خانواده همسرم بود بردم اونجا رفتارهای خیلی دلسوزانه ای با او شده با این که او در خانه سگی مودب و حرف شنو است اونحا به حرف من و همسرم هیچ اهمیتی نمیده و من نتونستم با آنها کنار بیایم که این رفتارها را کنار بگذارند رفتاری که اون در مقابل غرببه ها یا کلا دیگران نشان میدهد مثل سگی است که هیچ وقت برایش زمان نگذاشته اند با او بازی نکرده اند یا نوازشش نمی کنند این مرا خیلی آزار میدهد من دیده بودم یک سگ در مکان هایی غیر از خانه سعی میکند بیشتر نزدیک صاجبش باشد ولی دقیقا اون رفتاری برعکس دارد نمیدانم دیگر چه اشتباهاتی ممکنه کرده باشم ولی من و همسرم اون را بسیار دوست داریم و این هر دویمان را بسیار اذیت می کند آیا کتابی هست که در مورد غرایز سکها و نحوه تصجیج رفتارهایی که در طی زمان یاد گرفته اند وجود داشته باشه چون یادمه در یکی از کانالهای آلمان چند نفر بودند که این کار را میکردند و من به عنوان روان شناس یا رفتار شناس سگها می شناختمشان اگه همچین کتابی هست خوشحال میشم به من معرفی کنید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
85 بار در 47 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
خیلی خوشحالم که ای اینفدر به سگ تون اهمیت میدین ما در بخش روشناسی مطالب زیادی در این باره داریم که لینکشو میدم ولی کتاب خاصی در این باره نسیت که بتونم تقدیم کنم ولی بطور کلی سگ شما شرطی شده قانون پاولف شرطی ساری کلاسیک و این سگ شر طی شده که در بیرون شروع به بی ادبی میکنه به زبان ساده تر در خانه شما را رئیس خود میداند و لی در بیرون خانه خود را صاحب اختیر میداند که این مشکل باید حل شود و سگ شما باید بفهمد که در همه جا شما رئیس هسنید [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] موفق باشید
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 447 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام,
بخاطر سگ دوست داشتني تون تبريك ميگم. من در رفتاره سگ شما دو نكته مي بينم: 1-گوش ندادن به حرف شما در بيرون از منزل, كه مي تونه ناشي از عدم مقيد كردن و تفهيم فرامين يا اصطلاحآ لوث بار آوردن حيوان در گذشته باشه كه با كمي تمرين و شدت بكار بردن كلمات و مقيد كردن و... درست ميشه 2-بازي و شيطنت با سايرين, كه اين از خصايص عالي يك سگ خانگي (همدم) بشمار ميره و نشانه سرحالي و روحيه اجتماعي سگ شماست و از اين بابت به شما تبريك ميگم. (اين خصيصه مي تونه از محيط يا نوع نزاد سگ شما باشه) |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|