![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
99 بار در 54 پست از ایشان تشکر شده است
|
خواهشن کمک کنید این مثل سگ میمونه دست ادمو که می بینه گاز میگیره 1 روز کامل گشنگی دادم ولی از دستم چیزی نخورد کمک
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من تخصصي در اين موضوع ندارم ولي تا حالا 4 تاملنگو داشتم البته 3 تاشونو از وقتي پر نداشتن خريدم و هر سه تاشون حرف زدن ياد گرفتن البته نميدونم طوطي شما سنش چقدره ولي فكر ميكنم بايد كاري بكني كه احساس امنيت كنه زياد پيشش نرو غذا براش بزار خودش گشنش بشه ميخوره سعي كن محيط اطرافش اروم باشه تا از چيزي نترسه
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من نمیدونم طوطی ملنگو کدومه میتونید یه عکس بزارید. ولی میدونم هیچیو به زور نمیشه به طوطی گفت و بزارید بهتون اعتماد کنه
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از sara_ka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
570 بار در 199 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شما یکم از طوطیت اطلاعات بده شاید راهی براش پیدا بشه.سنش چقدره،چند وقت هست گرفتیش و...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
|
نر به گفته ی فروشنده 7 8 ماهه ولی طوق داره 1 ماهه دارمش
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mahnaz_rajabzadeh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
به گفته ی فروشنده 8 9 ماهه ولی طوق داره!!!! 1 ماهه دارمش و دست کمی از یه سگ هار نداره اسمش هاپو
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
570 بار در 199 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
توی این سایت درباره ی رام کردن پرندگان صحبت شده.پرنده ی شما هم به احتمال زیاد بیش از یک سال سن داره.بهترین راه برای رام کردن طوطی شما این هست که غذای پرندتونو از جلوش بردارید و با دست بهش غذا بدی ولی باید کاری کنی که زیاد هم گرسنه نمونه که اذیت بشه.حمام هم برای اینکه ترس پرنده از شما کمتر بشه خیلی مفیده.میتونین هفته ای یک بار پرندتونو حمام ببرید.فقط مراقب باشید که سرما نخوره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
اصلا فایده ندارد 1 روز بهش غذا ندادم ولی از دست نخورذ حمومشم کردم سگ تر شد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
352 بار در 127 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
ظاهرا با اين اوصاف شما صبر و تحملون در حدي نيست كه بتونيد يك طوطي وحشي رو قدم به قدم و با حوصله و محبت و عشق تربيت كنيد و اين رو هم بگم كه تربيت طوطي فقط با صبر و حوصله امكان پذير هست چون تربيت طوطي مخصوصا طوطي بالاي يك سال خيلي سخت هست و شما اگه خواهان طوطي رام و اهلي (به دست خودتون) هستيد نبايد به اين زودي جا بزنيد بلكه با تلاش و اميد و علاقه بهش فقط و فقط محبت كنيد به غير از اين با كتك زدن و داد زدن سر طوطي (كلا اعمال زور) طوطي اهلي كه نمي شود روز به روز وحشي تر مي شود قبل هر چيزي بايد اين رو بهت بگم تا تكليف خودت رو مشخص كني: كنار اومدن با طوطي رام و اهلي نشده در چند ماه نخست خوب كار بسيار سخت و طاقت فرسايي هست خيلي ها هم در اين مرحله عقب نشيني مي كنن و طوطي رو مي فروشن و به قول خودشون از شرش خلاص مي شن اما اگه شما علاقه به نگهداري طوطي داري و فكر مي كني از پس تربيتش بر مي آيي اين كار (فروش طوطي) رو بهت پيش نهاد نمي كنم ولي اگر فكر مي كني اعصاب و حوصله اش رو نداري يا بفروشش يا واگذارش كن چون اين طوري هم اون طوطي بيچاره از دست شما زجر نمي كشه و هم شما از دست اون زجر نمي كشي از نظر من شما از اين به بعد اين كارهايي كه من مي گم رو بكن اميد وارم كه نتيجه بخش باشه>> 1.>اول از همه ابراز علاقه است مطمئن باش كه طوطي شما حرف زيبا از نازيبا رو به راحتي تشخيص مي ده (علم ثابت كرده اين موضوع در رابطه با گل و گياه و حتي آب هم ماثر هست و در گل باعث شكوفا شدن (با ناز كردن برگ ها و حرف زدن و ابراز علاقه به گل) و در آب باعث زيبا شدن شكل ملكولي مي شود كه من هم كتاب و هم سي دي اين مباحث رو دارم) و( برعكس با فحش دادن و دادن القاب بد و ناسزا هم گل (گل ها و گياهان آپارتماني) از رشدش كاسته مي شود و رو به زردي مي رود و هم باعث زشت شدن شكل مولكولي آب مي شود) پس با اعتكا به اين واقعيت ها سعي كن به عصبانيتت تا حد ممكن فائق بشي و سرش داد نزني و بهش فحش ندي چون تو روحيه اش تاثيري منفي مي ذاره 2.>حد امكان بذار بياد بيرون قفس اگر اتاق شخصي داري در اتاق رو ببند تا فرار نكنه و بذار احساس آزادي و راحتي كنه و احساس اسارت نكنه بعد كه از قفس اومد بيرون بدون كه يك پله از هزار پله رو گذروندي بعد از اين سعي نكن به زور با دست غذا بذاري تو دهنش چون اون از شما مي ترسه و همين رفتارش(به قول شما سگ) به خاطره ترسش هست نه چيزه ديگه اي چون طوطي ها موجوداتي بسيار باهوش و با محبتي هستند و گاز گرفتن و غار زدن هاشون فقط از روي ترس است پس اصلا از اين رفتارش ناراحت نشو 3.>بعد غذاش رو سعي كن براي چند دقيقه بگيري تو دستت و بهش نشون بدي و بعد آروم از بيرون قفس و از لاي ميله ها بذار توي ظرف غذاش تا وقتي اهلي نشده دستت رو به هيچ دليلي داخل قفس نكن چون با اين كار هم باعث ترس و وحشت طوطي مي شي و هم امكان داره به دستت آسيب برسونه بعد از گذشته مدتي وقتي صبح كه بيدار شدي شب مدت زيادي گذشته و طوطي شما صبح بسيار گرسنه است غذا رو با دستتون از بيرون قفس نيم اش رو از لاي ميله ها بكنيد داخل قفس و نيمه ديگه رو با دستتون نگه داريد اين كار رو دقيقا همان جايي كه طوطي نشته نكنيد كمي آن طرف تر اما اگر دفعه اول نيا مد جلو نا اميد نشو و به اين كار ادامه بده 4.>قفس طوطي رو در محل عبور و مرور قرار بده تا به شما عادت كنه و حتي گاهي روي اپن آشپز خانه و يا پزيرايي بگذار تا با ديدن شما و خانواده ترسش كم كم بريزد همونطور كه قبل از اين هم گفتم تربيت و كنار اومدن با طوطي رام نشده كار سختي هست و وقت و حوصله نسبتا زيادي رو مي طلبه اما بهد از هر سختي آساني است شما اگه اين كارهايي كه من گفتم رو نكته به نكته انجام بدي بعد از مدتي خواهي ديد كه طوطي شما به تدريج باهاتون كنار مي آد و مي توني از وجودش لذت ببري در ضمن سعي كن ديگه از الفاظي مثل سگ (سگ وحشي) براي طوطيت استفاده نكني اين نوع حرف زدن در مورد طوطي ها بسيار ناراحت كننده است و مطمئن باش كار شما اشتباه بوده نه طوطيتون دوستان با حيوانات مهربان تر باشيد ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از nazanin.asaly عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
|
به اینه علاقه داره بزارم تو قثسش؟ قفس 36*25 حوبه؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ملنگو, تربیت, سبز, طوطی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |