![]() |
|
|||||||
| نژادهای گربه در این تالار به نژادهای گربه و چگ.نگی پیدایش آنها میپردازیم memoli_pishi |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
281 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوستان
این گربه توی محله دوستم ایناس بعدش من فیلمشو دیدم عاشقش شدم. میخوام برم بگیرم بیارمش خونمون. فیلمشو حتما ببینید! نژادش رو میخوام بدونم چیه!! دوستم گفت یزدیه!!!!!!!!! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قيامت جان من خودم قبلا گربه يزدي داشتم فردا عكسشو برات ميذارم خيلي خوشگلن ولي اين گربه اي كه عكسشو گذاشتي چرا داره غذاي خام ميخوره ؟ اگه اهلي نيست چطوري ميخواي بگيريش؟ ولي خيلي نازه اگر اورديش حتما پيش دكتر ببرش تا واكسن هاشو بزنه ودرمان ضد انگلي بشه
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,725 بار در 537 پست از ایشان تشکر شده است
|
خيلي خوشگله ولي يك سوال مگه ما گربه يزدي هم داريم؟ من اولين باره كه ميشنوم چه جالب
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
والا كسي كه اين گربه رو براي ما اورد گفت يزديه ديگه من نميدونم نژاد خاصي هست يا نه
![]()
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
281 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
ضمنا این گربه نیمه اهلی هست! بعدم اینکه من به گربه خونگی خودم هم گوشت خام میدم. حوصله ندارم بپزم! تازشم واکسنش هم رفتم بزنم گفت دوتا انگل و هاری داره هرکدوم 15 هزار تومن اونم مرحله اولش فقط. گفتم نخواستیم بابا. خدافس! پول نداشتم آخه :*
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من گربه ی خیلی قشنگیه!نژادش مهم نیست!ما هم دو تا گربه داریم که هر دوتاشونم خیابونی بودن!ولی درسته که درمانش گرونه و پختن غذاشونم سخته،ولی کاریه که برای سلامتی خود حیوون باید انجام بشه!در ضمن فکر کنم دادن غذای پخته به گربه میتونه از مراحل خونگی کردن و اهلی کردنش باشه.چون این طوری به غذای پخته عادت میکنه و از خونه نمیره.اگرم رفت بازم به خاطر غذا هم که شده برمی گرده!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی ها معتقداند گربه های یزدی همون گربه های پرشین کلاسیک هستند یه جورایی . خیلی موبلند و قشنگ اند و در رنگ های مختلف هستند ، ولی برخلاف پرشین ها که پوزهء صاف دارند ، پوزه های دراز دارند و اندامشون هم ار پرشین ها کشیده تر هست .
این گربه گربهء زیباییه و نژاد خاصی نداره . راستی یک نکتهء جالب ! می دونستید گربه های این رنگی همه ماده اند !؟ بلا استثناء !! شما این را بردار بیار خونه . بلاخره بهادر و مظفر چند وقت دیگه بالغ میشند و زن میخان p !!!!!!! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
3,698 بار در 772 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من اولا که حیوون خونگی نگهداریش حوصله می خواد و وقت و صبر! برای سلامتی پت و خودت و خونوادت باید حتما غذای پخته بدی و واکسن های ضد انگل رو حداقل بزنی. چون من گربه ای که انگل داره دیدم. در اثر خوردن گوشت خام انگل می گیرن که خب طبیعیه. انسان هم اگر گوشت خام بخوره انگل می گیره. پس تقصیر اون زبون بسته ها نیست. باید غذا رو حتما بپزی. چون انگلهاشون حتی از مقعدشون بیرون می یاد در حالت عادی و روی زمین می ریزه ( من به چشم خودم دیدم کرمهای سفید رو )
در مورد نژاد هم گربه های پرشین اصیل مال یزد هستن. اما اگر الان بری یزد اصلا نمی بینی. در دوره حمله مغولها به ایران ، مغولهای وحشی چون از محبوبیت گربه های ایرانی در دنیا با خبر بودن همه گربه های یزد رو قتل عام می کنن و هرجا گربه می دیدن سر می بریدن. ( چینی های امروزی نوادگان همون خونخوارها هستن دیگه) |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی قشنگه!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,685 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
توی محل ما هم چند تا از این گربه ها هست.به نظرم توی محلهائی که مردم پرشین دارن گاها گربه هاشون از خونه برای جفت گیری فرار می کنن و با همین گربه های بیرون جفت می خورن....چون دقت کنین صورتشو مثل همین گربه های dsh و مو بلندیشون شبیه پرشین هاست.خیلی خیلی هم قشنگه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| چیه؟, نژاد, گربه, این |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |