![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
7 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
|
من یک پسر پرشین سفید هستم دنبال یک دختر پرشین سفید ترجیحا می گردم
لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید ویرایش توسط yalda : 17th December 2008 در ساعت 07:16 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فارسی تاپیپ کنید فارسی تایپ کنید فارسی تایپ کنید !!!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
این پسر من تا حالا عروسی نکرده دنبال یک گربه پرشین شبیه به خودش هستیم . همانطور که می بینید خیلی خوشگله هر دختری را هم قبول نداره باید به خوشگلی خودش باشه
کاربر محترم برای بار دوم متن شما ویرایش شد لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید ویرایش توسط yalda : 17th December 2008 در ساعت 07:46 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من نمی فهمم . این کار شما چه معنی مید
ه ؟! شما همین الان یه تاپیک دیگه باز کردید به عنوان "من یه زن خوشگل میخوام" و همین مطلب رو اونجا گذاشتید . حالا چرا همان تاپیک را دوباره بار می کنید ؟ این کار شما اصلا قشنگ نیست و برخلاف مقرراته . دوست گرامی خواهش می کنم رعایت کنید . با چند بار چند بار قرار دادن یه مطلب کار به جایی نمی برید . ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
|
آقاي ناپلئون من زياد به اين سايت هنوز آشنا نيستم مي خواستم چندتا عكس اضافه كنم براي همين يكي ديگه باز كردم در مورد فارسي نوشتن هم متاسفانه ويندوز من فونت فارسي نداره!
ويرايش مدير: براي بار آخر تذكر مي دم كه فارسي تايپ كنيد و به قوانين سايت احترام بگذاريد! ویرایش توسط Daniz : 19th December 2008 در ساعت 10:10 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,680 بار در 1,868 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پيشي پارسا يکي داره ولي اون بريتيش شورت هير زيبا وتمام سفيد هست اگر دوست داريد يه سري هم به اون بزنيد از اين به بعد هم حتما" فارسي تايپ کنيد نه فينگليش اميدوارم ناراحت نشيد در مورد نگهداري گربه تان سعي کنيد با پارچه اي با چاي ولرم يا آب دور چشم گربه تان را تميز کنيد در مورد فونت فارسي هم به اين سايت مراجعه کنيد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] موفق باشيد
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از amir2amir عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,708 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز برای کاربرانی که فونت فارسی ندارند این ابزار کاربردی در نظر گرفته شده است که به کمک آن براحتی میتوانید فارسی بنویسید.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از این بخش استفاده کنید و از شرکت در مباحث فروم لذت ببرید. در ضمن گربه بسیار زیبایی دارید.به شما تبریک میگویم. موفق باشید.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,568 بار در 446 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام:
من یه پرشین سفید فوق الاده زیبا دارم اگه مایل به جفت گیری با گربتون هستید mail بدید: lyceum_bmw@yahoo.com |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
32 بار در 15 پست از ایشان تشکر شده است
|
چه عشقيه گربت
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Mar 2009
2,737 بار در 603 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ووووووووووووووااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااییی چه گاز گازییه .از طرف من یه گازش بگیر
![]()
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| biyaim, dokhtare, khastegari, khoshgel, man, mikham, nadarin, ye, zane |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|