![]() |
|
|||||||
| تالار حیوانات گم شده |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
81 بار در 28 پست از ایشان تشکر شده است
|
گمشده
سگم گم شده تامی شب یلداست میخوایم بریم مهمونی تو هم دعوت بودی با سلام : تامی جونم یادته شب یلدا می خواستیم بریم مهمونی گفتم تامی تو هم میای سرتو تکون دادی یعنی منم ببرید گفتم تا تو نیایی منم نمی رم حالا عزیزم کجایی شب یلدا می خوام ببرمت مهمونی، خودت سرتو تکون دادی که بیای، حالا که تو نیستی نه من می رم نه ساناز، برگرد ما منتظرتیم. دوست داریم همیشه تو اولین حیوون خونگی من بودی چرا رفتی مارو دوست نداشتی، ولی ما همیشه دوست داریم لوس ننر من. فقط خواهشمندم کمکم کنید. همه زندگیم ،عشقم، عزیزم، غمخوارم، همه چیزم و گم کردم واقعا نمی دونم چی بگم. سگ گمشده دو رگه ( پیکینز- پیکینووا) روز شنبه مورخه 02/09/87 در حوالی سیمتری نارمک ( میدان امامت ) توسط موتور سوار دزدیده شده است. اسم: تامی سن: 20/01/85 دارای پرونده پزشکی و شناسنامه بیماری: دارای خس خس سینه فاقد میکروچیپ "دیدی تامی تو هم منو تنها گذاشتی برگرد مامان منتظرته " " تنهایی من پاکترین و باوفاترین یاری است که در تمام زندگی پیدا کرده ام" نام صاحب : س م در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. 000/200تومان شماره تماس:09377600125 با تشكر: از همکاری شما و دوستداران حیوانات در تاریخ 02/09/87 در حوالی نارمک یک سگ پیکینز کرم قهوه ای حدودا 3 ساله دزدیده شد در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. با تشکر از دوستداران حیوانات تامی جونم ما منتظرتیم ساناز خیلی بی تابی می کنه. دیدی تو هم منو تنها گذاشتی. خیلی تنهام امیدوارم هر جا که باشی خوش باشی پادشاه من. شماره تماس: 09362664711 در تاریخ 02/09/87 در حوالی سیمتری نارمک یک سگ پیکینز دو رگه کرم قهوه ای حدودا 3 ساله توسط یک موتور سوار دزدیده شده است. در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. من دو برابر می خرم. به امید همکاری دوستانم در این سایت و دوستداران حیوانات تامی جونم برگرد مامان منتظرته.ساناز خیلی ناراحته. تامی دیدی تو هم منو تنها گذاشتی. شماره تماس: 09362664711 ![]() همه زندگیم ،عشقم، عزیزم، غمخوارم، همه چیزم و گم کردم واقعا نمی دونم چی بگم. فقط خواهشمندم کمکم کنید. یک سگ پیکینز دو رگه کرم قهوه ای روز شنبه مورخه 02/09/87 در حوالی نارمک توسط موتور سوار دزدیده شد. حدودا5/2 ساله اسم: تامی بیماری: دارای خس خس سینه فاقد میکروچیپ "دیدی تامی تو هم منو تنها گذاشتی برگرد مامان منتظرته " " تنهایی من پاکترین و باوفاترین یاری است که در تمام زندگی پیدا کرده ام" در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. 000/200تومان شماره تماس:09377600125 با تشكر: از همکاری شما و دوستاران حیوانات گمشده با سلام : فقط خواهشمندم کمکم کنید. همه زندگیم ،عشقم، عزیزم، غمخوارم، همه چیزم و گم کردم واقعا نمی دونم چی بگم. روز شنبه مورخه 02/09/87 در حوالی سیمتری نارمک ( میدان امامت ) توسط موتور سوار دزدیده شده است. اسم: تامی حدودا 3ساله دارای پرونده پزشکی و شناسنامه بیماری: دارای خس خس سینه فاقد میکروچیپ "دیدی تامی تو هم منو تنها گذاشتی برگرد مامان منتظرته " " تنهایی من پاکترین و باوفاترین یاری است که در تمام زندگی پیدا کرده ام" نام صاحب : س م در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. 000/200تومان شماره تماس:09377600125 با تشكر: از همکاری شما و دوستاران حیوانات گمشده با سلام : تامی شب یلداست میخوایم بریم مهمونی تو هم دعوت داشتی یادته بهت گفتم تامی تو هم میایی مهمونی سرتو تکون دادی حالا کجایی می خوایم بریم مهمونی. عیبی نداره تو نیستی من و ساناز هم نمی ریم. روز شنبه مورخه 02/09/87 در حوالی سیمتری نارمک ( میدان امامت ) توسط موتور سوار دزدیده شده است. اسم: تامی - سن حدودا 3 ساله - دارای پرونده پزشکی و شناسنامه بیماری: دارای خس خس سینه- فاقد میکروچیپ نام صاحب : س م در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. 000/200تومان شماره تماس:09377600125 با تشكر: از همکاری شما و دوستداران حیوانات ویرایش توسط هوریار : 29th December 2008 در ساعت 04:30 PM. دلیل: همه موارد یکی هستند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امیدوارم پیداش کنید!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چرا ازش عكس نذاشتي؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
سگم گم شده در تاریخ 02/09/87 در حوالی نارمک یک سگ پیکینز کرم قهوه ای با پوزه مشکی گم شده است ( دزدیده شده است) در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. به امید همکاری دوستانم تامی جونم دیدی تو هم منو تنها گذاشتی ما همه منتظرتیم. شماره تماس: 09362664711 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,944 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من به دامپزشکیهای اطراف خبر بده عکس و مشخصات بده دست از تلاش بر ندار . خدا کنه پیداش کنی . من دعا می کنم . فقط تلاشتو متوقف نکن. تو همین تالار کسانی بودن که حیوونای گمشدشونو پیدا کردن از تجربه هاشون استفاده کن.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یه سری به مولوی هم بزنید بد نیست . پوسترهای عکس سگتون را به دیوارهای اونجا بزنید و زیرش قید کنید که مژدگانی میدید . یکی از دوستان بنده گربه اش را که ربوده شده بود همینگونه پیدا کرد تو مولوی .....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
|
در تاریخ 02/09/87 در حوالی نارمک یک سگ پیکینز دو رگه کرم قهوه ای با پوزه مشکی 5/2 ساله با قلاده قهوه ای دزدیده شده است در صورت خبر مژدگانی بگیرید.
به امید همکاری دوستداران حیوانات شماره تماس: 09362664711 تامی جونم دیدی تو هم منو تنها گذاشتی مامان منتظرته برگرد ساناز خیلی ناراحته. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Tomi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
در تاریخ 02/09/87 در حوالی نارمک یک سگ پیکینز دو رگه کرم قهوه ای با پوزه مشکی 5/2 ساله با قلاده قهوه ای دزدیده شده است در صورت خبر مژدگانی بگیرید.
به امید همکاری دوستداران حیوانات شماره تماس: 09362664711 تامی جونم دیدی تو هم منو تنها گذاشتی مامان منتظرته برگرد ساناز خیلی ناراحته. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخي طفلكي
مگه بدون قلاده برده بوديش بيرون كه دزديده شده؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
168 بار در 56 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
اینطور که مشخصه ، شما سگتون رو تنها گذاشتین تا دزدها موفق شدند اونو بدزدند. مطمئنا تامی بی وفا نیست و شما رو خیلی دوست داره . امیدوارم هرچه زودتر سگ شما پیدا بشه.[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, منتظرته, میشه, مژدگانی،, مامان, ماه, ماهه, ُسگم, کمکم, کنید, کجاست, گم, گمشده, پسرم, بگیرید, برگرد, تامی, جونم, دو, داره, دزدیده, س, سگ, سگم, شده, شده،, عزیزم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|