![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
گربه 7 ماه ماده من با اينكه ظرف خودش را كه در بالكن است بخوبي مي شناسد و براي بيرون رفتن ميوي مخصوص دارد ولي با اينهمه بازهم در داخل ساختمان بخصوص روي موزائيك سفيد توالت خود را انجام ميدهد. خواهشمند ميكنم منو راهنمائي كنيد كه چه كنم مورد دوم اينكه آيا در اين هواي سرد حمام كردن گربه ايرادي ندارد با درنظر گرفتن اينكه گربه من از صداي سشوار وحشت دارد باتشكر فراوان
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از tmilanian عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شما میتمونید از تکنیک هایی که در همین سایت در قسمت آموزش قرار داده شده استفاده کنید . در مورد حمام اگر فضای اتاق دمای مناسب دارد با حوله خوب خشک کنید تا جایی که می تونید خشک بشه و یا می توانید برای گرم کردن حیوان از حوله گرم استفاده کنید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از eshghe sag عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست نازنینم گربه جزو حیوانات تمیز هست همونطور که میدونی ومیبینی بعد از هر با غذا خوردن ویا ادراد خوشو تمیز میکنه من 2 ماه که گربم رو نشستم چون مطمئنم که سرما میخوره به شما هم توصیه میکنم که بزاری یکم هوا گرمتر بشه وبعد بشورش
در مورد دست شویی هم من توصیه میکنم که ظرف خاکش رو بیاری توی خونه ودرست جلوی در بزاری شاید بخاط سرما نمی ره بیرو کارشو بکنه امتحان کن شاید درست شد موفق باشی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پرشین عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درسته! چرا ظرفشو گذاشتي تو بالكن؟ يه ظرف كوچيك تر بيار و بزار تو خونه .هر شب كه داري آشغالا رو مي زاري دم در ظرفشو خالي كن تو كيسه زباله و خاك جديد بريز توش.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از badform عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|