![]() |
|
|||||||
| تالار دوست داران پرندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Mar 2008
7,193 بار در 1,335 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جوجه های رنگی!!!!
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینم از شاهکار هنری آدمیزاد!!! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] (به دنبال آغوش گرم مادر) معمولا با آغاز فصل بهار در گوشه و کنار خیابان دستفروش هایی را که به فروش جوجه های رنگی!!!!!!!!! با قیمت های ارزان مشغولند در اکثر نقاط کشور مشاهده می شوند.آیا تاکنون با دیدن این جوجه های فکر کرده اید که اینها از کجا می آیند و توسط چه کسانی خریداری می شوند و یا اینکه عاقبت آنها چه می شود؟ این جوجه ها که خروس (از نژاد تخمی- لگهورن) هستند در حقیقت بعنوان ضایعات کارخانجات جوجه کشی محکوم به مرگ می شوند. در کارخانجات جوجه کشی (جوجه های نژاد تخمگذار)پس از خروج جوجه ها از تخم عمل سکسینگ sexing یا تعیین جنسیت (فقط در روز اول)آنها انجام می گیرد . این عمل معمولا براساس شکل برجستگی مقعدی جوجه ها صورت می گیرد و طی آن جوجه های نر و ماده از یکدیگر جدا می شوند معمولا 50% جوجه هایی که سر از تخم در می آورند خروس و 50% مابقی نیز مرغ هستند.در این موقع جنسیت جوجه ها سرنوشت آنها را تعیین می کند؛جوجه های ماده برای پرورش و ایجاد گله های تخمگذار توسط مرغداران خریداری می شوند ولی از اینجا به بعد سرنوشت تلخی در انتظار جوجه خروس ها می باشد این جوجه ها چون قادر به تخمگذاری نیستند و در حقیقت پرورش آنها مقرون به صرفه نمی باشد پس محکوم به مرگ هستند .این سرنوشت مرگبار روش های متفاوتی دارد گاهی در همان روز اول جوجه ها در چاه مخصوص تلفات ریخته می شوند تا بمیرند، گاهی نیز در آب خفه می شوند و گاهی نیز با رنگ شدن و پیدا کردن ظاهر جذاب روانه بازار خرید می شوند تا بازیچه ی لحظه ای کودکان شوند و بدست آنها بمیرند. اگر سرنوشت این جوجه ها را از لحظه خروج از کارخانه دنبال نماییم به نتایج تاسف باری می رسیم: همانطور که گفتم در وهله اول این جوجه ها رنگ آمیزی می شوند با فرو بردن در سطل رنگ و با رنگ های مختلف و كودك پسند در جعبه های 100 قطعه ای قرار داده می شوند و روانه بازار فروش می شوند. اغلب این جوجه ها تا زمان خریداری شدن توسط قاتلانشان ، غذایی دریافت نمی کنند که معمولا گاهی به دو روز نیز می رسد. زمان خریداری شدن نیز در پلاستیک های فریزر تقدیم مشتری می گردند تا دستان خریداران آلوده نگردد!!!!!!!!!! تصور کنید تنفس در یک پلاستیک سربسته را !!!! اگر نگاهی به خریداران این جوجه بیاندازیم اغلب مشاهده می کنیم که خریداران مادرانی هستند که برای سرگرمی دو سه روزه کودکشان این جوجه ها را خریداری می کنند. این جوجه ها هنگامی که به منزل یا در حقیقت قتلگاه خود می رسند وضع شان بدتر می شود چون در عوض نگهداری و مواظبت از آنها بعنوان بازیچه و در حقیقت عروسکی زنده و متحرك و صدادار!!! مورد استفاده قرار می گیرند .صرفنظر از تغذیه آنها که معمولا توسط مخلوطی با عنوان دان!!! که توسط فروشندگان جوجه همراه آنها عرضه می شود و اغلب چیزی جز مخلوطی از سبوس و خاک اره نیست وضعیت نگهداری آنها بدین صورت است که یا شکار گربه و کلاغ می گردند و یا بعلت بیماری می میرند و یا اینکه در زیر دست و پای کودک دلبند انسان !!!! له می گردند.جالب اينكه اين موجودات زيبا دلبستگي و وابستگي عجيبي به انسان پيدا مي كنند تا حدي كه همه جا بدنبال او راه مي افتند و اين گاهي به قيمت از دست دادن جانشان و له شدن زير دست و پا مي انجامد؛ موارد دیگری مانند پرتاب آنها و یا شستن آنها در حمام برای تمیز شدنشان !!توسط مثلا مادران كوچكشان- و موقتی شان - و خفگی آنها زیر آب و یا حتی له شدن بین دستان کودکان ما هنگام پوشاندن لباس(لباس جوجه اي) توسط مادرانشان !!!!!!!! و يا له شدن در تختخواب در هنگام خواب كودك كه آنها را مانند عروسكشان به تختخواب مي برند. اینها نمونه هایی از سرنوشت این موجودات کوچک و زیبا است که بطور غیر عمدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! دچار آن می شوند. دسته ای دیگر از این جوجه ها بعنوان وسیله تفریح ما آدمیان مورد استفاده قرار می گیرند برای مثال شخصی که از یک قوش در منزل نگهداری می کرد! این جوجه ها را بعنوان شکار برای حیوان دست آموزش خریداری می کرد و با رها کردن جوجه در حیاط قوش خود را تشویق به شکار او می نمود قوش بیچاره نیز برای رفع گرسنگی به جوجه بیچاره حمله می کرد و ... و باعث تفریح صاحب خود را فراهم می آورد.و نیز استفاده از آنان بعنوان هدفی زنده و شکار آنها با تفنگ بادی که نشانه دقت در تیر اندازی به اهداف کوچک می باشد!!! و مایه فخر و مباهات برخی از ماست. یکی دیگر از موارد استفاده !!! این جوجه ها بعنوان خوراک لذیذی برای گربه های خانگی است و همچنین بعنوان طعمه برای رهایی از دست گربه های مزاحم این جوجه ها سمی شده و رها می شوند تا شر گربه های مزاحم را از سر صاحبخانه کم کنند.!!! طبق آماری که گرفتم تقریبا فقط 25% (توجه کنید فقط بیست و پنج صدم درصد یعنی از هر چهارصد جوجه یکی) این جوجه ها به سن بلوغ (5/4 ماهگي) می رسند. با کمی تامل در می یابیم که...... ما انسانها تا چه حد اسیر تمایلات دیو مابانه خود شده ایم و برای بدست آوردن وسایل لازم خود حتی از جان این جوجه های زیبا نیز نگذشته ایم .
ویرایش توسط sara_tokli : 20th April 2009 در ساعت 02:29 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 32 کاربر برای این پست سودمند از sara_tokli عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هر سال 4 تا از اینارو میخرم تو خونه نگه میدارم دوران دانشجویی قبلی هم تو شهرستان تو منزل دانشجوییمون داشتیم 4 تا از اینا که 2 ماه مهمونمون بودن و تو این 2 ماه یه روز هم از خونه بیرون نیومدند الان 4تاشون هم خروس شدن و قوقولی مقولی تا حالا هم نشده من جوجه بخرم بمیره. ولی معمولا میبینم جوجه هایی که تو دست بچه های 6 5 ساله له میشن و میمیرن.
خیلی دلم براشون میسوزه بیچارهها مادر ندارند
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم تابحال خيلي از اينها روخريدم ولي هيچ كدام نمردن
و وقتي بزرگ ميشدن ميدادمشون به كسي كه امكان نگهداريشون رو داشت ![]() ![]() ![]()
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این مطلب قبلا در قسمت سوال از آقای دکتر مقدم گفتم .
تقریبا 4 یا 5 ماه پیش تو خیابان میرفتم جوجه ای دیدم که تازه پرهاش در اومده بود و با یک پا کاملا شل شده در حدی که تکان نمیخورد گوشه پیاده رو افتاده بود . کمی دقت کردم دیدم جوجه زنده است . اونو برداشتم آوردم تو خونه . پاش بد جوری شکسته بود یعنی از ناحیه مفصل جدا شده بود . در این تالار سوال کردم به جوابی نرسیدم . خودم دست به کار شدم رفتم داروخانه یک بسته گچ مخصوص از این سبز ها گرفتم یه کمش مصرف شد پاش رو صاف کردم وگچ گرفتم و مدت 1 ماه پاش تو گچ بود . بعد از 1 ماه گچ رو باز کردم پاش 70 درصد بهبود یافته بود یعنی میتونس راه بره . هر روز روزی 2 بار پاش رو ورزش می دادم تا الان که یه خروس 4 ،5 ماهس ولی هنوز پاش میشله ولی کاملا سالم و سر زندس .![]() ![]() مطمئنن این جوجه به خاطر زیبایی که در سنین پایین داره خریداری شده بود ولی وقتی پاش اونجوری شده بدون هیچ توجهی اون رو دور انداخته بودن . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم بچخ بودم از اينا زياد مي خريدم ولي هيچ كدومشون زنده نموندن
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,680 بار در 1,868 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من بچه بودکم خيلي دوست داشتم از اينا بخرم و خريدم الانم يه خروس هست رنگشم سفيد شده گذاشتم خونه يکي از دوستام تو شمال اونجا الان کيف ميکنه
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Mar 2008
7,193 بار در 1,335 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با توجه به فصل بهار و شروع هزار باره ي فروش جوجه هاي بي گناه توسط يك سري ادم سود جو گفتم بعد نيست تا نگاهي دوباره به اين مطلب بشه بلكه تجديد نظري براي نگهداري از اين موجودات دوست داشتني كه بدوتولد از وجود گرماي مادر بي نصيب مي شوند، بشود.
ویرایش توسط sara_tokli : 20th April 2009 در ساعت 02:31 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,494 بار در 663 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منم وقتی بچه بودم یه بار مامانم به اصرار من 14 تا جوجه زرد ( رنگ طبیعی ) برام خرید . یادمه بعد از یکهفته با اینکه حسابی مراقبشون بودم ( کف سطلی که داشتم پنبه گذاشته بودم و شبها یه چراغ مطالعه رو کنارشون روشن میکردن و اونها هم میخوابیدن و کیف میکردن ) 12 تاش مردن و منم خیلی غصه خوردم اما 2 تاشون زنده موندن و یکیشون شد خروس و یکیشونم مرغ سفید سفید .خیلی باهام خوب بودن و بعد از ظهرها که تو حیاط رو تخت میخوابیدم میومدن کنارم و همونجا میخوابیدن تا اینکه یه روز از مدرسه که اومدم دیدم نیستن ! اخه همیشه میومدن استقبالم ... مامانم گفت همین دوروبران بیا نهار بخور بعد پیداشون میکنی ، منم چون گشنه ام بود رفتم نهار بخورم ، نهار مرغ داشتیم و منم که عاشق زرشک پلو با مرغ شروع کردم به خوردن اما احساس کرددم مرغ مثل همیشه نیست و کمی تلخه !!! به مامانم گفتم : این دیگه چه مرغیه ! چرا اینقدر تلخه ؟!!! مامان خانوم هم بهم گفت که این همون مرغ و خروسیه که داشتی ! ![]() ![]() ![]() وای نمیدونید چه حالی شدم - از اون به بعد دیگه جوجه نخریدم تا بزرگ کنم و اخرش هم اینجوری بشه ... ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,826 بار در 6,355 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]() واقعا غذابم می داد صداشون ... صدای فریاد جوجه های رنگی به هیچ کس نمی رسه.. برای کسی حتی مهم هم نیست که اون جوجه ها تو سرمای اسفندماه چه رنجی می کشن .. خیلی تلخه روند زندگی این جوجه ها |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,685 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پدرو مادر من هيچ وقت برام جوجه رنگي نمي خريدن .پدرم ميگفت ميميرن.بيشتر جوجه رسمي ميگرفتيم كه اغلب بزرگ ميشد.فقط يه دونه وجه رنگي كه مال يكي از اقوام بود و بچش داشت ميكشتش رو مادرش داد به من.كه خوشبختانه زنده موند.اسمشو گذاشته بودم گردن دراز،اخه خيلي به نسبت بقيه خروسها گردنش درار بود.
بزن بهادري هم بود.تو حياط دنبال گربه ها ميكرد البته وقتي كمي بزرگ شده بود.هميشه هم كه اين جوجه ها خروس ميشدن چقد اين مرغداريا زرنگن![]()
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| های, جوجه, رنگی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |