![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران محیط زیست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
4,639 بار در 1,044 پست از ایشان تشکر شده است
|
آلمان به دلیل کاهش مصرف انرژی در سال ۲۰۰۷ به عنوان «سبزترین» کشور جهان شناخته شد.
انتخاب آلمان به عنوان سبزترین کشور جهان در پی آن صورت گرفت که این کشور در سال ۲۰۰۷ بیش از هر کشور دیگری در جهان کاهش قابل توجهی در مصرف انرژی داشته است. آمارها نشان می دهند این کشور در سال ۲۰۰۷ در مقایسه با سال ۲۰۰۶ بالغ بر ۶/۵ درصد نفت، گاز و ذغال سنگ کمتری مصرف کرده است. این درحالی است که مصرف انرژی در مدت زمان مشابه در چین، امریکا و هند حدود ۴/۲ درصد رشد داشته است. معرفی آلمان به عنوان سبزترین کشور جهان درحالی صورت گرفته است که این کشور اخیراً دور جدیدی از قوانین زیست محیطی را با هدف ایجاد اطمینان خاطر از دستیابی این کشور به اهداف درنظر گرفته شده زیست محیطی وضع کرده است.
بهترین راه برای نشان دادن احترام و علاقه به حیوانات این است که از خوردنشان دست برداریم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا یکی را دوست بداریم,از او حمایت کنیم و دیگری را بخوریم؟ حیواناتی که از گوشتشان تغذیه میکنیم فرق چندانی با حیوانات خانگی ما ندارند. تنها نیاز است که ما درک کنیم که اگر حقوق حیوانات برای ما معنی دارد، نباید از کشتن آنها حمایت کنیم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از آلمانی ها خیلی بیشتر از انگلیسی ها و فرانسوی ها خوشم میاد ، فقط به یک دلیل اونم اینکه نژادپرست نیستند . انگلیسی ها و فرانسوی ها خدای نژادپرستی اند . فقط سفیدپوست ها از نظر اونها آدم اند و بقیه آدم نیستند ! حتی ایرانی ها یی کسانیکه 50 سال هست در انگلیس زندگی می کنند هنوز این را راحت می تونند حس کنند که به صورت صد در صد در جامعه پذیرفته نشده اند . آلمانی ها ولی اینجوری نیستند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,753 بار در 6,318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
Ich liebe Deutschland. die Menschen dort sind sehr freundlich. und Deutschland sind so schön! gut getan, um die Menschen in Deutschland
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
581 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
|
دنیز جان مردمش خیلی هم freundlich نیستند مخصوصا شرقش
اما زیبایی رو هستم باهات... ![]()
ایرانیم وارث آزاد اندیشی کوروش پاکی زرتشت عدل انوشیروان شجاعت فرخزاد شهامت خرمدین دانش رازی هنر فردوسی عشق خسرو .... ..........................که این قادسی گورگاه منست _______کفن جوشن و خون کلاه منست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
حالت من:
|
نقل قول:
من خودم خيلي آلماني مي شناسم تو ايران كه يكيش معلم خودمه و بقيه همكارهاي مادرم هستن و خب ما كارمون زياد به آلمان ربط داره. واقعا مردماني مهربون دارن! من خودم به چشم ديدم و مطمئنم! ![]()
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
حالت من:
|
I love Germany. the people there are very friendly. and Germany are so beautiful! well done to the people in Germany
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از المانی ها خوشم میاد!
اما الان که اینو فهمیدم بیشتر خوشم اومد! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,592 بار در 5,372 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نوع رفتار آدما ارتباطی به نژادشون نداره بلکه همگی تاثیر گرفته از فرهنگ و محیط و نوع آموزشه.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
معاون بازنشسته
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2008
3,497 بار در 990 پست از ایشان تشکر شده است
|
من عاشق فوتبال آلمان هستم
مخصوصا میشائیل بالاک لوکاس پودولسکی رو هم خیلی دوست دارم البته لهستاني الاصل هستش
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از کوروش عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کشور, آلمان, جهان, سبزترین, شد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|