![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Mar 2008
7,190 بار در 1,335 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فرشته ي مهربون كيه؟
امروز به خواست ژاله عزيز مي خوام از كسي براي شما بگم كه خودم هم به درستي نمي شناسمش.ولي اين را به خوبي مي دانم كه وجود همچين كساني براي همه ي موجودات زنده عزيز و قابل ستايش هستند.مخصوصا براي موجوداتي كه قادر به سخن گفتن با ما نيستند(حيوانات). روز شنبه بود كه از امتحان بر مي گشتم و وقتي سوار ماشين شدم... صحبت هاي خانم محترمي كه صدايش از راديوبه گوش مي رسيد توجه ام را به خود جلب كرد و باعث شد تا امروز اين مطالب را اينجا براي شما بازگو كنم.آن خانم كه متأسفانه نامش را نفهميدم داشتازحيوانات حرف مي زدواز آنها حمايت مي كرد. اولين باربود كه مي شنيدم از رسانه ايي چون راديو درباره ي حقوق حيوانات صحبت مي شود و اين خود جاي بسي خوشحالي است. آن خانم مي گفت كه كارش حمايت و نگهداري از حيوانات اسيب ديده است و به همه جا سر مي زند تا اگر حيوان مجروح يا اسيب ديده ايي باشد آن حيوان را زير چتر حمايت خودش قرار بدهد و از سگ و گربه ايي سخن گفت كه دست و پا ندارند .از الاغي گفت كه كمرش بر اثر سنگيني بار زياد شكسته و اين فرشته ي مهربون از انها مثل بچه هاي خودش نگهداري مي كند.... بله اين دقيقا عين جمله ايي بود كه گفت: (( مثل بچه ي خودم)) نمي دونيد من اون لحظه چه حال خوبي داشتم وقتي مي شنيدم هستند هنوز كساني كه اين چنين با عشق و پر انرژي از حمايت حيوانات صحبت مي كنند و آنها راعضوي از خود مي دانند.و قشنگ تر اين است كه فرشته ي مهربان ما گفت كه خرج تمام حيواناتي كه نگهداري مي كند را مردم مي دهند و اين نيز بيشتر از پيش باعث خوشحالي من شد.و من همين جا از همه ي انسانهاي مهربون و دريا دلي كه حتي يك قدم در راه حمايت از اين موجودات بي گناه بر مي دارند تشكر مي كنم. من با راديو هم تماس گرفتم تا حداقل نام اين موجود عزيز و مهربون را بدانم ولي موفق نشدم و آنها اظهار بي اطلاعي كردند و من خودم نام فرشته ي مهربون را براي ايشون انتخاب كردم.زيرا به راستي نامي برازنده براي اوست.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا که ایشون فرشته بوده!
![]() افرین به ایشون. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
4,800 بار در 1,160 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا كه اين اسم براشون برازنده ست.
از اين افراد خدايي تو ايران هم كم نيست من بيشتر از پخش شدن اين موضوع از يك رسانه خوشحال شدم خيلي هم خوشحال شدم.اين ميتونه يه قدم خوب باشه. ممنون از اطلاع رساني شما. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,680 بار در 1,868 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فرشته هم تازه کمه يه چيزي بيشتر
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سارا جان واقعا" از خواندن اين مطلب و اينكه از راديو پخش شده خوشحال شدم. فعاليتهايي كه ما دوستداران حيوانات به نحوي انجام ميدهيم باعث شده روي بسياري از مردم اين سرزمين تاثير كنه و ديدشان كمي نسبت به حيوانات بيگناه عوض بشه ... ديشب شنيدم در مجتمع هاي اكباتان ماهنامه هائي پخش ميشه كه اينبار چند صفحه نوشته 2 دامپزشك عزيز اين كشور است در دفاع از حيوانات و مخصوصا" توضيح در مورد بيماري توكسوپلاسموز كه هموطنان از آن ديوي ساخته اند... به دوستم گفتم اسم اين ماهنامه را باطلاعاع برسانه تا بلكه بتوانيم از كيوسك روزنامه فروشي ها بخريم...
درضمن متاسفم از اينكه مطالب مفيدي مثل اين مطلب فوري به بايگاني ميره و بيشتر مطالبي كه اصلا" ربطي به حيوانات نداره روي صفحه اصلي بنمايش گذاشته ميشه... اگر ساراي عزيز در پيام خصوصي گذاشتن اين مطلب را بمن خاطر نشان نميكرد شايد اصلا" به چشمم نمي آمد.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
3,698 بار در 772 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چرا ما فکر می کنیم فرشته مهربون باید دوتا بال روی شونه هاش داشته باشه؟!!!
فکر می کنید در همین تالار پرشین پت، ما فرشته مهربون کم داریم؟ اونهایی که من می شناسم چیزی کم از فرشته ندارن شاید بالاتر هم باشن: - ژاله که روزی شاید بیشتر از صدتا گربه رو در مسیر شرکت و خونه و کوچه های اطراف غذا میده و این جزئی از روند زندگیش شده - دانیز که مزدا کوچولو رو از کوچه آورده و الان دومان عزیز که اونو در ناز و نعمت بزرگ می کنه - پانا که همه سگهای تهران بهش مدیونن! - مهتا که گربه مریض و عفونی خیابون رو پزشک برده، معالجه کرده، هزینه و وقت گذاشته و حالا مجبوره ازشون دل بکنه به خاطر مادرش که خب قسمته دیگه کاریشم نمی شه کرد. - بابک که همه گربه های قصرالدشت رو برده خونشون!!! - امیر که گربه های خیابون رو مثل گربه خونشون دوست داره و غذا میده. - ادمین، هوریار، مای پت، یلدا ، دکترهای این تالار و همه بچه ها و مدیران ارشدکه همه برای حیوانات بدون هیچ چشمداشتی فعالیت می کنن. حالا باز هم اگه می خواین بگین فرشته ها حتما باید بال داشته باشن! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من: